9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Cvd #5703 Éjjel volt szerencsém a Kairo-hoz, de mint többen mások is, én sem voltam teljesen tisztában a lényeggel. Leírom mit gondolok, aztán ha valakinek van kedve és értette mi volt akkor kijavíthatja.
SPOILER
Tehát a szellemvilág megtelt, ezért a szellemek nem akartak többen lenni, így átjöttek azért (meg mert már csak ide fértek) hogy elérjék hogy az emberek elkülönüljenek egymástól, így meghalva a szomorúságtól/elkülönüléstől nem lettek szellemek. És a kérdések:
1. Mi volt a piros szallaggal leragasztott helyek értelme? Ott "kapták el" azt ami a köddé válásukat okozta?
2. A magukban folttá/porrá vált embereket intézték el a szellemek? Hogy is ment ez a folyamat?
3. Mihez kértek folyton segítséget a szellemek az emberektől?
4. Ha a világunk kellett a szellemeknek, akkor miért nem szállták meg tömegesen, főleg a végén mikor már alig maradt túlélő?
Hirtelen ennyi. De mint látható eléggé homályos volt a film, úgyhogy valszeg lesz még.:) -
#5702 Oh yeah!Töltöm én is már :) -
amugy KATT -
#5700 Mi annak az angol címe? -
Megnéztem a Zombik Börtöne filmet nemvolt rossz. A csajt kurvára sajnáltam a végén :( -
reanimator #5698 jaja Fifinek van igaza.Nekromantik filmeket csak a saját kategóriájukkal szabad összevetni.Ugyanolyan értelmetlenség a Fűrészhez mérni mint pl a Titanicot a Bourne rejtélyhez.
És a Nekromantik filmek ihenis JÓK a kategóriájukban.De ezt hitelesen csak akkor tudod majd eldönteni ha sok ilyen filmet láttál :) Szerintem érdemes nézni mert full poén mindegyik. -
"Inkább maga az atmoszféra az, ami szar"
lényegretörő leszek: hullabaszós filmnél milyen atmoszférát vártál, ha ez nem jött be???
sry -
már miért lenne felesleges?
Ebbe teljesen értelmetlen belemenni, neked tetszik, neken nem.
Inkább maga az atmoszféra az, ami szar, és a legtöbb ember szmára nézhetetlen lesz, és nem azért mert a gyomra nem bírja, vagy ilyesmi. -
Az elsőt láttad? Mit szóltál ahhoz? -
akkor eljutottunk oda, hogy tök felesleges ilyen filmeket nézned... mert sztem ocsmány filmekből pl. éppen a 2 Nekromantik az ami valami elementárisan zseniális... -
előbb szedd le, és mondj róla véleményt :£ -
Nekromantik 2:
Nézhetetlen, tömény, igénytelen überfos 1991-ből, 100 percben.
Az egész hihetetlenül amatőr módon lett elkészítve, telejsen beteg NDK-s picsaság tulajdonképpen.
Az állandóan idmétlődő, idegesítő zene (?) már majdnem az agyamra ment.
10-ből mínusz 2.
-
Hm. Le is szedhető már. -
mint a sima <:| -
-
Dettó. -
Az újat még nem láttam, de más review-kat is olvasgatva egyre kevésbé érdekel. :) A régi az nagy klasszikus, nekem nagyon bejön.
-
Nekem ez a köd remake jobban tetszett mint a sima . -
#5685 Régent az ilovetorrentről szedtem a Cityt ,nem tudom fent van-e még. -
Nekik sem tetszett a The Fog remake. :)
-
A City...-t megtalálod a Gates Of Hell alatt (USA cím...), a Visitor Q-ról meg többen is írtunk itt pár hozzászólással alább.
-
Visitor Q,City of the Living Dead ez a kettő nincs ott én nem találtam őket. :( -
-
-
A keverés onnan lehet, hogy a két csajt ezek szerint végig összekevertem, bár az is igaz, hogy kb. fél óra után minden érdeklődésemet elvesztettem a film iránt, és 5-10 másodperces ugrásokkal fejeztem be.
-
Már nem, lassan 2 napja nincs lázam. -.- -
mind fent van a Harvesteren... -
Lifeforce,Visitor Q,City of the Living Dead filmekről tud valaki leirást linkelni? -
beteg vagy :-( -
:O))) Egs. -
Ejnye, nem figyeltél a részletekre! SPOILER: Az elején a kedves kislányát tolja az apuka, a végén meg nem hidegvizes kád volt, hanem ecetesolajos. :D /SPOILER
Ja, és ez korábbi az Izo-nál, szal lehet, hogy felszálló ágban van Miike bácsi. :))
Azt kell mondjam, jól sejtettem, hogy nekem tetszeni fog. :D
Nagyon kevés ENNYIRE beteg filmet tudok mondani. A Gozu, ami szintén Miike munkája (amiben egyébként szintén megjelenik az anyatejes dolog, szal itt meg sem lepett :)), de az sem ennyire durva. Esetleg az Organ-hez tudnám hasonlítani, ahol szintén egy árva pozitív szereplő nem volt, és ott is előfordult némi vérfertőzés. Az viszont jóval véresebb/undorítóbb.
Röviden összefoglalva a lényeget, akik a jövőben szeretnék megnézni:
Egy kissé zilált, boldogtalan család életébe nyerhetünk bepillantást. A lány, aki már külön él szüleitől, kurválkodik, és csak apjával tartja a kapcsolatot (ők tényleg nagyon jóban vannak); a fiú, aki anyját egyáltalán nem szereti, apja irányában semleges, az osztályban mindenki bántja, és megalázza; az anya, akit fiával való rossz viszonya nagyon megvisel, ezért drogozik; és az apa, aki leginkább munkájába temetkezik. Aztán betoppan a titokzatos idegen, és a család addigi sivár élete fenekestül felfordul, mindenkire hatással van, mi pedig figyelemmel kisérhetjük a familia újbóli összeállását, a kötelékek ismételt megerősödését. :O)))
Negatívum: a megvalósítás elég tré, vagy 15x belóg a mikrofon. :/
A befejezés pedig abszolút passzol Miike-hez, nem is vártam mást. :)
Szal ajánlom minden elmebetegnek. -.- -
Necro files I. - II.-t nézzük full észegen...
jól szórakozunk!!! :D -
reanimator #5671 hát ja ízlések és pofonok :)
nekem speciel a zombis filmek nem jönnek be e City of the living dead kivételével.Az viszont örök top 10-es nálam :) -
Ezt még nem olvasom el, majd a film után. :) -
A másik topikban (Filmek, amiket most láttunk) kiveséztem már (#23691; keress rá alul a címre, ott lesznek a többiek is). Sztem nem érdemel több szót.
-
Okés, ezekből az utolsó kettőt (másfelet, mert a Samhain-t csak kb. félig bírtam, azt is csak beletekeréssel, aztán töröltem) láttam, és sztem azok is baromi gyengék és unalmasak. Tehát mégiscsak velem van a baj, az ilyen típusú filmeket egyszerűen komolytalannak és gyerekesnek tartom, amelyek semmilyen szórakozást nem nyújtanak a számomra - még kikapcsolt agy mellett sem. Nem tudnám megmagyarázni, hogy miért, de egyszerűen nem fognak meg, nem kötnek le. Ami azt is jelenti, hogy - akár tetszik, akár nem - a továbbiakban is kegyetlenül le fogom húzni ezeket. :)
-
reanimator #5667 Mindegyikben elfajzott szubkultúrák rosszalkodnak. -
Butaság. Miért, mire számítottál?
Ebben a témában nem hiszem hogy nagyobbat lehetett volna összehozni. -
reanimator #5665 Beltenyészet horrorok. pl Wrong Turn-Creep-Texasi-Samhain etc -
Milyen kategóriában? Szted mi tartozik még bele?