Fénysebességű gravitáció
  • dronkZero
    Én nem próbálom előadni, hogy egy témában (amihez NEM ÉRTEK) az én seggemből sütne a napfény. Kibaszott nagy divat lett ez mostanában.

Veled is csak olyan témákban álltam le vitatkozni, amit személyes tapasztalataim szerint nem stimmeltek.
    Meg van egy elbaszott ideológiád, hogy ez a világ maga lenne a mennyország, ha a buzi zsidó bankok nem lennének, ezzel meg nem fogok azonosulni soha, és ebből is származnak nézeteltéréseink, amik miatt tényeket másképp értelmezünk.

Ő meg hiába adja itt az ártatlant, én felajánlottam, hogy segítek, baszott rá, csak szerepelhetnéke van, viszont a faszságaira nem vagyok kíváncsi.

Másik fele, hogy nem fogok leállni ilyen szinten vitázni, szerintem te sem állnál le egy kisiskolással egyenlő félként tárgyalni. Mert ez a helyzet itt. Tudod alkalmazott fizika a szakmám, és eléggé kurvára kitűnik akár már egyetlen mondatból is (nemhogy húszezer leütésből), hogy ha valakinek kurvára fogalma sincs a témáról, amiben épp sommás véleményekkel fossa tele az étert.