9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Hajnalcat
    Huh, ez tetszik. Elovastam és mindenképp megnézem. Köszönöm a tippet. :)
  • Hajnalcat
    Tényleg nem ide való az Észvesztő, azt elismerem. Amúgy a többi sem, mivel ez egy horror topik és nem thriller topik, de azt írta valaki az elején, hogy nyugodtan írhatok thrillerekről is, ezért mertem felhozni ezeket a filmeket, mivel egytől-egyig mind thrillerek. Jó, lehet, hogy nincs annyi véres jelenet, mint a horrorokban és többet kell rajtuk gondolkodni, mivel elég titokzatosak, bocs, hogy nem véres filmeket említettem. Legközelebb igyekszem a gyilkos határnak megfelelni.
  • fifi
    The I inside

azt nézd meg...
  • Hajnalcat
    Oké, akkor több énes film, nem csak kettő, bocs. A pasinak százezer énje van és mindig mást képzel el és máshol van.
  • grebber
    Megnéztem a The Butcher-t jó volt!
  • TheBerzerker
    Ráadásul a Titkos Ablak harmat gyenge. Johnny Depp ebben a filmben múlta leginkább alul magát. Amint megjelent az az idióta csávó a filmben már vágtam mi a hatalmas csattanó benne.
  • Iori
    ja, amúgy sokáig úgy volt hogy Zellweger lesz a főszereplő, de aztán a paramount lemondott a lehetőségről így átkerült a Lions Gatehez és így merült fel Alba neve

SAJNOS nem csak a Szemt remakelik, jön még egy tucat ilyen film. Legközelebb a Kairo remakeje lesz látható vmikor nyár végén
  • grebber
    Most olvastam lesz új SZEM film.Jessica Alba lesz benne a vak csaj!
  • Snecie Smicie
    Ide az ősmocskok valóak :o)
  • reanimator
    Figyi nem akarok kioktató meg lekezelő sem lenni(ha hölgy vagy akkor meg pláne nem) de Pillangó hatás,Titkos ablak továbbá Angelina Jolie,W. Rider és társai nem ide valók.
    Biztos jó filmek sokaknak tetszenek de megvan a saját helyük és az nem itt van.Most még nem volt zavaró mert napokig állt a topic.De a jövőben lécci ezeket és a hozzájuk hasonló filmeket ne itt közösben.Mert ha elférne itt a Pillangó effect akkor jöhetne akár a Dumb és Dumber,Tomb Raider stb.És az nagy gebasz lenne :)
    Szóval ez egy kérés volt nem lecseszés :)
  • wesker24
    az Intacto tényleg nagyon jó film nekem tetszett habár én 990 Ft-ért vettem a Tescoban de nagyon mégérte !!!!
  • fifi
    az Intacto-t meg tudod venni 590/!/-ért DVDn már! Ha annyi sajnálsaz rá, nem érdemled meg, hogy megnézhesd...
  • torokandras
    Nem ismerem a filmet..:((
  • torokandras
    Hmm..
  • torokandras
    Elgondolkodni:))))
  • Dying Soul
    Donnie Darko űbereli. :P
  • torokandras
    Azért a Pillangó Hatás is ott volt!!!
    Érdemes elgondolodni rajta..:)
  • Iori
    a Pillangó Hatás kettős énes film? szerintem kevered vmivel (Azonosság, Gépész pl)
  • Dying Soul
    Temetetlen múlt az jó film. :)
    Az utolsó képkockákra érdemes figyelni, sőt az egész filmre. :)
  • grebber
    Abandon-t és az Intacto-t leszedném mert jól hangzik a történet de torrenten sehol sincs egyik sem :(
  • Hajnalcat
    Ja, és van még egy nagyon jó thriller.
    Anatómia
    Ezt szerintem érdemes megnézni mindenképp.
    Ha ilyen fiatalos thrillert akarsz látni, akkor van még A gödör(a főszereplő csaj nagyon szép benne, Thora Birch).
    A sziklák szemét még nem láttam, de nagyon jónak tűnik, hasonlít a Samhainra..., csak itt nem erdő van, hanem sivatag meg sziklák, szerintem meg fogom nézni. :)
  • Hajnalcat
    Még sajnos nem tudtam megszerezni az Aurát :( , pedig már régóta "vadászom" rá.
    Ma egyébként az Intacto című spanyol thrillert néztem meg. Egész jó volt. Végre egy olyan film, amelyben gondolkodni is kellett és nem volt benne olyan sok véres jelenet. :)
    Ajánlanék egy thrillert, de ezt még én sem láttam, csak majd meg fogom nézni, mert kölcsön kérem, de a történet nagyon jó!
    Temetetlen múlt
    Szerintem érdemes megnézni, főleg, hogy ilyen híres színészek játszanak benne. :)
    Amúgy, ha ilyen kettős énes thrillert akarsz látni, akkor ajánlanám az Abandont (Katie Holmesfőszereplésével), Pillangó-hatást, Titkos ablakot(Johnny Depp főszereplésével, amúgy ez a film nagyon jó!), Félhomályt(Demi Moore-ral,Szitakötőt(ez már nem két énes, de nagyon jó, Kevin Costner-rel) és még egy extra különlegesség, ami az egyik szívemhez nagyon közel álló film:
    Ne szólj száj!(Ez a Bújócsa és az Átok mellett a 3. nagy kedvencem)
    Na persze, még ott van az Észvesztő(Winona Ryder és Angelina Jolie főszereplésével), de ez inkább dráma, mint thriller, de azért van benne elég sok thrilleres beütés is...
    Hát egyelőre ennyi lenne.
  • vg
    Nightmares And Dreamscapes From the Stories of Stephen King Part1

Ezt nézzétek meg! Közel egy óra, és egy szót sem szólnak az egészben! :)
  • grebber
    Tudom azért irtam hogy jó neked!
  • vg
    :( én angol feliratal néztem, nem volt probléma
  • torokandras
    A Cavern-hez sem találtam magyar feliratot:((
  • grebber
    Jó nektek tudtok angolul én mire ezt megnézem még nincs felirat hozzá magyar! :(
  • grebber
    Halottasház lol:D
  • Dying Soul
    Akkor már van közük egymáshoz.
  • vg
    A The Cavern egész jó, az operatőri munka nagyon profi!

imdb oldal
  • Jano
    A rendező ugyanaz, történetben semmi közük egymáshoz, csak mindkét film a "Bosszú-trilógia" egy-egy része.
  • Dying Soul
    Oldboy előzménye, ugye?
  • torokandras
    Köszi!Az Old Boy-hoz hasonlítják a kritikákban!Pozitív véleménnyel!
  • torokandras
    Ezt még nem hallottam,de utánanézek!köszi
    A barlangos filmek közül a Descent nagyon bejött!A The Cave nem igazán!!
  • fifi
    Sympathy for Mr. Vengeance
    bár sztem nem 100% horror, de illik ide...
    Nagyon jó film volt...
  • vg
    The Cavern

Újabb elveszünk a barlangban, jönnek a szörnyek film... elég jó!

7/10
  • torokandras
    Persze már lehetett tudni,hogy mi fog benne történni..
    De egész kellemes kis film..Mondjuk az első kettő jobb volt!
    Tudsz valami jó kis thrillert ajánlani?Mondjuk olyan Bújocska szintűt?:)
    Megnézted az Aurát?
    Ja,már írtam de érdemes megnézni a Sziklák szemét,ha még nem láttad!Bár ha nem akarsz véres jeleneteket,akkor inkább hagyd ki:)
  • reanimator
    Without Warning

Ez a film még ma is fasza.Egyszer régen kölcsönzőből vettem ki ( Vico film rulez) és évekig kerestem.Aki szereti az UFO-s filmeket az megtalálja a zaerc-en.
    De előre szólok,hogy vhs rip film.Nálam ez előny:)))
  • Hajnalcat
    Rászántam magam, és megnéztem a Végső állomás 3-at.
    A vége ugyanolyan volt, mint a másikaknak...Pár hónappal később...és akkor ugyanaz történt most is, mint az első kettőnél. Na jó, az első résznél túlélte a csaj...hogy a másodikban is szerepelhessen.
    Amúgy ugyanaz a séma, csak más helyszínek vannak, de ugyanolyan véres most is...nagyon durva volt, annyira élethűre megcsinálták a véres jeleneteket, hogy kész. Szétloccsant, lógó testrészek...vááá, naggyon brutál! Hát azt hiszem, hogy egy darabig nem fogok véres jelenetes filmeket nézni. Csak sima thrillert, ami nyugisabb egy kicsit.
    Huh, és még hátra van az éjszaka, rémálmaim lesznek megint, na kész...
  • Hajnalcat
    Itt is megkérdezem. Látta már valaki az Aura című spanyol thrillert? Milyen volt?