Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
<#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
felkerült a feliratok.hu-ra a HOTLD felirat!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Masters of horror-t látta már valaki?
elég ígéretesnek tûnik!

fifi
mármint a Stink of flesh-t...

fifi
ezt már láttam vhol

HOTLD-bõl a ami sztem jó, ehez is készült alapjaiban a cucc...

Lammer
Hopp-hopp!!! kedves forumtarsak! uj film a lathataron! Stink of flesh na erre racsobbanok 😄

Persze ,köszönöm.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Lammer
melyik a legjobb verzio minosegben??? nekem regebben megvolt a HOTLD , de letoroltem... <#zavart1> most ujra nezem az emulen van egy par, remelem a bloodweiser release jo lesz... node van egy masik ami tobb sourceal rendelkezik annak a neve siman hell of the living dead - night of the zombies - 1980.avi <#zavart2>

fifi
a Nightbreedet nagyon szeretem!

a HOTLD kész van, per pillanat Slayer igazgat még rajta vmit. Amint felkerül a netre beszólok ide is! Oké?

Ugye ,hogy ugye? Nekem az elsõ Texasi a 10 kedvenc filmem között van.Tobe Hooper meg egy zseni de ezt késõbb is bizonyította.(Lifeforce,Poltergeist..)
Tegnap este megnéztem a Nightbreed-et.Hogy ez mekkora film!!!Isteneeeeem, rég tetszett ennyire film.Clive Barker beteges képi világa párszor megjelent a filmben és Hellraiser 2 szinten ragyogott.Néhány arc ismerõs volt a filmbõl de nem ugrottak be,hogy kik,ezért utána néztem és pl a fõszereplõ a Hellraiser:Inferno-ban a zsarut játsza(jó 10 évvel késõbb).A film közben ugrott be,hogy ez nekem még Commodore Amiga gépen megvolt játékban.

fifi- Hell of the living dead felirat mikor lesz kész?

fifi
én meg végre valahára megszereztem a Texasi láncfûrészes 1974-es verzióját...
a remakkel való különbséget zongorázni lehetne...

Lammer
<#worship>
bar azert a remaket ne huzzuk le annyira, az extran levo Andy elveszett kisfilmje, baromi hangulatos <#buck>

TheBerzerker
Az elsõ Dawn of the Dead 1978-ból egy filmtörténeti klasszikus!!! Nállam a világ legjobb filmje!!!
A remake meg egy üres semmitmondó cukormáz ami alatt csak levegõ van.

Nem nem. Androméda. Sci-Fi sorozat.
Fõbb szerelõk. Kevin Sorbo, Lexa Doig. Rájuk keresve megtalálod a sorozatot. Elég sok fan oldal van amiben minden részt kitárgyalnak, így könnyû lesz megtalálni a zombis részt.

Zombik 4ever! A Resident Evil2-ben szerettem meg õket! Éljen a régi-bunkó-uniteligens-csoszogós-stílus.
RaZoK
van 2 is ja bocs, errõl nem tudni :I
de akkor az elsõ 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

jointeer
attól függ, melyik

köcsög

RaZoK
a holtak hajnala az jó?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

I.C.ram
Mesék a kriptából is jó volt! 😊
Lammer
😞 jook...

fifi
nem-nem
ez az Androméda törzs egy alap old school sci-fi egy lezuhant mûholdról, és a magával hozott vírusról szól!
Emberünk 100% hogy más filmet ajánlott neked!

Lammer
jo 😛 emulezok, csak gondoltam, valami specko oldalt tucc 😛
amugy errol beszelunk? mert emulen fenntvan egy angol dvdrip verzio, a stilushoz kepest eleg sokan birtokoljak(42 forras) 😄

Lelõhely a net. Kérdezz rá a részre az andromédás veboldalakon. Az emulen vagy DC-n meg keress rá. Ennyit tudok segíteni.
akit érdekel, elindul a masters of horror c. tévésorozat, ahol pár profi rendezõ és író összeáll, hogy 50 perces sztorikat tegyen össze.

az elsõ a bubba ho tep és a phantasm 4 rendezõje, don coscarelli rendezte, de jön nemsokára miike takeshi, john carpenter, dario argento és tobe hooper is. (az írók között meg ott van többek között clive barker)
Ja a Nightbreed volt éjjel. kinéztem magamnak de egész nap utaztam és nem volt erõm fennmaradni.Majd letöltöm mer aszongyák jó.Az elejét láttam és tetszett.

I.C.ram
Áhhh most megy a retken a éjszaka szülötte. Már x éve megakaro nézni, de mindig csak a végét látom 😞
báttyó02
hm jóag ez a halloween2 (y)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Dying Soul
Sziasztok.
Most jutott csak el városunkba az amityville horror. Meg is néztem barátommal, moziban.
Egy újabb remake, 3 film elemeit ötvözve adja elõ magát, mégis hatásosan.
Nem akarok nagyképûnek látszani, de én nemigazán tudom milyen egy filmen félni, nincs viszonyítási alapom, és nem tudom miért.
Azt akarom kihozni mindebbõl, hogy ez egy hibrid film, csomó klisével operál, de mégis iszonyatosan hat, és nem jöttünk rá miért. Azaz szar film, mert semmi kiemelkedõ nincs benne, de mégis nagyon jó, pont amiatt a számomra hatásos 3 jelenet miatt, ami közül 2 klisé.
Barátom szerint olyan érzés filmen félni, hogy vmi szorítanod kell, és hideg vagy meleg hõhullámok járnak át.
Jelen esetben 3-szor történt meg mindez, nincs példa rá eddigi filmes életembõl, nemtudom mi okozta, esetleg a mozi, a hangok, a látvány? Sok horrort megnéztünk nálunk és barátomnál egyaránt. De akkor horrort csak moziban?
Kérem írjátok le ti milyen körülmények közt láttátok, illetve mi a véleményetek, és ti mit éreztek, ha féltek egy filmen.

báttyó02

Lammer
<#finom><#finom><#finom> jonak hangzik... pontosabb lelohely etc? 😉

Androméda amcsi scifi abban volt egy rész amikor találtak egy ûrhajót tele hullákkal+harc nyomaival aztán a hullák felkeltek és benyomultak az õ bárkájukba is. emlékszem a kapitány totál kiakadt amikor az érzékelõk azt jelezték hogy a támadók halottak. 😊
báttyó02
jaja akartam is mondani 😄
hánytól lesz amugy?

fifi
hogy te milyen értetlen idiot vagy!
édes Istenem...

fifi
ma este TV2-n Halloween2!!!

fifi
XTRO

bár abban nem zombik vannak, de elég jó film...

Létezik olyan zombi film ami scifi is egyben ? Pl egy ûrhajón jönnek a zombik vagy ilyesmi.

fifi
Van mit még tanulnod koma!

jointeer
geciundorító japánok:ccc
még a felirat is szarral van kenve😄ddd
de ez inkább zs-kategória:|

köcsög

Jano
Belefér a B-katba. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

jointeer
😄DDDDDDd
kaki-és hányásszeksz film hogy jön ide?

köcsög

Jano
<#gonosz1>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Egyébként haveri társasággal poén ilyen filmet nézni,én is úgy láttam.Emlékszem az volt az ajánlója,hogy vigyázzatok még a szag is átjön a tévén.HAHA mennyit röhögtem utána ezen a marketing fogáson 😊

fifi
de 4820 szerint János barátunkat érdekli a dolog!!!

<#buck><#whatever><#bee1><#vigyor1>

fifi
jaja én nem hiszem, én TUDOM hogy kihagyom 😄DDD

Megy és elég gyomorforgató.Láttam már ilyen filmet és ezt kihagyom asszem.

fifi
ha nem megy majd leírom mi van benne!

fifi
dehogy pedo isten õrizz! azt itt mindenki mélységesen megveti

nemtom megy-e ha nem vagytok regelve:
ez

Ez a Teenage Soap valami pedo film? vagy miféle undormányok vannak benne?

Nekem is tetszett

fifi
Gacy

Nemtom itt-e a helye, vagy a "normál"filmesben, de végülis nem érdekel... 😊
A híres-hírhedt John Wayne Gacy nevû tömeggyilkos "hõstetteit"bemutató film. Nem értem miért áll annyira gyengén az imdb-n, mert ez annál a pontszámnál sokkal jobb film. Egy dolog, ami nem tetszett, hogy a múltjából csak pár töredéket idéznek fel, pedig sztem nagyrészt ez játszott közre abban, hogy egy homoszexuális szadista gyilkos lett belõle...
Érdekes, hogy eleinte közmegbecsülésnek örvendett, de ahogy elharapództak a hajlamai, hogyan is süllyed egyre mélyebbre. Hatásos volt a film számomra, mert nélkülözte a gyilkosságok naturalista ábrázolását, nem volt igazán durva jelenet benne/legalábbis nekem/, mégis egy hihetetelen nyomasztó hangulatot árasztanak a jelenetek, tökéletesen lejön, hogy csalta kelepcébe áldozatait, hogy tartotta sakkban pár melósát... És hála az égnek, a buzitémára sem fektettek nagy hangsúlyt, talán csak pont annyit, amennyi elég...

8/10