Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    Plan 9 from outer space

Még anno a Lost skeleton of Cadavra című zsengével/bár az új film-régi ruhában/ kaptam rá erre a stílusra, és úgy gondoltam ideje megnézni minden filmek állítólag lekutyaütőbbjét... Nem csalódtam! Nekem ez tetszett! Annyira fájdalmasan vontatott, lapos, gyenge hogy tetszik. A trükköket nem tudom hova tenni, hogy vicc-e vagy tényleg komolyan gondolták. A repülőt megközelítő ufo jelenetnél komolyan azt hittem behugyzok a röhögéstől, mert amit a két pilóta a csodálatos pilótafülkében előadott, az nem egyszerű. így van ez a sírásókkal is...Tor Jonsonnak kb. annyi köze van a színészkedéshez, mint annak az éppen méretes pontynak, amit pénteken fogtam :D
    Ami miatt igazán érdekelt a dolog, az az, hogy Lugosi Béla "dublőre" elég érdekesen adta elő "szerepét". Nem akartam elhinni, hogy tényleg egy idegen faszi takarja az arcát palásttal, és ő játsza Lugosit. Mondom ilyen nincs, ezt nem meri senki filmen megcsinálni... Tévedtem. Igaziból azt hiszem a förtelmes igénytelensége és szabálytalansága miatt TETSZIK!

10/10
    aki bírja az trash-t, annak kötelező!