Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
28 nappal késõbb fasza volt ,ezt nem is tudtam lesz folytatása!Remélem ez is frankó lesz4

Next PC upgrade: 2022

fifi
<#eljen>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Az a film benne van az 5leghatásosabb legsokkolóbb filmben szerintem.

Lesz 28 weeks later is,jövõre.Kíváncsian várom!!
Iori
Megnéztem az eredeti TCMt, nem érdemtelenül kapott eddig 7.3mat az IMDBn.
Leatherface karaktere nagyon találó volt, kár hogy a 04es remakebõl nagyot keveset (szinte semmit) kapunk a hátterérõl, pedig sztem nagyon fontos a film szempontjából. Néha megmosolyogtatott mikor szaladgált a láncfûrésszel, vmi tánc tehetségkutató versenyen is elindulhatna 😊))).

I love this game!

Galaxy of Terror valaki? 😄

Törölt felhasználó
Az majd jól jönne.
TheBerzerker
Képregényeim nekem is vannak rohadásig.

grebber
Királyság jõvõ márciusban lesz Sziklák szeme 2 !!!!

Törölt felhasználó
Sorry.Úgy értettem ,hogy az oldal magyar.Persze biztos felkerül majd pár magyar anyag is.
Magyar horror filmek lesznek rajta? Szép lesz! Talán a Barátok Közt elsõ része jó lesz kezdésnek!
Loál János
<#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Törölt felhasználó
Thank you!

Én meg akkor itt közlöm mindenkivel ,hogy hamarosan (ezt még nem tudni pontosan mikor) elindul egy magyar horror-torrent oldal!
Majd ha kész lesz szólok!

Minden ami a témval kapcsolatos,itt megtalálható lesz.
Filmek,dvd-k,filmzenék,játékok,képregények,e-book,stb..

Remélem hamar összejön a projekt.
TheBerzerker
Amint fel leszek hatalmazva új infók kiadására már közlöm is õket.

Törölt felhasználó
Nekem nagyon bejött.
Törölt felhasználó
Ez baszott jó hír!Istenem de régóta vártam már dvd-n.Böjtös Gabit is állandóan kérdeztem mikor lesz már Fangó melleklét.És most láss csodát!
Jó lenne ha egyben jönne ki a két rész.Erre nincs az a pénz amit sajnálnék!
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TheBerzerker
Mivel már hivatalosan is közzé tették a srácok így végre elárulhatom a nagy titkot, hogy az Ultrafilm következõ kiadványa (a Halloween után) a Demons 1-2 lesz. Specifikációkról majd késõbb.

hú a Golyó az ritka szar film volt.Rendkívül gyenge karakterek voltak benne.A halál inkább nevetséges volt sõt majdnem szánalmas.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Az alvajárok amikor készült egy nagyköltségvetésõ film volt, soha nem volt B kategoriás film! Játszik benne Mark Hamill is pár percig, bár én soha nem vettem benne észre... lehet az egyik macsaka volt? 😊
fifi
szerintem egyáltalán nem, de végülis tökmindegy...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dying Soul
Azt hiszem eléggé, de az a film tényleg ebbe a kategóriába sorolható leginkább.

fifi
nem kötekedésképpen ,de tisztában vagy azzal, mitõl B film a B film?

fifi
ALvajárók sztem tûrhetõ film volt...

Dying Soul
Jaja, kegyetlen B-kategóriás. 😄

Én most olvasom:Stephen King:Világnagy strand(válogatott elbeszélések)Hát az is elég ratyi..Nekem inkább a Borzalmak városa,a Bilincsben jött be könyvben..
Régen láttam már,de ez is King film:Az Allvajárók.Úgy emlékszem ,hogy az sem volt valami hûha.
A Riding the Bullet(A golyó a magyar címe), nagyon gyenge volt, a regény is, és a film is! Azt hiszem azt csak valamelyik Uwe Boll film tudja überelni! Ami viszont hatalmas csalódás volt számomra a Nightmares And Dreamscapes From the Stories of Stephen King mini sorozat második része, mert az egész egy HPL regény lopása volt!!!!!!!!!!!
Hmm... voltak gyengébb írásai...
Szerinted melyik volt "szar"??
Regénye az lehet, de filmje, pl. a Kingdom Hospital az nagyon ott van.<#eljen><#papakacsint>

😊 Egyetértek veled. Huh, annyira közös az izlésünk, furcsa azért...

Nah, azért King emberkének volt néhány igencsak szar regénye!!!!!!!!!
Szerintem egy jó Thrilleren ugyanúgy lehet parázni ,mint 1 horrorfilmen..
Pl.amikor elõször vetítették a tv-ben a Twin Peaks sorozatot,elég félelmetes volt számomra..Pedig nem horror..
Jó,jó ez egy horror topik,de ezeknek a filmeknek nagyon is van köze a horrorhoz..
A pillangó hatás nagyon jó film ,de tényleg egy másik fórumon kéne ezt megbeszélni...
A Titkos Ablak szerintem nem rossz.Én olvastam könyvben is. King mesterben pedig nem lehet csalódni..
Az elõbb eléggé hevesen reagáltam, bocs, jövõben jobban figyelek majd 😊, viszont azért nem Dumb és Dumber szintûek, azt azért kérlek ne írd. Ez azért durva hasonlítás volt.<#guluszem1>

fifi
a rendezõi változat külön végéhez csináltam anno feliratot
azt is érdemes megnézni a normál verzió mellett, mert hát enyhén szólva súlyos lett/mainstream filmhez képest/

Huh, bocs, tényleg igazad van, tévedtem...már elég régen láttam.
Csak az öntudatát vesztette el rengetegszer, és ilyenkor szokott fantáziálni a múltjáról.

fifi
nekem erre az ihletet a Kung-fu Zombie hozta meg /cím alapján/...
az is megvan; csodálatos, de sztem te is tudod 😄

Jano
Még nem. 😊
Igencsak viccesnek ígérkezik, kár, hogy retek angol szinkronnal van meg. Beletekergetés alapján: rothadó arcú sima zombik, rothadó arcú kungfuzó zombik, varázslatos chi, kötélen rángatott harcok, kõkemény fõhõs.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
nem, de pont most szedtem le a héten a gorenetrõl... 😊

PetruZ
Ezt látta már valaki? 😊
Iori
sztem nagyon keversz vmit 😊, Evan(A.Kutcher) semmilyen MPDban illetve skizofréinába nem szenved csak szimplán utazni tud az idõben(a saját agyában)

bocs hogy így helyreigazítalak csak látom rosszul értelmezted a filmet

I love this game!

Huh, ez tetszik. Elovastam és mindenképp megnézem. Köszönöm a tippet. 😊

Tényleg nem ide való az Észvesztõ, azt elismerem. Amúgy a többi sem, mivel ez egy horror topik és nem thriller topik, de azt írta valaki az elején, hogy nyugodtan írhatok thrillerekrõl is, ezért mertem felhozni ezeket a filmeket, mivel egytõl-egyig mind thrillerek. Jó, lehet, hogy nincs annyi véres jelenet, mint a horrorokban és többet kell rajtuk gondolkodni, mivel elég titokzatosak, bocs, hogy nem véres filmeket említettem. Legközelebb igyekszem a gyilkos határnak megfelelni.

fifi
The I inside

azt nézd meg...

Oké, akkor több énes film, nem csak kettõ, bocs. A pasinak százezer énje van és mindig mást képzel el és máshol van.

grebber
Megnéztem a The Butcher-t jó volt!

TheBerzerker
Ráadásul a Titkos Ablak harmat gyenge. Johnny Depp ebben a filmben múlta leginkább alul magát. Amint megjelent az az idióta csávó a filmben már vágtam mi a hatalmas csattanó benne.

Iori
ja, amúgy sokáig úgy volt hogy Zellweger lesz a fõszereplõ, de aztán a paramount lemondott a lehetõségrõl így átkerült a Lions Gatehez és így merült fel Alba neve

SAJNOS nem csak a Szemt remakelik, jön még egy tucat ilyen film. Legközelebb a Kairo remakeje lesz látható vmikor nyár végén

I love this game!

grebber
Most olvastam lesz új SZEM film.Jessica Alba lesz benne a vak csaj!

Snecie Smicie
Ide az õsmocskok valóak :o)

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Figyi nem akarok kioktató meg lekezelõ sem lenni(ha hölgy vagy akkor meg pláne nem) de Pillangó hatás,Titkos ablak továbbá Angelina Jolie,W. Rider és társai nem ide valók.
Biztos jó filmek sokaknak tetszenek de megvan a saját helyük és az nem itt van.Most még nem volt zavaró mert napokig állt a topic.De a jövõben lécci ezeket és a hozzájuk hasonló filmeket ne itt közösben.Mert ha elférne itt a Pillangó effect akkor jöhetne akár a Dumb és Dumber,Tomb Raider stb.És az nagy gebasz lenne 😊
Szóval ez egy kérés volt nem lecseszés 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever