Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Hat skacok, megjottunk a mozibol... Nem tudok ertekelni, mert olyan szinten ideg vagyok, hogy... :/
Kpnyorgom mi a picsaert kell a plazacicaknak, meg a macso baratjanak beulni egy ilyen filmre???? konyorgom, miert??? olyan szinten szetbasztak a hangulatot, hogy meg tudtam volna oket folytani oket siman... rengetegen voltak, rohogtek, kacarasztak az egesz film alatt... meg a legfeelingesebb jelenetekben is... hat komolyan mondom... duhomet mostmar egysfajta keseruseg valtotta fel, majd lenyugszom... majd itthon meg1X megnezzuk hugommal a filmet es utana ertekelunk... pont hugom az elo pelda, hogyha valaki full pinkbe oltozik es jol nez ki, nem feltetlen RomeroPlazaZombi, forgattuk is a fejunket a sok tahora, es mergelodtunk, de nem vettek a lapot... ahhhh a qrva eletbe :////// igy sajnos nem tudok semmi ertekelheto elmenyt beszamolni, mert... :////
Apropo! Savini(Sok agyatlan taho azt sem tudta kit latott epizodszerepben) ROxx volt, megint szerepelt ;)
NA off... en meg fustolgok egy kicsit es levonom a nap tanulsagat, es leckejet... "soha nem megyek moziba fellinges filmre!!!!"
PS: tudom, hogy beteg Zombifetisiszta vagyok, meg a lo tuloldala vagyok, de azert keremszepen... :/