Fénysebességű gravitáció
  • forrai
    #1042
    Kedves uwu.
    Most, hogy egy barátomat kitiltottak, pedig semmi rosszat nem tett, csak elgondolkodott azon, hogy hátha a dolgok másképpen is történhetnek, mint ahogyan tanítják, én is el kell, hogy gondolkodjak!

    Úgy tűnik, hogy a tudományos fórumokon csak arra van szükség, hogy az odajárók a fizika számára is amúgy érthetetlen dolgokat tovább csócsálják a lila érthetetlenségig.

    Félek, hogy Bnummot is kizárhatjátok, mert gondolkodni próbál. Neki javasolom, hogy inkább levelezzen velem a továbbiakban, ha gondolkodni merészel.
    Magamról már nem beszélek, hogy kizárnak, hiszen egy ügyeletes szamár minenhol jól jön.
    (Csak megjegyezném, hogy a szamár bölcs, és kedves állat, de már csak kevés van belőlük, ezért ideje védetté nyilvánítani őket.)

    És még egy gondolat:
    "Ha a tett halála az okoskodás, akkor a tétlenségé a butáskodás!"
    Én ezt az elvet követem.
    Sajnos azonban ez egy komoly, nem butáskodó topik! Mert mély hallgatások után valaki mégis nagy komolyan egy okosat böffent:

    "...Azért nem foglalkozik vele sokat a fizika, mert semmi érdekes nincs benne. A tömegvonzás egyenes következménye, triviális dolog...".

    Azután újra mélyet hallgat.

    A frászt a tömegvonzás! Hiszen a gravitáció összeszorítja a valóságos bolygók oldalát! Azért fékeződik a forgásuk, és azért távolodik minden az univerzumban.
    Mert mindennek fékeződik a forgása. Csakhogy nem a tömegvonzás, hanem a gravitáció: a tömegvonzás-taszítás miatt.
    Életre szóló, szép emlékem a találkozás veletek, uwu.
    A legnagyobb elismerés, egy vitán felül jó képességű vitapartnertől, hogy nem érti, amit elmondtam. A Nobel díj nem érne ennyit nekem.
    Ezzel befejezem az árapályt- uwu- legyen a tiétek a 11 dimenziós tér.
    Ne is legyen kisebb soha.
    Iá, Iá