Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Jano
    Three... Extremes

Nem is tudom, mikor néztem utoljára valami jó durvulást, hát most megtörtént, és meg is kaptam, amit akartam. :)

3 önálló történet (Doboz, Gombócok, Vágás) 3 zseniális rendezőtől (Takashi Miike, Fruit Chan, Chan-wook Park). Egyik jobb, mint a másik, gyönyörű fényképezéssel, illetve az utolsóban kiváló kamerabűvészkedés, effektusokkal.

Az első film sztorija némiképp szokásos halottkislányos, de kap némi pluszt, úgyhogy nem marad "hétköznapi". A Takashi Miike-re jellemző zagyvásítás is benne van, aki csípi a stílusát, nem fog csalódni. 8 pont.

A Gombócok alaptémája nagyon durva, a kivitelezéssel itt sincs gond, bár, ha kicsit merészebb látványban, akkor ez a rész üt legnagyobbat. Ebből a történetből egy nagyfilm is lett, remélem sikerül beszerezni. 8,5 pont.

A Vágás egy Park bácsira jellemző bosszú-történet, csak itt a bosszú fogalom egy érdekes aspektusban tűnik fel. :) Ahogy már említettem, a képi megjelenítés frenetikus, a történet itt is rendkívül durva, nagyon jó, úgyhogy a 3 közül számomra ez volt a legjobb. Majdnem 10 pontos.

Mindenkinek ajánlom, aki itt megfordul, remek filmes élmény.