Fénysebességű gravitáció
  • forrai
    Így van.
    Mondom, bizonyítottam, de bárki a SCHWARZSCHILD sugár ismeretében bizonyíthatná, hogy egy kollapszust szenvedő, fényzárt világ sűrűsége nem lehet homogén!
    A fényatom: bivalens építőanyaga a világnak,amelyen a monovalens gravitáció vigan áthatol. Ha nem így lenne, akkor a mi univerzumunk fekete lyukai vadul kószálnának. De nem teszik, mert a gravitáció végül is rájuk is érvényes, csak a fénysugárzás nem hatol át.
    Következésképpen ránk is hat a szülő univerzumunk gravitációja, az hozza létre galaxishalmazaink csomósodási zónáit (erre nézve kisminta modellt számoltam).
    Kétféle fogalmat különböztetek meg:
    1. Univerzumok (világegyetem) amelyek párhuzamos és soros hierarchiában rendeződnek, végtelen sok van belőlük, és nem biztos, hogy a miénk a legkényelmesebb (nekem most pld. nagyon melegem van).
    Az univerzumok, elsőként a miénk, azután a szülő univerzumaink, fekete lyukaink: mérhetők, és MEGISMERHETŐK!
    2. A világmindenség: abból elég egy is, mert az mindezt magába foglalja, ám mert nem mérhető, NEM is megismerhető.

Sajnos, jelenleg ez az álláspontom. De hát aki mindent akar tudni, az próbálkozzon a BIG BANG szingularitásával, amellyel még a saját univerzumunk se ismerhető meg.