Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Hajnalcat #7166 Még sajnos nem tudtam megszerezni az Aurát :( , pedig már régóta "vadászom" rá.
Ma egyébként az Intacto című spanyol thrillert néztem meg. Egész jó volt. Végre egy olyan film, amelyben gondolkodni is kellett és nem volt benne olyan sok véres jelenet. :)
Ajánlanék egy thrillert, de ezt még én sem láttam, csak majd meg fogom nézni, mert kölcsön kérem, de a történet nagyon jó!
Temetetlen múlt
Szerintem érdemes megnézni, főleg, hogy ilyen híres színészek játszanak benne. :)
Amúgy, ha ilyen kettős énes thrillert akarsz látni, akkor ajánlanám az Abandont (Katie Holmes
főszereplésével), Pillangó-hatást, Titkos ablakot(Johnny Depp főszereplésével, amúgy ez a film nagyon jó!), Félhomályt(Demi Moore-ral
,Szitakötőt(ez már nem két énes, de nagyon jó, Kevin Costner-rel) és még egy extra különlegesség, ami az egyik szívemhez nagyon közel álló film:
Ne szólj száj!(Ez a Bújócsa és az Átok mellett a 3. nagy kedvencem)
Na persze, még ott van az Észvesztő(Winona Ryder és Angelina Jolie főszereplésével), de ez inkább dráma, mint thriller, de azért van benne elég sok thrilleres beütés is...
Hát egyelőre ennyi lenne.