9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Duddits
    Milyen legfelső? Linket please, mert nekem az 1.-nél nekem nincs egy seeder se.
  • báttyó02
    van
    Felirat van hozzá?
  • báttyó02
    a legfelső

azt seedelik a legtöbben

(nekem is az a verzio van meg )
  • Duddits
    Melyik a jó?
  • Duddits
    Torrent-et nem kell bemutatnod, DC-t meg nem használok. Majd megkeresem akkor, köszi.
  • reanimator
    Az OLDBOY-t ki ne hagyd, óriási film.Én spec. décéről loptam el de torrenten is fenn van. Ha torrenten akarod ellopni akkor itt az sg.hu-n keresd a bitcomet letöltőt.Simán felrakod még regisztrálni sem kell.Utána a többiek által már beirt torrent oldalakon keresőbe beirod Oldboy és kapsz filet. letöltöd megnyitod és jön.Ha décén kell akkor pedig szintén fenn van a legújabb décé a letöltéseknél.A www.hublist.org oldalon ird be a HUb keresőbe,hogy Kisahubben,Atlantis(heaven and hell).Vagy simán csak horror és akkor horror hubokat dobál ki.Berakod a cimeket décébe és mehet a lopás.
  • TheBerzerker
    keves film van ami engem ugy felidegesit hogy torhetnekem van de a blade 3 egy ilyen film volt. kves szarabb undoritobb mocskot tudok elkepzelni. mar mar uwe boll magassagokban szanyal (ha nem felette)
  • Duddits
    Hali!

Menj át a torrent topikba, ott segítebej biztos.

Lejjebb olvastam, hogy sokaknak tetszik a Oldboy. Ezt hol tudom megnézni? Vagy letölteni?
  • motorolanokia
    hátja
  • schrank
    megnesztem a bled trinitit merhogy "horror" a 2.resz ota amiota biopron lampaval oltek a vampirokat eleg gagy a faszert kell minden filmben szamitogepes trukkoket csinalni amin csak a huje nem veszi eszre hogy semmi koze a valosaghoz a masik meg a xxx2 na az nem horror de ugyanojan szar mint a tork ez az OFF mi ? sorry
  • TheBerzerker
    de nem tombolok oklok volt a cime?
  • fifi
    igen első 3képkocka után én is rájöttem...

ezennel küldök egy fülest a fordítónak...
  • TheBerzerker
    mielott valaki felreertene nem a bruce lee klasszikusrol van szo.
  • fifi
    TV2-n Tomboló ököl 1

most!!!
  • Prypiat
    Mostmár vágyom valami igazán jó filmre,mert már ezelőtt is egy nagy sz@rt láttam,az Alone in the darkot amit csak megláttam egy hubon és gondoltam leszedem,de marhára megbántam. :-/

Most torrentröl szedem az evil dead2-öt,de sajnos elég lassan jön. 10kbyte/sec körül. Pedig elvileg 60k körül tudok tölteni. Nem akarom szétoffolni a topicot,van ehez a progihoz vmilyen faq magyarul esetleg? Én a Bitcometet használom.

És,mégegy kérdést rátokzúditok. :) Az eredeti house on haunted hill-t látta valaki? Érdemes megszerezni?
  • Prypiat
    Szasztok!

Régen jártam errefelé. :)

Tegnap megnéztem a Jason X-et de nagyon megbántam. Részemről elég nagy Friday the 13th Fan vagyok,de mivel nagyjából ismertem a sztorit nem vártam sokat,de viszont amit kaptam... Ahogy mondani szokás ekkora rakás sz@rt... Ez inkább egy nevetséges tinihorror volt. Tele egyfolytában qro csinibabákkal meg jópassikkal. De a legvégén amikor Jasonnek beadják,hogy megint a táborban van,és a két félmeztelen csaj ott ál előtte és hivogatják,hogy bújjon be melléjük a hálózsákba,hát bazzeg... Nem akartam valami nagy csodasztorit mert a 4-5. résztöl kezdve már csak huntolás az egész,de nekem akkor is tetszett a filmek hangulata,a tábor meg ahogy jason folyton feltámadt,de ez már nevetséges. Egész végig olyan érzésem volt mintha az Alien első részét láttam volna. Ráadásul a nevetséges párbeszédek,de a készitők még arra sem vették a fáradtságot,hogy megnézzék legalább az utolsó részeket,hogy Jason hogy néz ki a végén. Én csak a manhattanes részig láttam,de ott már nem volt haja,és a feje igencsak ronda volt,most viszont már haja is volt. :-/ Ja és az egyik csaj akit Jasonnel együtt "kihibernáltak" elmeséli,hogy Jason első kivégzése 2008-ban volt ugyanis a story 2450-ben játszódik,de hiába lötték le/akasztották fel/villamosszékbe ültették feléledt.

Szóval az egész film egy nevetséges sz@r. :(

Bocs ha hosszú voltam! :)
  • reanimator
    dánke !
  • IlluminatoR
    torrentspy.com
    torrentsearch.us
  • báttyó02
    www.torrentsearch.com
  • Iori
    www.isohunt.com
    www.torrentreactor.net
    www.mininova.org

jo keresest
  • reanimator
    help me. tudtok jó nagy torrentkereső oldalakat?Ma raktam fel a bitcometet és nagyon jó,gyors.Décénél nem gyorsabb viszont találtam unicum dolgokat .Csak kéne még oldal cím ahol sok horror torrent van.köszönöm ha kapok
  • Jano
    Akiknek tetszett az Oldboy, nézzék meg a nála korábbi Sorum-ot is. Hasonló téma, talán nem olyan ütős, mint az Oldboy (bár később láttam sajnos), de szintén nagyon jó.
  • báttyó02
    uristen....én most néztem meg...hát elképesztő,nem találok szavakat rá
    teljes mértékben egyetértek veled,és szerintem is 10/10simán kap....nemtudok mit mondani,hihetetlen
  • TheBerzerker
    jo
  • IlluminatoR
    Holtak földje jó film?
  • Jano
    Olcsóság. :)
  • TheBerzerker
    nem...uwe boll mindent elbasz mert egy tehetsegtelen pancser!
  • reanimator
    hopp amikor elküldtem akkor jutott eszembe,hogy ott van Drakula vára.Törcsvár vagy mi a neve.De ha kardlapoznának akkor sem mennék abba az országba. Amúgy ti a Bloodrayne filmről beszéltek ?(amiben Kristanna Loken van) Ha jól tudom Uwe Boll kezében van a dolog.Szegény Uwe ezeket a játékból-filmet projecteket el szokta baszni :)
  • reanimator
    Hú ez a Románia milyen felkapott lett.A Hellraiser 7 is ott játszódott.Biztos van ott valami.....biztos.....
  • schrank
    kosztümös horror pffffff (mencségemre legyen írva nem bírom a kosztümös filmeket max. a veszternig vagyok hajlandó visszamenni az időben )ja és ráadásul romániábsn jáccódik
  • TheBerzerker
    nyugi ott van roger corman is:) o aztan igazi fosgyaros volt valaha...
  • Iori
    raadasul Romero is ott van, szal lesz aki gondoskodni fog a zombikrol is :)
  • Jano
  • Jano
    Ez egy kihányt fos. Sztárparádéval.
  • IlluminatoR
    Ejj, úgy látom, sztori teljesen átírva, Kristanna Loken meg kövér ehhez a szerephez. :C

Szár. :/
  • PetruZ
    Na, már csak ez hiányzott. Barker és Miike együtt... nem is akarom elképzelni, milyen perverzitásokat nem láttunk még tőlük, amiket most biztosan elő fognak húzni a kalapból. :)
  • Iori
    a Master of Horror nevezetu sorozatrol hallott mar vki? elegge igeretesnek igerkezik
    imdb
  • PetruZ
    Szerintem ez nagyon ide fog illeni... (Bloodrayne trailer)
  • Ramza
    A második éved sajnos sehol a világon nem jelent még meg, de ha minden igaz, év végén-jövő év elején jön!