Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ejnye, nem figyeltél a részletekre! SPOILER: Az elején a kedves kislányát tolja az apuka, a végén meg nem hidegvizes kád volt, hanem ecetesolajos. :D /SPOILER
Ja, és ez korábbi az Izo-nál, szal lehet, hogy felszálló ágban van Miike bácsi. :))
Azt kell mondjam, jól sejtettem, hogy nekem tetszeni fog. :D
Nagyon kevés ENNYIRE beteg filmet tudok mondani. A Gozu, ami szintén Miike munkája (amiben egyébként szintén megjelenik az anyatejes dolog, szal itt meg sem lepett :)), de az sem ennyire durva. Esetleg az Organ-hez tudnám hasonlítani, ahol szintén egy árva pozitív szereplő nem volt, és ott is előfordult némi vérfertőzés. Az viszont jóval véresebb/undorítóbb.
Röviden összefoglalva a lényeget, akik a jövőben szeretnék megnézni:
Egy kissé zilált, boldogtalan család életébe nyerhetünk bepillantást. A lány, aki már külön él szüleitől, kurválkodik, és csak apjával tartja a kapcsolatot (ők tényleg nagyon jóban vannak); a fiú, aki anyját egyáltalán nem szereti, apja irányában semleges, az osztályban mindenki bántja, és megalázza; az anya, akit fiával való rossz viszonya nagyon megvisel, ezért drogozik; és az apa, aki leginkább munkájába temetkezik. Aztán betoppan a titokzatos idegen, és a család addigi sivár élete fenekestül felfordul, mindenkire hatással van, mi pedig figyelemmel kisérhetjük a familia újbóli összeállását, a kötelékek ismételt megerősödését. :O)))
Negatívum: a megvalósítás elég tré, vagy 15x belóg a mikrofon. :/
A befejezés pedig abszolút passzol Miike-hez, nem is vártam mást. :)
Szal ajánlom minden elmebetegnek. -.-