9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Cvd
    Éjjel volt szerencsém a Kairo-hoz, de mint többen mások is, én sem voltam teljesen tisztában a lényeggel. Leírom mit gondolok, aztán ha valakinek van kedve és értette mi volt akkor kijavíthatja.

SPOILER
    Tehát a szellemvilág megtelt, ezért a szellemek nem akartak többen lenni, így átjöttek azért (meg mert már csak ide fértek) hogy elérjék hogy az emberek elkülönüljenek egymástól, így meghalva a szomorúságtól/elkülönüléstől nem lettek szellemek. És a kérdések:
    1. Mi volt a piros szallaggal leragasztott helyek értelme? Ott "kapták el" azt ami a köddé válásukat okozta?
    2. A magukban folttá/porrá vált embereket intézték el a szellemek? Hogy is ment ez a folyamat?
    3. Mihez kértek folyton segítséget a szellemek az emberektől?
    4. Ha a világunk kellett a szellemeknek, akkor miért nem szállták meg tömegesen, főleg a végén mikor már alig maradt túlélő?
    Hirtelen ennyi. De mint látható eléggé homályos volt a film, úgyhogy valszeg lesz még.:)
    Oh yeah!Töltöm én is már :)
  • Lammer
    amugy KATT
    Mi annak az angol címe?
  • grebber
    Megnéztem a Zombik Börtöne filmet nemvolt rossz. A csajt kurvára sajnáltam a végén :(
  • reanimator
    jaja Fifinek van igaza.Nekromantik filmeket csak a saját kategóriájukkal szabad összevetni.Ugyanolyan értelmetlenség a Fűrészhez mérni mint pl a Titanicot a Bourne rejtélyhez.

És a Nekromantik filmek ihenis JÓK a kategóriájukban.De ezt hitelesen csak akkor tudod majd eldönteni ha sok ilyen filmet láttál :) Szerintem érdemes nézni mert full poén mindegyik.
  • fifi
    "Inkább maga az atmoszféra az, ami szar"
    lényegretörő leszek: hullabaszós filmnél milyen atmoszférát vártál, ha ez nem jött be???

sry
  • Snecie Smicie
    már miért lenne felesleges?
    Ebbe teljesen értelmetlen belemenni, neked tetszik, neken nem.

Inkább maga az atmoszféra az, ami szar, és a legtöbb ember szmára nézhetetlen lesz, és nem azért mert a gyomra nem bírja, vagy ilyesmi.
  • Jano
    Az elsőt láttad? Mit szóltál ahhoz?
  • fifi
    akkor eljutottunk oda, hogy tök felesleges ilyen filmeket nézned... mert sztem ocsmány filmekből pl. éppen a 2 Nekromantik az ami valami elementárisan zseniális...
  • Snecie Smicie
    előbb szedd le, és mondj róla véleményt :£
  • Snecie Smicie
    Nekromantik 2:
    Nézhetetlen, tömény, igénytelen überfos 1991-ből, 100 percben.
    Az egész hihetetlenül amatőr módon lett elkészítve, telejsen beteg NDK-s picsaság tulajdonképpen.
    Az állandóan idmétlődő, idegesítő zene (?) már majdnem az agyamra ment.

10-ből mínusz 2.
  • Jano
    Hm. Le is szedhető már.
  • nxfn
    mint a sima <:|
  • Glpetyus
  • Jano
    Dettó.
  • PetruZ
    Az újat még nem láttam, de más review-kat is olvasgatva egyre kevésbé érdekel. :) A régi az nagy klasszikus, nekem nagyon bejön.
  • grebber
    Nekem ez a köd remake jobban tetszett mint a sima .
    Régent az ilovetorrentről szedtem a Cityt ,nem tudom fent van-e még.
  • PetruZ
    Nekik sem tetszett a The Fog remake. :)
  • PetruZ
    A City...-t megtalálod a Gates Of Hell alatt (USA cím...), a Visitor Q-ról meg többen is írtunk itt pár hozzászólással alább.
  • grebber
    Visitor Q,City of the Living Dead ez a kettő nincs ott én nem találtam őket. :(
  • Snecie Smicie
  • Jano
  • PetruZ
    A keverés onnan lehet, hogy a két csajt ezek szerint végig összekevertem, bár az is igaz, hogy kb. fél óra után minden érdeklődésemet elvesztettem a film iránt, és 5-10 másodperces ugrásokkal fejeztem be.
  • Jano
    Már nem, lassan 2 napja nincs lázam. -.-
  • fifi
    mind fent van a Harvesteren...
  • grebber
    Lifeforce,Visitor Q,City of the Living Dead filmekről tud valaki leirást linkelni?
  • nxfn
    beteg vagy :-(
  • Jano
    :O))) Egs.
  • Jano
    Ejnye, nem figyeltél a részletekre! SPOILER: Az elején a kedves kislányát tolja az apuka, a végén meg nem hidegvizes kád volt, hanem ecetesolajos. :D /SPOILER
    Ja, és ez korábbi az Izo-nál, szal lehet, hogy felszálló ágban van Miike bácsi. :))

Azt kell mondjam, jól sejtettem, hogy nekem tetszeni fog. :D
    Nagyon kevés ENNYIRE beteg filmet tudok mondani. A Gozu, ami szintén Miike munkája (amiben egyébként szintén megjelenik az anyatejes dolog, szal itt meg sem lepett :)), de az sem ennyire durva. Esetleg az Organ-hez tudnám hasonlítani, ahol szintén egy árva pozitív szereplő nem volt, és ott is előfordult némi vérfertőzés. Az viszont jóval véresebb/undorítóbb.

Röviden összefoglalva a lényeget, akik a jövőben szeretnék megnézni:
    Egy kissé zilált, boldogtalan család életébe nyerhetünk bepillantást. A lány, aki már külön él szüleitől, kurválkodik, és csak apjával tartja a kapcsolatot (ők tényleg nagyon jóban vannak); a fiú, aki anyját egyáltalán nem szereti, apja irányában semleges, az osztályban mindenki bántja, és megalázza; az anya, akit fiával való rossz viszonya nagyon megvisel, ezért drogozik; és az apa, aki leginkább munkájába temetkezik. Aztán betoppan a titokzatos idegen, és a család addigi sivár élete fenekestül felfordul, mindenkire hatással van, mi pedig figyelemmel kisérhetjük a familia újbóli összeállását, a kötelékek ismételt megerősödését. :O)))
    Negatívum: a megvalósítás elég tré, vagy 15x belóg a mikrofon. :/

A befejezés pedig abszolút passzol Miike-hez, nem is vártam mást. :)

Szal ajánlom minden elmebetegnek. -.-
  • fifi
    Necro files I. - II.-t nézzük full észegen...
    jól szórakozunk!!! :D
  • reanimator
    hát ja ízlések és pofonok :)
    nekem speciel a zombis filmek nem jönnek be e City of the living dead kivételével.Az viszont örök top 10-es nálam :)
  • Jano
    Ezt még nem olvasom el, majd a film után. :)
  • PetruZ
    A másik topikban (Filmek, amiket most láttunk) kiveséztem már (#23691; keress rá alul a címre, ott lesznek a többiek is). Sztem nem érdemel több szót.
  • PetruZ
    Okés, ezekből az utolsó kettőt (másfelet, mert a Samhain-t csak kb. félig bírtam, azt is csak beletekeréssel, aztán töröltem) láttam, és sztem azok is baromi gyengék és unalmasak. Tehát mégiscsak velem van a baj, az ilyen típusú filmeket egyszerűen komolytalannak és gyerekesnek tartom, amelyek semmilyen szórakozást nem nyújtanak a számomra - még kikapcsolt agy mellett sem. Nem tudnám megmagyarázni, hogy miért, de egyszerűen nem fognak meg, nem kötnek le. Ami azt is jelenti, hogy - akár tetszik, akár nem - a továbbiakban is kegyetlenül le fogom húzni ezeket. :)
  • reanimator
    Mindegyikben elfajzott szubkultúrák rosszalkodnak.
  • Snecie Smicie
    Butaság. Miért, mire számítottál?

Ebben a témában nem hiszem hogy nagyobbat lehetett volna összehozni.
  • reanimator
    Beltenyészet horrorok. pl Wrong Turn-Creep-Texasi-Samhain etc
  • PetruZ
    Milyen kategóriában? Szted mi tartozik még bele?