Fénysebességű gravitáció
  • forrai
    Üdv.
    Én úgy gondolom, hogy amit fénynek hívunk, az egy "bivalens" (két töltésű) sugárzás. Amelyben az elektromos, és egy tömegtöltés változik.
    A Poynting teljesítmény sűrűség vektora azért nem fordulhat szinuszosan nullába, mert akkor éppen a tömegtöltés van maximumon. A kettő mindig állandó összeget ad.
    (= c*(sin^2+cos^2)=1 ez csak a lényegét szemlélteti.

Vagyis hogy a fény "grav-inerciális- elektromágneses sugárzás" (GI-EM).
    Ami egy periódusonként önmagában záródó, töltés-átalakuló vektormező.
    Így minden periódus egyfajta "fényatom", ami kitölti teret. A viselkedése is olyan, mint a gázmolekuláké, emiatt a fénysebesség is az univerzum tömegsűrűségétől függ, ahogyan a hanggé a levegőtől.
    Így nincs szüksége a "vákuum", vagy éter, vagy egyéb fényhordozóra, mert a fény önmaga az!
    A fény: az univerzum "alapja", amelyre ráépülhetnek más, "monovalens"(egytöltetű) sugárzások, mint például a gravitáció is, és ezért természetes, hogy az is a fénysebességgel terjed.
    Mert a gravitáció nemcsak tömegvonzás, hanem egyuttal tömegtaszítás is egyszerre-magában hordozza mindkettőt.
    Mert ez a "monovalens" (egytöltésű) gravitációs sugárzás egy záródó vektoráramkört alkot, amely más hasonlókkal is kapcsolatba léphet.
    Ily módon bármely tömegpont egyszerre "forrás" és "nyelő".
    Minden ebből a tulajdonságából vezethető le: a tömegvonzás, az antigravitáció és a tehetetlenség is.
    A töltések pedig- csupán csak "tervek", DNS-ek, amelyek a környezetüket alakítják, monovalens sugárzásnál a végtelenig, "bi" és multivalens esetén pedig lokálisan, és hatásuk úgy adódik tovább a végtelenig.
    A probléma tehát vagy ebben, vagy pedig eredendően Maxwell féligkészelektromágneses- vákuum fényelméletében (EM-V) van. Én választottam...