Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi pénz lesz, ha lesz?
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Legalábbis ha jól emlékszem mert marha rég láttam.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Az egy fasza Alien klón.Az XTRO 3 meg néha Predatorra hajazott az is jó volt.
Legkevésbé az XTRO 1 tetszett mert azt olyan össze-visszaságnak éreztem.Tök másnak indult mint ami let belõle.
A probléma csak annyi volt,hogy nincs felirat😊 Japánból meg szar vagyok 😊
De valami kártya játékot nyomnak pontosabban kártyákkal húzzák ki a kínzásokat.
Nézd meg megéri.Mindkettõ részben volt jelenet amikor a hideg futkosott a hátamon.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Lassan amugy nyilvánosságra kerülnek az extra lemezi specifikációi is.
most láttam pár képet belõle, hát felkeltette az érdeklõdésemet, meg kell mondjam, mert amik azon voltak, az vmi eszement brutális...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
feltöltöttem majdnem 3.5gigát ebbõl a filmbõl de rajtad kívül az összes letöltõ úgy eltûnt mint szürke szamár a ködben...pedig vannak négyen
A CH egy igazi idõtálló mestermunka ez kétségtelen...
Aki ezt a filmet nem vszi meg az nem horror rajongó a szememben!
Szinte megszólal ez a kiadás. Nem?
www.ilovetorrents.com
A történet is elég jó.Jönnek a feltámaszott náci zombik és a betojós katonák elõlük menekülnek finnország jeges erdõiben...nyami.
De mégis nagyon sótlanak érzem az egészet...valami nagyon hiányzik belõle de nemtom mi.
Unusual attacks are occuring all over the United States - Old WWII veterans are
being hunted down ruthlessly. When it is discovered that an undead trio of NAZI
ZOMBIES are behind the attacks, it's up to special agent Kelly Conda, A member
of the mysterious "Vanguards", to save the last remaining veteran from certain
doom!
<#gonosz1>#gonosz1>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Imdb-n ennyi az info, illetve a Karácsony elõtti megjelenés.
úgyhogy meg is tekintem a közeljövõben 😊
Mégis miez a szentszutyok?????
Én már hallotam sok b-filmes zimbes zombis filmet (pl. vampires vs. zombies)
,de errõl mégsosem hallotam.
És mirõl szól az egész? Talán arról hogy a 2.vh közepén a többmilliós német katonák egyszer csak valamifolytán újáélednek és újranekimennek az angoloknak? <#buck>#buck> IDE VELE!
http://www.imdb.com/title/tt0780645/
Ezt a filmet látta már valaki?
Durva,Kegyetlen,Japán.
omg! ez nagyon, de nagyon nyomasztó film, hihetetlen rossz hangulata van. Gondolom az egész elég magas filozófiai, gondolkodásbeli szinten van, elsõre nem is értettem meg/nem tudtam mit látok pontosan/...
Életem egyik legsúlyosabb filmélménye.
IMDb -n is nem véletlenül van olyan magas szavazati aránya... <#bohoc>#bohoc> ( 2.6/10 (3,419 votes) )
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Szégyen szemre idáig még nem láttam <#bohoc>#bohoc>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Errõl a filmrõl hónapja olvastam elõször a Harvesteren, és mivel ez régen kimaradt az életembõl, és a harvesteren is jó kritikát kapott, gondoltam megnézem, és nem is csalódtam. Carpentertõl amit eddig láttam, az mind jó volt, és ugyanebbe a vonalba illeszkedik bele a Sötétség Fejedelme is.
Számomra bejövõs volt az, ahogy és ahogyan a film kelti a feszültséget az eéejétõl a végéig. Véres jelenetek nem nagyon voltak, de nem is igazán hiányzott, ugyanis ez tipikusan az, ami a hangulatával tud ütni..ehhez talán még az In the Mouth of Madness tudnám hasonlítani e tekintetben.
Vol pár dolog ami elég furán hatott, és talán csinálhatták volna másképp is.
Az egyik ilyen dolog ez a szájon át spriccelés, ráadásul sugárba..
A másik az, hogy miután már tudták a hallgatók, hogy elég szar a helyzet, miért nem próbáltak megszökni?
Szóval kb 10/9, de mondom, nálam ezzel a világvégi hangulattal ütött nagyon oda a stuff.
Nem sajnáltam rá a pénzt, és múlt héten megvettem a DVD-t egy ezresért, ugyanis pont kapóra jött, mert a trilógia 3. részét még nem láttam.
Jeffrey Combs már az elsõ 2 részben is szimpatikus egyén volt, de így látva 18 évvel késõbb, méginkább az lett, és nem mellesleg az alakítása sem volt rossz.
Sõt bevallom, hogy engem leginkább ez a rész fogott meg, pedig már az elsõ 2-ben sem találtam kivetnivalót. A poénok jók, (a péniszes részre nem is térek ki külön<#smile>#smile>), és a szereplõkkel sem volt gond, mindamelett mindent kihoztak a filmbõl, pedig végig egy helyszínen vagyunk.
Úgyhogy mindenképpen pozitívan csalódtam, többet kaptam mint amit vártam.
Azt nem tudjátok hogy lesz még valami folytatás? Csak mert arra engedne következtetni a film befejezése.
na most pedig elindulok Gábor napozni, mert ugye a névnapomat is meg kell ünnepelni valamikor... 😄
nekem elég ha pl neked örömet szerzek a cuccal 😊
õ meg kussoljon, és ne szóljon bele olyanba, amihez lövése sincs...
Most akadt a kezembe ez a viszonylag közepesnek mondható horror, bár már régen megakartam nézni. A sztori elég átlagosan indul, mondhatnám azt is, hogy már láttam 80-szor ezt a fajta kezdést. Néhány tinédzser érkezik Írországba tanulmányi kirándulás, (a helyszín nem rossz)vagy nem tudom már pontosan mi gyanánt, természetesen 2 tag mindég dugni akar, ahogy az lenni szokott..
A film már rögtön az elején keményen indít, a logó belek + félbetépett lány kivitelezése meglehetõsen jó, + ez a késõbbiekben sincsen másképp, pl. a halott magzat, amit azok a druidák téptek ki a foglyul ejtett nõbõl..annak látványa szerintem eléggé üt.
Egy baj van vele, hogy az elsõ 30 perc az totál unalom, addig ki kell bírni, viszont utána beindul, ugyhogy 10/7 , mert a hatást egy párszor sikerült elérni.