Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Katarn576 #7675 Üdv mindendkinek!
Én is keresek egy fílmet csak a címét nem tudom.
Még általános iskolában jártam amikor ezt a horror filmet láttam.( bár lehet hogy nem is horror volt hanem ilyen fantasy kalandfilm)
A lényeg az hogy a német RTL-en adták, azon a napon Dinomania napot tartottak azon a német csatornán, tehát reggeltől estig ilyen B-kategóriás gumidínós meg mittudom én még hogy milyen filmet adtak. Na mármost egyetlen fílmre emlékszem: egy bólygóra lezuhan egy űrrepülőgép és ha jól emlékszem gyíkemberek éltek azon A Bólygón és rabszólga sórban volt az emberi faj. Azokat az embereket akik lezuhantak, szintén elkapták a gyíkemberek.(itt kép szakadás)A következő jelenet amire emlékszek a filmből az az, hogy a gyíkemberek felfiszik a rabszolgákat valamilyen hegyre, és előre küldenek 2 rabszolgát és a jobb és bal sziklafal mögűl olyan kettő szőrny támad az előre küldött rabszolgákra mint amik a Jedi visszatérben a Jabba palotájában látott gammorai disznó fejű őrök voltak.
De aki akkor régen szintén nézte a német RTL-t amikor egésznap csak ilyen típusú filmeket adtak, és tudja is a nevüket, az írja már le ide ha nagyon szépen kérem. Előre is kösz.