9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Lammer
    night of the living dead khmmm
  • fifi
    ha minden jól megy, reggelre meglesz ez:
    életveszélyes
  • TheBerzerker
    Most, hogy így nézem a Resident Evil-t kicsit olyan az érzésem mintha néha viszafelé fejlődne a filmipar. ha megnézi az ember a Smuggler-t, vagy a The Beyond-ot ott még tudták hogyan kell egy ember fejét korrekten szétlőni. De ez valahogyan nem így működik mostanság. Fura.
  • TheBerzerker
    Azoknak egy része elveszett valahol ha jól tudom. De ebben blizz mester a kompetens. Majd rákérdezek nálla.
  • jointeer
    joak .o
  • Jano
  • Prypiat
    Na végre! :) Nézem már! :)

Egyébként régebben volt sokkal több ismertető amik már lekerültek azokat nem lehetne visszadobni? :) Tök szivesen olvasom öket! :)
  • TheBerzerker
    Üdv horrorharcosok!!!

Frissült a H A R V E S T E R !!!

Ezüttel extra bónuszokkal!!!

harvester.uw.hu
  • báttyó02
    ma este resident evil
  • Loál János #5053
    Tegnap későn értem haza, és csak K-1-et nézegettem, ma viszont azzal kezdek.
  • fifi
    OFF:hallgat itt olyat vki, hogy: Mindrot???
  • fifi
    jó volt a rövidfilm?
  • Voltan
    Night of the Dead
    Dawn of the Dead
    Day of the Dead

Először inkább ezeket nézd meg, aztán gondold újra a kritikát!
  • I.C.ram
    Mi is az előző részek címe?

Dawn of the living dead?
  • I.C.ram
    Azt akartam, csak tudod milyen közel vannak egymáshoz ezek a gombok :P
  • TheBerzerker
    Na igen ot én is kicsit húztam a számat egyből megjelent elöttem, hogy mi lenne ha engem tessékelnének oda be. Meg ahogy a csaj sikított... hatásos jelenet volt az tuti.
  • TheBerzerker
    Persze csak azért amerikai mozis költségvetéseket nézve szánalmasan kevés és megis mocskos jó filmet hoztak belőle össsze.
  • Jano
    Ja igen, azt elfelejtettem. :|
  • Iori
    +7 nap még :)
  • Jano
    Megnézed egy széria NEGYEDIK részét, és értetlenkedsz. Hát szép. :C

:)
  • I.C.ram
    Megnéztem a Land of the Deadet: Maga a "világ" nagyon tetszett, bár már volt egy hasonló alkotás a 21 nappal később, ami azért jobb votl szerintem klasszisokkal, de ebben a világban szabadabbra engedték a dolgot. Viszont tele volt ez a film logikai bukfencekkel, amik mondjuk minden zombis filmre igazak pl.: szuperzombik félkarral kitépik egy ember gerincét, ugyanakkor egy üvegablakot nem birnak bezúzni kalapáccsal. Szintén ha ilyen izomjóskák, akkor hogy lehet, hogy egy egyszerű rugás molekuláivá bontja szét a zombik koponyáját. Ami viszont kifejezetten a filmre igaz az az, hogy a zombik mitől lettek egycsapásra ilyen okosak? Pedig nem tegnap jöttek a világra az látszott, hogy már jó-pár éve tarthatott a zombulás, és akkor hirtelen egycsapásra felvilágosodik az a zombi. Másik gond a karakterekkel volt. Szokás szereposztás... szerény szépfiú brutál skillekkel. Vadmacska kurvából avanzsált ügyeletes kemény csajszi. A jólelkű benga állat, a koránelhulló profi kommandós, stb... Egyedül talán Charlienak volt jó a karaktere, többieket már mind láthattuk valahol. Kicsit csalódtam a dologban, de voltak részek, amik tetszettek. Ja és a rendezői változatot néztem meg.

ps.: bűzgéza kifejezés melyik fasztóni fejében öltött alakot?
  • I.C.ram
    Azért az a 4 millió is majdnem 1 milliárd forint :D Napoleon Dynamite pedig pár ezer dolcsiból készült, és nagyon büntet :D
    Az nagyon durva mikor a csaj beleesik a tűk közé:)Rendesen rossz volt nézni.
    A nyitójelenet meg nagyon brutál!
  • TheBerzerker
    Az utolsó mondatomat nem küldte el rendesen a rendszer.
    Szóval sok helyen ötletes vágások voltak a film és jópár kamerabeállítás is jól el lett találva.
  • TheBerzerker
    Viszont megnéztem a saw 2-öt. Hát ebben aztán volt gore dögivel. A vége kicsit klisés volt de valahogyan mégis tetszett mert lehet el voltam épülve de nem számítottam ilyesmire. Miután leesett, hogy mi is történt kézenfekvőnek, és egyszerúnek tünt a megoldás de amikor nézten nem gondoltam volna rá. Nekem az első rész is tetszett és ez is jó volt. Arról nem is beszélve hogy szaros 4 millióból hozták össze. Volt benne jópofa kamerabeállítás és vágá is ami nagyon tetszett. egyszóval megvagyok vele elégedve teljesen.
  • fifi
    na a Krull bolygó az ifikorom egyik meghatározó filmélménye, annyit mondhatok...
  • reanimator
    Ja van benne pici fantasy- flesh.Én a Krull bolygóhoz hasonlítottam amikor először láttam.
  • TheBerzerker
    Nemtudom kicsit olyan volt mintha valami gyerek mesefilm lenne.)
  • reanimator
    Nightbreed nekem bejött.Sőt!
  • vg
  • TheBerzerker
    Ma este a film+ -on lesz 21:30kor a Clive Barker féle NIGHTBREED. Bár szerintem harmatgyenge a film de azért gondoltam beírom.
  • Jano
    A relatíve hosszú kihagyás után nagyon jól jött. :)
  • PetruZ
    Ja, ja, pár hónapja már ajánlgattam a másik topikban, nekem is tetszett. :)
  • Dying Soul
    [pőg]
  • Jano
    Ehh, mindenképp pótlásra javasolnám. :-/
  • Dying Soul
    Juj, fákk, én ezt multkor haverral akartam megnézni, a doboznál pont a csattanó előtt szart be a fájl és nemtudtam egyiket se megnézni :'(
  • Jano
    Még nem. :|
  • fifi
    bár van külön topikja, de a Masters of horrort nem nézi Cvdn és rajtam kívül senki innen?
    sztem megér egy próbát!
  • Jano
    Three... Extremes

Nem is tudom, mikor néztem utoljára valami jó durvulást, hát most megtörtént, és meg is kaptam, amit akartam. :)

3 önálló történet (Doboz, Gombócok, Vágás) 3 zseniális rendezőtől (Takashi Miike, Fruit Chan, Chan-wook Park). Egyik jobb, mint a másik, gyönyörű fényképezéssel, illetve az utolsóban kiváló kamerabűvészkedés, effektusokkal.

Az első film sztorija némiképp szokásos halottkislányos, de kap némi pluszt, úgyhogy nem marad "hétköznapi". A Takashi Miike-re jellemző zagyvásítás is benne van, aki csípi a stílusát, nem fog csalódni. 8 pont.

A Gombócok alaptémája nagyon durva, a kivitelezéssel itt sincs gond, bár, ha kicsit merészebb látványban, akkor ez a rész üt legnagyobbat. Ebből a történetből egy nagyfilm is lett, remélem sikerül beszerezni. 8,5 pont.

A Vágás egy Park bácsira jellemző bosszú-történet, csak itt a bosszú fogalom egy érdekes aspektusban tűnik fel. :) Ahogy már említettem, a képi megjelenítés frenetikus, a történet itt is rendkívül durva, nagyon jó, úgyhogy a 3 közül számomra ez volt a legjobb. Majdnem 10 pontos.

Mindenkinek ajánlom, aki itt megfordul, remek filmes élmény.
  • TheBerzerker
    Néha jó filmeket tolnak be csak fossá vágják őket.