Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Na egy kicsit offolok....
Belenéztem a Mirrormask Screener-jébe. Igéretesnek tűnik de műr kitűnt, hogy ha szuper8-ra forgatták volna jobban illeszkedett volna a képpbe a dolog. Aztán lehet ez is a koncepció része, hogy a kinti világ üresnek egy egyhangúnak tűnjön. Ez lesz az a film amit megvárok dvdn és inkább úgy vágok bele.
Szerintem nézétek meg mert érdemes. Aki semmit sem tudna róla annak elárulom, hogy vagy 2 éve várom ezt a filmet. A forgatókönyvet nem kisebb ember írta mint maga Neil Gaiman és nem kisebb ember rendezte, és tervezte a látványelemeket, mint Dave McKean. Neil Gaiman egy igazi író legenda, többszörös fantasy díj nyertes regényekkel írta be magát a történelembe egy igazi géniusz( ő írta a Books of Magic-et, amiből az a kurva lenyúlta a Harry Potter regényeket). Dave McKean meg egy elbaszot festő, grafikus, akinek olyan látomásai vannak, hogy félelmetes és mindezt képes papírra (illetve már vászonra) is vinni.
Ez lesz a 21dik század Fantasztikus Labirintusa, vagy Végtelen Története!! Szerintem, aki vágja az angolt ne hagyja ki!!! Aztán lehet valaki még le is fordítja idővel.