• wizy
    most jöttem haza egy kira egynapos kis kirándulásrol:
    Gyopároson voltunk a gyopárosi fürdőben, és szénné égtem:-))))))))
    odaut a vonattal egész tűrhető volt, az ottlét még jobb, csúzdákkal meg pezsgőfürdővel, meg mindennel, tök kira volt. aztán meg hiába kentem be magam, leégtem mint a szemét, és most kiba***ttul fáj a vállam:-))) aztán meg kideritetük, hogy a vonat hazafelé 7:40-kor indul, kiértünk az állomásra 35-re, ott láttuk, hogy a vonat csak háromnegyedre ér oda. ok, vártunk, de nem jott. eltelt 5 perc, 10 perc, 15 perc, de még mindig nem jott. na itt az ofő már kezdett beparázni, hogy lekéstük, és riasztott egy-két otthonlevő gyereket, hogy nézzék már meg, hogy a vonat odaért-e már az állomásukra. kiderült egy fél ora mulva, hogy a vonat már rég elment, és hogy 10-15 perccel hamarabb indult, mi meg lekéstük. na jo, hát akkor mi legyen. az apukámnak van egy nagy céges kocsija, felajánlottam, hogy felhivom, és majd o hazaviszi az osztály egy részét. felhivtam, mondta oké. na jo, ekkor már olyan negyed kilenc körül lehetett, egy auto jött, elvitt négy gyereket. jo, mi már háromnegyedes gatyában, meg ujjatlan poloban már szét fagytunk a 20fok körüli időben, metsző szél fujt (ami kifejezetten jol esett a leégett börömnek:-) ). apukám még mindig nem jön. kiderült végül, hogy nem tudta, hogy merrekell jönnie, és egy 10km-re arréb lévő faluban kötött ki:-))) na jo, elmagyaráztam neki, hogy merre van ez a pályaudvar, na oké, mindjárt megjon. kilenckor végre befutott, mi meg addig hulyéskedtünk kinunkban, meg persze reszkettünk, mint szemét:-)) a kocsiba befértünk összesen 15-en, szal a maradék osztály hazavittük. az ut egész jo volt hazafelé, sőt, kifejezetten örültem annak, hogy lekéstük a vonatot:-))) de igy épségben hazaértünk, és még volt egy poén a végén, ez a lekésés. szal az egészet összevetve kira kis kirándulás volt:-)
    sry, hogy ilyen terjengősen irtam, de még tulteng bennem az energia:-))))))