Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Leatherface karaktere nagyon találó volt, kár hogy a 04es remakebõl nagyot keveset (szinte semmit) kapunk a hátterérõl, pedig sztem nagyon fontos a film szempontjából. Néha megmosolyogtatott mikor szaladgált a láncfûrésszel, vmi tánc tehetségkutató versenyen is elindulhatna 😊))).
I love this game!
Én meg akkor itt közlöm mindenkivel ,hogy hamarosan (ezt még nem tudni pontosan mikor) elindul egy magyar horror-torrent oldal!
Majd ha kész lesz szólok!
Minden ami a témval kapcsolatos,itt megtalálható lesz.
Filmek,dvd-k,filmzenék,játékok,képregények,e-book,stb..
Remélem hamar összejön a projekt.
Jó lenne ha egyben jönne ki a két rész.Erre nincs az a pénz amit sajnálnék!
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Régen láttam már,de ez is King film:Az Allvajárók.Úgy emlékszem ,hogy az sem volt valami hûha.
Szerinted melyik volt "szar"??
Pl.amikor elõször vetítették a tv-ben a Twin Peaks sorozatot,elég félelmetes volt számomra..Pedig nem horror..
Jó,jó ez egy horror topik,de ezeknek a filmeknek nagyon is van köze a horrorhoz..
A pillangó hatás nagyon jó film ,de tényleg egy másik fórumon kéne ezt megbeszélni...
A Titkos Ablak szerintem nem rossz.Én olvastam könyvben is. King mesterben pedig nem lehet csalódni..
azt is érdemes megnézni a normál verzió mellett, mert hát enyhén szólva súlyos lett/mainstream filmhez képest/
Csak az öntudatát vesztette el rengetegszer, és ilyenkor szokott fantáziálni a múltjáról.
az is megvan; csodálatos, de sztem te is tudod 😄
Igencsak viccesnek ígérkezik, kár, hogy retek angol szinkronnal van meg. Beletekergetés alapján: rothadó arcú sima zombik, rothadó arcú kungfuzó zombik, varázslatos chi, kötélen rángatott harcok, kõkemény fõhõs.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
bocs hogy így helyreigazítalak csak látom rosszul értelmezted a filmet
I love this game!
azt nézd meg...
SAJNOS nem csak a Szemt remakelik, jön még egy tucat ilyen film. Legközelebb a Kairo remakeje lesz látható vmikor nyár végén
I love this game!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Biztos jó filmek sokaknak tetszenek de megvan a saját helyük és az nem itt van.Most még nem volt zavaró mert napokig állt a topic.De a jövõben lécci ezeket és a hozzájuk hasonló filmeket ne itt közösben.Mert ha elférne itt a Pillangó effect akkor jöhetne akár a Dumb és Dumber,Tomb Raider stb.És az nagy gebasz lenne 😊
Szóval ez egy kérés volt nem lecseszés 😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever