9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • reanimator
    Kung Fu Vs Yoga

Hatalmas kung fu film.Végig poénos de a legvégén amikor a Yoga-s hindi elkezd verekedni beszartam a röhögéstől.
    Annak aki szereti a poén kung fu filmeket mindenképpen ajánlom.
  • PetruZ
    "...de aki nem ismeri a játék történetét annak nem fog tetszeni a film."

F*ngom sincs a játék(ok) történetéről, de nekem így is nagyon tetszett a film.
  • Prypiat
    Ja és a legeslegjobb,a filmben amikor átváltozik a világ és megszólal a légvédelmi riadó és elsötétül az ég... Nameg a végén amikor a papnőt belülről szétszakítják a szögesdrótok és a kiscsaj meg fürdik a kiömlő cuccban,hát a moziban előredőlve néztem és "igen-igen ezaz" mondogattam magamban barátnőm meg fogott vissza,hogy nyugodjak meg... Szóval Silent Hill Rulez. Nembánnám ha csinálnának egy 2 részt ami a játék 2. részét dolgozza fel mert az is egy külön story.
  • Prypiat
    Akkor próbáld ki a SH1-et és nézd meg a filmet újra!
    Van vagy 5-6 perc ami egy-az egyben ugyanaz mint a játékban volt még a KAMERAMOZGÁS is! A moziban azthittem besz@rok mikor néztem annyira tetszett!

Aki játszott a SH1-el,az a rész amikor az első sikátorba bemész és világítasz az öngyujtóval aztán megtalálod a véres betegszállítókocsit meg a kerítésre tűzőtt lényt. Imádom azt a játékot és a film is nagyon tetszett,de aki nem ismeri a játék történetét annak nem fog tetszeni a film.
  • Maak
    keresgettem a zaercen, főleg mivel az a szopócsillagdobálós ufófilm anno tetszett és alább szó volt róla, és mit találok, ezt, kérem a szakértő urakat mondják már meg nekem milyen beteg film ez? Persze ha arra jártam már elindítottam azért...
  • Ramza
    Kiváló, szívesen
  • fifi
    megvan...

nagyon köszönöm...
  • Ramza
    Mégsem katt.
    www.cdcovers.cc -n keress rá a Shinjuku Triad Society-re.
  • Ramza
    Katt
  • reanimator
    Miért nem irtad be ide? Nekem megvan évek óta.
  • reanimator
    Ugye viccelsz,hogy kiröhögöd a legjobb Alien filmek egyikét? :)
    Az a film feszültségteremtésből példát mutathatna ma is sőt bármikor.
    A Suspense-t olyan mesteri szinten kezeli ahogy Sir Alfred H.
  • Maak
    Végre megnéztem, rég szórakoztam ilyen jól mekkora poénok vannak már benne
  • fifi
    Emberek!

Nagyon megköszönném, ha valaki hozzá tudna juttatni Miike-Black Triad Society című trilógiájának borítójához...
    Bármilyen formában jó, csak le tudjam szedni mint kép...

köszi előre is
  • Snecie Smicie
    Remek...amint látom az is fent van :d)
  • fifi
    na akkor azért nézd meg a Body melt-et is... ;D
  • Loál János #7692
    Mióta vártam én már. -.-
  • Snecie Smicie
    Zaercre felkerült az egyik legnagyobb terraloál, a Without Warning :_o)))
  • Loál János #7690
    Hát... Félek.
  • Ramza
    Egész korrekt, bár azért elbírt volna még egy Beyondot meg vagy 2-3 Guinea Piget.
  • Glpetyus
    :)
  • Katarn576
    nem, ez sem az. mindegy majd valahogyan megtalálom. Azért köszi.
  • Hajnalcat
    Ebbe van minden, gyíkemberek, dínók...
  • Hajnalcat
    Ez lehet az?

Az elveszett világ
  • Katarn576
    Kösz yann megkérdezem majd ott is, amúgy tényleg csak ennyi maradt meg a fejemben amiket már le írtam és sajnos akármennyire szeretnék visszaemlékezni arra a napra egyszerüen nem tudok.
  • Katarn576
    LOL ember, ha tudnám a címét akkor nem kérdeznék annyit okoska.
  • torokandras
    ha ennyit írsz egy filmről ,már csak tudod a címét..
  • yann
    csak két tipp:
    -inkább a filmről mondj többet, ne az rtl-ről. bár aki ismeri, valszeg ennyiből is meg tudja mondani melyik filmet keresed.
    - a másik meg, létezik itt a fórumon egy filmkereső topik, talán érdemes lenne ott is megkérdezned.
  • Katarn576
    Ez nem az tényleg amit én keresek. Az a film amit keresek, szerintem jóval régebbi, szerintem B-kategóriás horror film lehetett. De mondom, azon a régi napon amikor egésznap ilyen típúsu filmeket adtak azok 90%-ban szerintem B-kategóriások voltak. Ja és még valami eszembe jutott.
    Amikor egy ilyen filmnek vége lett vagy reklám volt, akkor mindig azzal kezdtek hogy egy német faszi olyat mond hogy "Dinomania" és közben egy számítógépes átvezető animációt lehet látni mindig, egy Brachiosaurus csapat vagy legalábbis egy hosszúnyakú dinoszaurusz fajta vagy éppen jön ki a dzsungel-ből egyenesen a kitörő vulkán felé, vagy éppen a kitörő vulkán miatt menekülnek be a dzsungel-be.(erre már nem nagyon emlékszek). Ja és a Michael Keaton vagyis a legelső Batman volt a narrátór a szünetekben, tehát elmondta a filmek rövid ismertetőjét, kielemezte az összes filmet,meg ilyenek.
  • PetruZ
    Tuti nem az. Kedvenc könyvem, a film mérföldekkel gyengébb, de nem az van benne, amit ő keres. :)
  • Lammer
    hulyeseg...
    zombis szettepes(day of the [godly]dead) az elso akkoris :P
    zombies ftw!!! =)
  • Jano
    Kedves Ellenségem?
  • Iori
    nocsak, nocsak
    flém on :)
  • Katarn576
    Üdv mindendkinek!
    Én is keresek egy fílmet csak a címét nem tudom.
    Még általános iskolában jártam amikor ezt a horror filmet láttam.( bár lehet hogy nem is horror volt hanem ilyen fantasy kalandfilm)
    A lényeg az hogy a német RTL-en adták, azon a napon Dinomania napot tartottak azon a német csatornán, tehát reggeltől estig ilyen B-kategóriás gumidínós meg mittudom én még hogy milyen filmet adtak. Na mármost egyetlen fílmre emlékszem: egy bólygóra lezuhan egy űrrepülőgép és ha jól emlékszem gyíkemberek éltek azon A Bólygón és rabszólga sórban volt az emberi faj. Azokat az embereket akik lezuhantak, szintén elkapták a gyíkemberek.(itt kép szakadás)A következő jelenet amire emlékszek a filmből az az, hogy a gyíkemberek felfiszik a rabszolgákat valamilyen hegyre, és előre küldenek 2 rabszolgát és a jobb és bal sziklafal mögűl olyan kettő szőrny támad az előre küldött rabszolgákra mint amik a Jedi visszatérben a Jabba palotájában látott gammorai disznó fejű őrök voltak.
    De aki akkor régen szintén nézte a német RTL-t amikor egésznap csak ilyen típusú filmeket adtak, és tudja is a nevüket, az írja már le ide ha nagyon szépen kérem. Előre is kösz.
  • grebber
    Ajánlom hogy nézzed meg a Halálos árnyék-ot én láttam szerintem jó film!
  • Maak
    MA:
    22:20 Viasat3 Kedvencek temetője
    23:00 TV2 Stephen King: Halálos árnyék

ezt a halálos árnyékot még nem láttam...na majd ma...csak utálom hogy szétcseszik reklámmal...elalszok a csába alatta...
  • cenobite
    Áááááá!!! Egyik kedvenc filmem! Hányszor megnéztem én ezt középiskolás koromban... Remélem feliratos lesz.
  • Snecie Smicie
    23.00-kor Warlock az RTL-en
  • fifi
    Feast

előre leszögezem nem volt rossz film...
    viszont sztem erősen középszerű; kivétel annak, aki most lát ilyen stílusú és költségvetésű filmet először. ami viszont nagyon idegesített, hogy igaziból egy-két jeleneten kívül csak ilyen villódzáson keresztül jött át az "akció". Tehát alig-alig volt premier plánban gore. Vagy csak nekem tűnik úgy?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viszont a film nem akar túlnőni saját magán: jó részük kinyiffan a két erős/ebb/ megmenekül. Nincs csavar, nincs okoskodás, nincs happy end. Hála az égnek nem lettek a monszták sem elmagyarázva. Ott voltak, aztán gyenteltek szét akit értek... Pont jó így

• Lammer
    kuzs
  • Glpetyus

hány éves a hugi ? :)