Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorvik
Hihetetlenül tetszett, jó film, ugyan tízévente max egyszer nézném meg, de azért nem hiányozhat a polcról.
Mennyi pénz lesz, ha lesz?

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

grebber
Ez mi? Mert tetszik.

Next PC upgrade: 2022

Snecie Smicie

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Nekem furcsa volt,hogy van egy Idegen benne az elején (azt hittem jó monsteres film lesz) és aztán élõ bábuk lesznek benne mint a Puppetmasterben.
Legalábbis ha jól emlékszem mert marha rég láttam.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Snecie Smicie
Számomra az Xtro amiatt az egyik kedvenc, mert az elsõ horrorélményeim egyike volt, ráadásul meghatározó, és maradandó nyomokat hagyott, úgyhogy nálam szuperlatívuszos kategóriát képvisel.

Én meg az XTRO 2-t venném meg elsõre.
Az egy fasza Alien klón.Az XTRO 3 meg néha Predatorra hajazott az is jó volt.
Legkevésbé az XTRO 1 tetszett mert azt olyan össze-visszaságnak éreztem.Tök másnak indult mint ami let belõle.

Kínzások.
A probléma csak annyi volt,hogy nincs felirat😊 Japánból meg szar vagyok 😊
De valami kártya játékot nyomnak pontosabban kártyákkal húzzák ki a kínzásokat.
Nézd meg megéri.Mindkettõ részben volt jelenet amikor a hideg futkosott a hátamon.

Snecie Smicie
hát, az maga lenne a csoda..

fifi
úúú az Xtro-t én venném meg elõször...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Hát a Dawn már sajna kijött. Továbbiak pedig attól függnek, hogy hogyan fogy a Cannibal Holocaust.
Lassan amugy nyilvánosságra kerülnek az extra lemezi specifikációi is.

Dying Soul
The Thing az érdekes, az tény, tetszik a vége. (Nem mintha a film, nem tetszene)

Snecie Smicie
Egyébként szívesen látnám ílyen szép csomagolásban a The Thinget, Beyondot, Xtro-t, vagy a Dawn of the Dead-et 😊

fifi
kicsit bõvebben?
most láttam pár képet belõle, hát felkeltette az érdeklõdésemet, meg kell mondjam, mert amik azon voltak, az vmi eszement brutális...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Snecie Smicie
szívesen.

fifi
köszi, hogy visszaáltál a seedbe.
feltöltöttem majdnem 3.5gigát ebbõl a filmbõl de rajtad kívül az összes letöltõ úgy eltûnt mint szürke szamár a ködben...pedig vannak négyen

TheBerzerker
Régebben én sem. De az elmúlt 2 3 hónapban gyökeresen megváltozott a véleményem róla. Maximálisan!!!

A CH egy igazi idõtálló mestermunka ez kétségtelen...

Snecie Smicie
kétségtelenül igényesen néz ki, bár magát a filmet sosem kedveltem.

fifi

😄

TheBerzerker

Aki ezt a filmet nem vszi meg az nem horror rajongó a szememben!

Szinte megszólal ez a kiadás. Nem?

Törölt felhasználó
Én már töltöm 😊
www.ilovetorrents.com
Karez
Hmmm a trailer alapján egész türhetõ...sõõt a kép minõség egyszerûen SZÉP lesz!
A történet is elég jó.Jönnek a feltámaszott náci zombik és a betojós katonák elõlük menekülnek finnország jeges erdõiben...nyami.
De mégis nagyon sótlanak érzem az egészet...valami nagyon hiányzik belõle de nemtom mi.

Snecie Smicie
akkor viszont nem tudom milyen verzió lehet, ráadásul Február 7-ei kiadással........

Snecie Smicie
Synopsis
Unusual attacks are occuring all over the United States - Old WWII veterans are
being hunted down ruthlessly. When it is discovered that an undead trio of NAZI
ZOMBIES are behind the attacks, it's up to special agent Kelly Conda, A member
of the mysterious "Vanguards", to save the last remaining veteran from certain
doom!
<#gonosz1>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Jano
Trailer, a végén szintén a decemberi dátummal.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano

Snecie Smicie
Ez a Decemberi dátum merre van?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Jano
Hát az valami érdekes verzió lehet. Március és december között van "némi" idõ...

Jano
In 1940, in the frozen forests of northern Finland, one of World War Two's darkest secrets has woken up.

Imdb-n ennyi az info, illetve a Karácsony elõtti megjelenés.

Snecie Smicie
már van belõle rlz 😊
úgyhogy meg is tekintem a közeljövõben 😊

Karez
war of the dead?????
Mégis miez a szentszutyok?????
Én már hallotam sok b-filmes zimbes zombis filmet (pl. vampires vs. zombies)
,de errõl mégsosem hallotam.
És mirõl szól az egész? Talán arról hogy a 2.vh közepén a többmilliós német katonák egyszer csak valamifolytán újáélednek és újranekimennek az angoloknak? <#buck> IDE VELE!

Jano
December 22-én mutatják be, úgyhogy nem hinném. 😊

Törölt felhasználó
http://images.amazon.com/images/P/B000DWMUVM.01.LZZZZZZZ.jpg
http://www.imdb.com/title/tt0780645/

Ezt a filmet látta már valaki?
Red Room 1-2

Durva,Kegyetlen,Japán.

fifi
Na este még tesómék jöttek itt valami borokkal kocsmázás-zúzás elõtt és megnéztük a Begottent.
omg! ez nagyon, de nagyon nyomasztó film, hihetetlen rossz hangulata van. Gondolom az egész elég magas filozófiai, gondolkodásbeli szinten van, elsõre nem is értettem meg/nem tudtam mit látok pontosan/...
Életem egyik legsúlyosabb filmélménye.

jAsOn VoOrHeEs
Hát én is megnéztem, de nem gondoltam volna, hogy ekkora egy idióta film lett belõle <#szomoru2> Még az elsõ felét a filmnek azt úgy ahogyan, de ki lehet bírni. A filmnek a második része viszont nem áll másból, mint eszeveszett visításból, õrjöngésbõl, meg ilyen óvodás korombeli szintû kergetõzésekbõl 😄 Az a láncfûrészes alak, hát komolyan mondom, már kínomban röhögtem rajta, meg úgy az egész filmen is. Bõrpofát nõi ruhába öltöztetik, csóró meg egy megvadult transzvesztitaként õrjöng. Nem hinném, hogy pont a film "fõhõsét" kellett volna ilyen szinten megalázni, azzal, hogy ilyen szerepbe bújtatják. <#levele> Azt sem igazán értem, hogy olyan nagyobb színésznek, mint Renee Zellweger, hogyan sikerült beadni a derekát ilyen szintû film leforgatásához.
IMDb -n is nem véletlenül van olyan magas szavazati aránya... <#bohoc> ( 2.6/10 (3,419 votes) )

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Snecie Smicie
Ezt a részt én még nem láttam, úgyhogy én megnézem<#bohoc>

jAsOn VoOrHeEs
Most az RTL-Klubon vetített 1994-es Texasi láncfûrészes gyilkos visszatér c. filmet érdemes meglesni, vagy nagyon gagyira sikeredett? <#smile>
Szégyen szemre idáig még nem láttam <#bohoc>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Snecie Smicie
nem hónapja, inkább napja<#smile>

Jano
Így tovább. <#smile>

Snecie Smicie
Prince of Darkness

Errõl a filmrõl hónapja olvastam elõször a Harvesteren, és mivel ez régen kimaradt az életembõl, és a harvesteren is jó kritikát kapott, gondoltam megnézem, és nem is csalódtam. Carpentertõl amit eddig láttam, az mind jó volt, és ugyanebbe a vonalba illeszkedik bele a Sötétség Fejedelme is.
Számomra bejövõs volt az, ahogy és ahogyan a film kelti a feszültséget az eéejétõl a végéig. Véres jelenetek nem nagyon voltak, de nem is igazán hiányzott, ugyanis ez tipikusan az, ami a hangulatával tud ütni..ehhez talán még az In the Mouth of Madness tudnám hasonlítani e tekintetben.
Vol pár dolog ami elég furán hatott, és talán csinálhatták volna másképp is.
Az egyik ilyen dolog ez a szájon át spriccelés, ráadásul sugárba..
A másik az, hogy miután már tudták a hallgatók, hogy elég szar a helyzet, miért nem próbáltak megszökni?
Szóval kb 10/9, de mondom, nálam ezzel a világvégi hangulattal ütött nagyon oda a stuff.

Snecie Smicie
Beyond Re-Animator

Nem sajnáltam rá a pénzt, és múlt héten megvettem a DVD-t egy ezresért, ugyanis pont kapóra jött, mert a trilógia 3. részét még nem láttam.
Jeffrey Combs már az elsõ 2 részben is szimpatikus egyén volt, de így látva 18 évvel késõbb, méginkább az lett, és nem mellesleg az alakítása sem volt rossz.
Sõt bevallom, hogy engem leginkább ez a rész fogott meg, pedig már az elsõ 2-ben sem találtam kivetnivalót. A poénok jók, (a péniszes részre nem is térek ki külön<#smile>), és a szereplõkkel sem volt gond, mindamelett mindent kihoztak a filmbõl, pedig végig egy helyszínen vagyunk.
Úgyhogy mindenképpen pozitívan csalódtam, többet kaptam mint amit vártam.

Azt nem tudjátok hogy lesz még valami folytatás? Csak mert arra engedne következtetni a film befejezése.

Snecie Smicie
körülbelül 50 filmet láttam az utóbbi néhány hétben, úghogy lenne mirõl írnom, hajaj..<#smile>

Dying Soul
Én már írtam szépeseket, kettõt is :/

Jano
Ilyen kommentekbõl szeretnénk sokkal többet. <#smile>

Dying Soul
boldog névnapot, ha már 😊

Snecie Smicie
fú, örülök hogy így gondolod<#kacsint>

fifi
Jenna Jameson rulez!!!

na most pedig elindulok Gábor napozni, mert ugye a névnapomat is meg kell ünnepelni valamikor... 😄

fifi
NEKI nem kell neki megköszönnie
nekem elég ha pl neked örömet szerzek a cuccal 😊
õ meg kussoljon, és ne szóljon bele olyanba, amihez lövése sincs...

Snecie Smicie
Samhain

Most akadt a kezembe ez a viszonylag közepesnek mondható horror, bár már régen megakartam nézni. A sztori elég átlagosan indul, mondhatnám azt is, hogy már láttam 80-szor ezt a fajta kezdést. Néhány tinédzser érkezik Írországba tanulmányi kirándulás, (a helyszín nem rossz)vagy nem tudom már pontosan mi gyanánt, természetesen 2 tag mindég dugni akar, ahogy az lenni szokott..

A film már rögtön az elején keményen indít, a logó belek + félbetépett lány kivitelezése meglehetõsen jó, + ez a késõbbiekben sincsen másképp, pl. a halott magzat, amit azok a druidák téptek ki a foglyul ejtett nõbõl..annak látványa szerintem eléggé üt.
Egy baj van vele, hogy az elsõ 30 perc az totál unalom, addig ki kell bírni, viszont utána beindul, ugyhogy 10/7 , mert a hatást egy párszor sikerült elérni.

Snecie Smicie
nyugi, ezek mindig ilyenek, ezen tényleg ne húzd fel magad, a többség ott rendes, és megköszöni a fáradozást.