Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Prypiat
    Szasztok!

Régen jártam errefelé. :)

Tegnap megnéztem a Jason X-et de nagyon megbántam. Részemről elég nagy Friday the 13th Fan vagyok,de mivel nagyjából ismertem a sztorit nem vártam sokat,de viszont amit kaptam... Ahogy mondani szokás ekkora rakás sz@rt... Ez inkább egy nevetséges tinihorror volt. Tele egyfolytában qro csinibabákkal meg jópassikkal. De a legvégén amikor Jasonnek beadják,hogy megint a táborban van,és a két félmeztelen csaj ott ál előtte és hivogatják,hogy bújjon be melléjük a hálózsákba,hát bazzeg... Nem akartam valami nagy csodasztorit mert a 4-5. résztöl kezdve már csak huntolás az egész,de nekem akkor is tetszett a filmek hangulata,a tábor meg ahogy jason folyton feltámadt,de ez már nevetséges. Egész végig olyan érzésem volt mintha az Alien első részét láttam volna. Ráadásul a nevetséges párbeszédek,de a készitők még arra sem vették a fáradtságot,hogy megnézzék legalább az utolsó részeket,hogy Jason hogy néz ki a végén. Én csak a manhattanes részig láttam,de ott már nem volt haja,és a feje igencsak ronda volt,most viszont már haja is volt. :-/ Ja és az egyik csaj akit Jasonnel együtt "kihibernáltak" elmeséli,hogy Jason első kivégzése 2008-ban volt ugyanis a story 2450-ben játszódik,de hiába lötték le/akasztották fel/villamosszékbe ültették feléledt.

Szóval az egész film egy nevetséges sz@r. :(

Bocs ha hosszú voltam! :)