Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Jesszus, nem is emlékeztem rá, hogy Billy Zane is játszik benne, ráadásul nyálas szívtipró bájgúnárt. 😄
A film meg über, a vhs korszak egyik legjobb sci-fi/horror/akció/humor darabja, a téma egyik nagy õsatyja. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ennek a 2002es izének semmi köze nincs az eredeti Chinese Odyssey történetéhez. Nem is értem hogy miért ez az angol neve, miközben tök mást jelent a kínai cím.
Mondjuk a Chowos feldolgozás sincs sok köze az eredeti történethez de azért a szereplõk megmaradtak. Egy fajta paródia.
amugy ha már annyira belejöttünk a témába akkor ezt minenképpen szerezd be. Utóbbi évek egyik legjobb kínai filmje. Imádom!
I love this game!
De ott nem fõszereplõ, szal. -.-
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Egyébként Leslie Nielsen ugyanezt mûvelte, sõt a ZAZ-trió is, és Mel Brooks is. 😊 Ja, és újabbak közül Farelliék is, nemde? 😊
I love this game!
I love this game!
Ez nálam is helytáll.
Amcsi vígjátékokból leginkább a ZAZ-filmek (szinte mind), Jim Carrey remekei, és 1-2 Mel Brooks komédia (nem feltétlenül azok, amikben szerepel is). Amerikai pitéket, hasonló jellegû trágyákat, Kevin Smith-t nem csípem.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Mellesleg ha jó kung fu filmet akartok nézni egyértelmûen a shaw bros-nál kell keresgélni. Chinese Super Ninja-s vagy a 36th Chambers of Shaolin mocskos jók!!
mr bungle-t vagy a dog fashion disco-t szereted?
a keleti filmekben, általában több a mondanivaló, pl a spiral-ban is foglalkoznak az emberi evolúció új lépcsõfokával, mint sok animéban is.
OFF amcsiknál meg már unom a crash szintû drámákat, hogy fehér meg fekete ellentét, oké hogy ott ez a téma, DE... de vége az OFF-nak 😊
Spiral meg nem volt rossz, kieg. film a körhöz (szerintem), érdekes, inkább drámaibb, 1szer meg lehet nézni.
Nem tudom, milyen vígjáték tetszhet Neked, én a Hustle-n behaltam, nekem nagyon nagyot ütött, még jobban tetszett, mint a Soccer.
Ha Shrek-fan vagy, akkor többet nem szólok hozzád. 😄
(!És ugyebár itt _kínai_ filmrõl beszélünk!)
rengeteg és általában több mondanivalójú filmjük van, én erre alapozom a véleményem. hát hol csinálnak az amik pl egy bottled fools-t? miért van az, hogy ennyi film ötletet vesznek át?
De vannak kiváló vígjátékaik, drámáik, gengszterfilmjeik, akciófilmjeik, minden stílus fellelhetõ, és mindegyik stílusban vannak remekmûvek.
De hogy a Japán (és egyébb távolkeleti) filmek kérdésére is reagáljak, nagyon megváltozott a véleményem a témában. Eleinte teljesen le voltam hülve a Ju-On/Ring/satöbbi filmeken, elképesztõen más színvonal volt mint a megszokott amcsi szemetek. Most viszont 2-3 év múlva visszatekintve a a keleti filmek az égegyadta világon semmi újjat nem tudnak, ugyanazt a klisét ismételgetik. Biztosan magasabb színvonalú akkor az ottani filmkészítés? Vagy csak a szokatlanság adta volna a pluszt, amihez hozzászoktam? Egyre inkább gyanítom hogy az utóbbi. Ráadásul erõsnek tartom azt hogy sokkal magasabb színvonalon dolgoznak mint az amerikai barátaink. Ugyanis az utóbbiaktól ugye gyakorlatilag minden filmet megkapunk, jót-rosszat egyaránt. A keletiekbõl pedig csak azokat amiket a hírük elhoz ide, de ezeken kívül biztosan egy halom sablonos "szemét" készül ott is, amirõl itt nem is hallunk. Így fals kép alakul ki az emberekben. Ha az USA-ból is csak a jó filmek érnének ide, akkor értelemszerûen az ottani filmmûvészetet is ugyanígy felértékelné az átlagember. Plusz az amcsi filmeket folyamatosan kapjuk, míg a keletiek mostanában jöttek divatba, így a régebbiek is most kerülnek csak be az országba, így még torzabb a kép. Ráadásul az amerikaiak biztosan tudnak mindenféle témában (akció, háborús, dráma, romantikus, ami csak létezik) idõrõl idõre nagyon jó filmet csinálni, míg a hazánkba kerülõ keleti filmek 1-2 kivételtõl eltekintve (pl. Oldboy) a szokásos kislányos-paráztatós témáról húzzák le a kismilliomodik rókabõrt.
Szóval azt akarom mondani hogy én személy szernt befejeztem a keleti filmek általában vett istenítését, ameddig valami csoda folytán nem kapok teljes képet a dologról.😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
/topig +fav
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.