9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
persze!!!
de sztem az még nem elérhető. bárki bármit mond, nekem Rob Zombie neve garancia a minőségre itt is, és zenében is. tudom mit várhaok tőle! -
ejjpaszmeg :C
Ugyanez volt a Fűrésznél is :C
Megölném ezeket....
Az a legjobb amikor fél órát zörög a kib*szott zacskóval hogy kivegyen 1 (!) cukorkát...

Meg a telefon...
-
:PPPPP
ois szeresse a zombis filmeket... :PPPP Battya fertozte meg... :DDDD
kep majd lesz(normalis)... mert ami van az eleg gaz...
mondom, majd itthon nyugodt korulmenyek kozott vegignezve lesz ertekeles is... -
Még sosem láttam zombi fanatikus csajt, muti már egy képet, biztos érdekes lehet :P
De a film maga jó volt? -
Hat skacok, megjottunk a mozibol... Nem tudok ertekelni, mert olyan szinten ideg vagyok, hogy... :/
Kpnyorgom mi a picsaert kell a plazacicaknak, meg a macso baratjanak beulni egy ilyen filmre???? konyorgom, miert??? olyan szinten szetbasztak a hangulatot, hogy meg tudtam volna oket folytani oket siman... rengetegen voltak, rohogtek, kacarasztak az egesz film alatt... meg a legfeelingesebb jelenetekben is... hat komolyan mondom... duhomet mostmar egysfajta keseruseg valtotta fel, majd lenyugszom... majd itthon meg1X megnezzuk hugommal a filmet es utana ertekelunk... pont hugom az elo pelda, hogyha valaki full pinkbe oltozik es jol nez ki, nem feltetlen RomeroPlazaZombi, forgattuk is a fejunket a sok tahora, es mergelodtunk, de nem vettek a lapot... ahhhh a qrva eletbe :////// igy sajnos nem tudok semmi ertekelheto elmenyt beszamolni, mert... :////
Apropo! Savini(Sok agyatlan taho azt sem tudta kit latott epizodszerepben) ROxx volt, megint szerepelt ;)
NA off... en meg fustolgok egy kicsit es levonom a nap tanulsagat, es leckejet... "soha nem megyek moziba fellinges filmre!!!!"
PS: tudom, hogy beteg Zombifetisiszta vagyok, meg a lo tuloldala vagyok, de azert keremszepen... :/ -
Devil's Rejectről hallottatok már valamit? -
Másodjára nézve nekem is túl videoklippesnek tűntek, de a film anno moziban nagyon bejött (htx to Fango :)). -
vegre eljutottam odaig hogy ereztem erot magamban hogy ravegyem szemgolyoimat hogy megnezzem a SAW-t. eddig valamiert baromira nem erdekelt.
de most hogy megneztem elegge vegyesek az erzelmeim. a film alapkoncepcioja nagyon bejott. jo volt a tortenet es jopofa volt a gyilkos. de azzal a sok hulye flashback-el olyan szinten szettordeltek es tonkrebasztak a filmet hogy felelmetes. egyszeruen nem kellettek volna bele ezek a baromsagok. alapbol nem szeretem a flash back-et de ebben a filmben kulonosen szarok voltak. -
ezúton szeretnék azoknak a parasztoknak gratulálni, akiknek sikerült a Ginger snaps 2. és 3. részét így fordítani:
Két testben -elszabadulva /ez a GS unleashed/
Két testben -újra és újra /ez a GS back/
GRATULÁLOK!!! -
:) -
privi... -
bázz,az meg itt van 2 percre :S
De így is örülök,ha 10-ig bejön egyáltalán a hülye kollégám :-/
-
mar bennt is figyel! HTXVM! ;) -
basszus logj el... 21.30 HM dunaplaza...
-
ejjj...vazzz,22-ig melózom :C -
mar megy persze... mar itt toporzekolok, hogy mehessunk este, raadas tok szerencse, hogy felhivtam a halivudmultiplekszet telefonon, mert kozolte, hogy a neten leadott rendelesbol egy deka sem erkezett be :C elnezest is kert a telefonoskislany, hogy sajnos eleg sokan panaszkodnak a netes rendelesre, mert nem 100as... mondta nem ok csinaljak, es erdemesebb telefonon elintizni az ilyesfalyta dolgokat... :C nah szal ma este 21.30 subtitle version(szinkronosra el sem megyek) :DDD
nem jon senki??? :D -
:D
Az nem éri meg :o) -
#4005 És az se húú de nagy valami :) -
Szolnokboy #4004 Gödör
Keira Knighley melle :)))...Semmi több -
Arra én is kíváncsi lennék. :)
Kötve hiszem. :/ -
#4002 One missed call 2 jó? -
kösi ^^ -
Zonbiték. >:E -
na azért kicsit több, mint "tini-genya"
legalábbis nekem -
reanimator #3998 hát ezekről sokat nem lehet írni.a gödör tini-genya film,nagyon vártam már a végét.anatómiát láttam de semmi nem ugrik be. -
Gödör
pszicho thriller, elég érdekes sztorival, pár iskolás ellóg az osztálykirándulásról. és egy katonai bunkerben vannak 2hétig. Itt irígység-féltékenység-szex-horror-vér-bél... NEM horrorfilm, de jó volt...
Anatomy már izgibb, bár én csak az 1-et láttam... Fsz. Franka Potente /imádom a csajt>>>Lé meg a Lola-ból/ -
Ezekről valaki ?
Anatómia
Anatómia 2
A gödör -
Remélem a film is hasonló minőségű lesz. :) -
The FOG tréler 
-
[URL=http://www.landofthedeadmovie.net/media/wallpaper/LOTD_WP1_1024.jpg]wólpépőr ^.^[/URL] -
Ejjj...megnéztem az 90'-es Night of the living dead-et.
Mekkora film :D

-

Már bemutatják ??

-
Hát, hétfő este még sajnos nem, majd valamikor a héten.
Viszont talán elsőként írhatsz majd róla egy kis kedvcsinálót, csak óvatosan a spoilerekkel! :) -
JAJJJISTNEMJAJJISTENEM mikor lesz mar hetfo kesoeste... ahhhhh land of the dead... ahhhh Dunaplazaban... telleg nemjottokel???? 22.30asra? legalabb 1-2 arcot eloben megismerhetnek... jon a hugom is, o is Zombilover 
/csuriban a keze es rimankodik, hogy Romero neve 1et jelent a minoseggel...
-
Azt nem tagadom, biztos meg akartak felelni az akkori fjúcsör-hullámnak. :D Pinhead 'halála' is gáz volt.
A Kocka előtörténete mégis fenntartotta az érdeklődésemet. Mintha valami mystery-film háttértörténetét néztem volna egy extra-dvd-n. :D -
de ez az ur dolog mekkora egy baromsag volt mar konyorgom.... -
Már volt róla szó, nekem a 4 pont amiatt tetszett, hogy elkezdte a Kocka-sztorit a legelejéről, szerintem érdekes volt. -
az tényleg gatya volt. -
4diknel is.4diknek max annyi volt a jelentosege, hogy kiderultek dolgok a kocka multjarol. de a film tetves szar! -
The Fog remake trailer. Annyit már látni, hogy itt-ott bővítettek a sztorin, de még akármi is lehet belőle.