9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Phantasm 4-nek nemakarja valaki megcsinálni a magyar feliratát??
Nagyon örülnék neki. -
ok
-
Halott madarakat nézzed meg és majd meséld el miről szólt mert kurvára nem vágtam a végét :( ! -
bár nem igazán horrorok, de most a golyó és a halott madarak van soron. -
City of The Living Dead-et megnéztem a végén amikor a kiscsávó fút a nő meg a férfi felé akkor a nő mi a rákért sikít?? -
Na egy kicsit offolok....
Belenéztem a Mirrormask Screener-jébe. Igéretesnek tűnik de műr kitűnt, hogy ha szuper8-ra forgatták volna jobban illeszkedett volna a képpbe a dolog. Aztán lehet ez is a koncepció része, hogy a kinti világ üresnek egy egyhangúnak tűnjön. Ez lesz az a film amit megvárok dvdn és inkább úgy vágok bele.
Szerintem nézétek meg mert érdemes. Aki semmit sem tudna róla annak elárulom, hogy vagy 2 éve várom ezt a filmet. A forgatókönyvet nem kisebb ember írta mint maga Neil Gaiman és nem kisebb ember rendezte, és tervezte a látványelemeket, mint Dave McKean. Neil Gaiman egy igazi író legenda, többszörös fantasy díj nyertes regényekkel írta be magát a történelembe egy igazi géniusz( ő írta a Books of Magic-et, amiből az a kurva lenyúlta a Harry Potter regényeket). Dave McKean meg egy elbaszot festő, grafikus, akinek olyan látomásai vannak, hogy félelmetes és mindezt képes papírra (illetve már vászonra) is vinni.
Ez lesz a 21dik század Fantasztikus Labirintusa, vagy Végtelen Története!! Szerintem, aki vágja az angolt ne hagyja ki!!! Aztán lehet valaki még le is fordítja idővel.
-
Szerintem nézd meg. Egy próbát megér. Nekem tetszett anno pedig nem vagyok oda az ilyen típusú filmekért. -
reanimator #5816 Egyre jobban tetszik a TETSUO.Minél többet írtok róla annál jobban tetszik :) -
Day of the Dead 2 Contagiumot látta már valaki? -
Az egyik legtutibb agyatlan film, amit valaha láttam. A másik topikban a #21804-es hsz-ban sok szépet 's jót írtam róla. :)
-
Tetsuo-nak csak az első részét láttam, de az egy nagyon súlyos horor beütésű elvont film. egy fickóról szól, aki robottá változik. Ha bírod a szürreális, beteg elvont filmeket ajánlom. -
Wolf creek
lesz SPOILER
Megintcsak 12 egy tucat film volt... Az ifi színészek elég hitelesek.
De ugye megint a balfaszság ami a sírba viszi főhőseinket...Hamár a rinya egyszer nyakonlövi és kifekszik a tata, akkor nem otthagyom, hanem a puskatussal fasírttá verem, a fejét, jobb esetben megkötözöm, vagy valami... na mind1.
a rendező pár gyönyörű, már-már természetfilmbe illő képet is becsempészett a képekbe, amik közül pár tényleg még Win háttérnek is megállná a helyét...
ezek nagyon szépek
meg egy jelenet ami nagyon megfogott, az a nagyobb mellű /:D/ csajnak segítő tata a Mitsu kombival... Ahogy kilövik a termoszt, meg őt is. Na az ott van!
ezzel együtt 6/10 -
pár hete láttam, tényleg aranyos 

Horror-vígjátéknak szerintem az egyik legjobb; -
nagyon jó film, van benne minden...
horror-akció-kung fu-zombi maffia... :D -
Shaun of the Dead egész aranyos volt
-
reanimator #5808 kösz. akkor már uszítom is a robotot tőteni :) -
Megvan mind a 2 része, eddig csak belepörgettem, durva cucc. :)
A Versus meg rohadt jó film, van egy picivel hosszabb verzió is Ultimate Versus címmel. -
reanimator #5806 És a VERSUS-t? -
reanimator #5805 TETSUO filmet ismeri valaki? -
Nem töltöttem onnan még semmit, így nem is igazán maradt meg bennem :P -
pedig nevéből adódóan elég nehéz mással összekeverni... -
Nem emlékeztem, hogy ez az :P -
-
Kb. 3-szor küldtem el a címét, ebből 2x te kérted, mert kitörölted. :| -
hát ezekhez valószínűleg nem is fogsz.
különben felirat nélkül is érteni fogod szerintem :) -
Necro Files 2
Mókás egy film

-
Naja, csak feliratokat nehezen találni ezekhez a filmekhez :( -
egy tracker
van ott minden földi jó. -
Egyébként az Ilsa valós személyről készült. LEgalábbis az alapötlet. Tényleg volt egy ilyen haláltáborvezető nő, aki állítólag ultra szadista volt. 1960-ban halt meg. Felakasztotta magát. -
Tudnám mi az a Zaerc :P -
Készültek ennél sokkal szarabb haláltáboros explontation filmek is hid el:) Mondjuk jobb is:) -
Az első részbe futólag belenéztem, sztem nem annyira szörnyű, bár nem az én műfajom. ;)
-
#5791 Valaki tud olyan torrentlinket ahol sokan seedelik a Zombiez című filmet?
A torrentspy találtam,de éppen hogy csak csordogál lefele. -
Sry. Szerintem. :) -
Ez nem igaz. Az Ilsa filmek nagy királyok!!! -
Vazz, a Zaerc-en ilyenek fent vannak, miért nem nézel körül? :D
Egyébként készülj fel, ezek ugyanis a filmgyártás legleglegalja produkciói, valami rettenetesen ultraszánalmas köcsögségek. :) -
Erről a filmről tud valaki valamit? Honnan szerezhetném meg?
-
ahhoz nincs énse találtam
amugy énis azt szedtem le,csak a 3at egyenlőre -
találtam egy olyan pakkot amiben benne van a 2. ,3. és 4. rész.
Viszont a 4-hez nem leltem föl magyar feliratot. -
egy magas pali üldöz egy csávót,sok vérrel :cccc
szeddle,majd meglátod,mondom kurvajo