9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Milyen legfelső? Linket please, mert nekem az 1.-nél nekem nincs egy seeder se. -
van -
#3900 Felirat van hozzá?
-
a legfelső
azt seedelik a legtöbben
(nekem is az a verzio van meg ) -
Melyik a jó? -
Torrent-et nem kell bemutatnod, DC-t meg nem használok. Majd megkeresem akkor, köszi. -
reanimator #3896 Az OLDBOY-t ki ne hagyd, óriási film.Én spec. décéről loptam el de torrenten is fenn van. Ha torrenten akarod ellopni akkor itt az sg.hu-n keresd a bitcomet letöltőt.Simán felrakod még regisztrálni sem kell.Utána a többiek által már beirt torrent oldalakon keresőbe beirod Oldboy és kapsz filet. letöltöd megnyitod és jön.Ha décén kell akkor pedig szintén fenn van a legújabb décé a letöltéseknél.A www.hublist.org oldalon ird be a HUb keresőbe,hogy Kisahubben,Atlantis(heaven and hell).Vagy simán csak horror és akkor horror hubokat dobál ki.Berakod a cimeket décébe és mehet a lopás. -
keves film van ami engem ugy felidegesit hogy torhetnekem van de a blade 3 egy ilyen film volt. kves szarabb undoritobb mocskot tudok elkepzelni. mar mar uwe boll magassagokban szanyal (ha nem felette) -
Hali!
Menj át a torrent topikba, ott segítebej biztos.
Lejjebb olvastam, hogy sokaknak tetszik a Oldboy. Ezt hol tudom megnézni? Vagy letölteni? -
motorolanokia #3893 hátja -
megnesztem a bled trinitit merhogy "horror" a 2.resz ota amiota biopron lampaval oltek a vampirokat eleg gagy a faszert kell minden filmben szamitogepes trukkoket csinalni amin csak a huje nem veszi eszre hogy semmi koze a valosaghoz a masik meg a xxx2 na az nem horror de ugyanojan szar mint a tork ez az OFF mi ? sorry -
de nem tombolok oklok volt a cime? -
igen első 3képkocka után én is rájöttem...
ezennel küldök egy fülest a fordítónak... -
mielott valaki felreertene nem a bruce lee klasszikusrol van szo. -
TV2-n Tomboló ököl 1
most!!!
-
Mostmár vágyom valami igazán jó filmre,mert már ezelőtt is egy nagy sz@rt láttam,az Alone in the darkot amit csak megláttam egy hubon és gondoltam leszedem,de marhára megbántam. :-/
Most torrentröl szedem az evil dead2-öt,de sajnos elég lassan jön. 10kbyte/sec körül. Pedig elvileg 60k körül tudok tölteni. Nem akarom szétoffolni a topicot,van ehez a progihoz vmilyen faq magyarul esetleg? Én a Bitcometet használom.
És,mégegy kérdést rátokzúditok. :) Az eredeti house on haunted hill-t látta valaki? Érdemes megszerezni? -
Szasztok!
Régen jártam errefelé. :)
Tegnap megnéztem a Jason X-et de nagyon megbántam. Részemről elég nagy Friday the 13th Fan vagyok,de mivel nagyjából ismertem a sztorit nem vártam sokat,de viszont amit kaptam... Ahogy mondani szokás ekkora rakás sz@rt... Ez inkább egy nevetséges tinihorror volt. Tele egyfolytában qro csinibabákkal meg jópassikkal. De a legvégén amikor Jasonnek beadják,hogy megint a táborban van,és a két félmeztelen csaj ott ál előtte és hivogatják,hogy bújjon be melléjük a hálózsákba,hát bazzeg... Nem akartam valami nagy csodasztorit mert a 4-5. résztöl kezdve már csak huntolás az egész,de nekem akkor is tetszett a filmek hangulata,a tábor meg ahogy jason folyton feltámadt,de ez már nevetséges. Egész végig olyan érzésem volt mintha az Alien első részét láttam volna. Ráadásul a nevetséges párbeszédek,de a készitők még arra sem vették a fáradtságot,hogy megnézzék legalább az utolsó részeket,hogy Jason hogy néz ki a végén. Én csak a manhattanes részig láttam,de ott már nem volt haja,és a feje igencsak ronda volt,most viszont már haja is volt. :-/ Ja és az egyik csaj akit Jasonnel együtt "kihibernáltak" elmeséli,hogy Jason első kivégzése 2008-ban volt ugyanis a story 2450-ben játszódik,de hiába lötték le/akasztották fel/villamosszékbe ültették feléledt.
Szóval az egész film egy nevetséges sz@r. :(
Bocs ha hosszú voltam! :) -
reanimator #3885 dánke ! -
torrentspy.com
torrentsearch.us -
www.torrentsearch.com -
www.isohunt.com
www.torrentreactor.net
www.mininova.org
jo keresest -
reanimator #3881 help me. tudtok jó nagy torrentkereső oldalakat?Ma raktam fel a bitcometet és nagyon jó,gyors.Décénél nem gyorsabb viszont találtam unicum dolgokat .Csak kéne még oldal cím ahol sok horror torrent van.köszönöm ha kapok -
Akiknek tetszett az Oldboy, nézzék meg a nála korábbi Sorum-ot is. Hasonló téma, talán nem olyan ütős, mint az Oldboy (bár később láttam sajnos), de szintén nagyon jó. -
uristen....én most néztem meg...hát elképesztő,nem találok szavakat rá
teljes mértékben egyetértek veled,és szerintem is 10/10simán kap....nemtudok mit mondani,hihetetlen -
jo -
Holtak földje jó film? -
Olcsóság. :) -
nem...uwe boll mindent elbasz mert egy tehetsegtelen pancser! -
reanimator #3874 hopp amikor elküldtem akkor jutott eszembe,hogy ott van Drakula vára.Törcsvár vagy mi a neve.De ha kardlapoznának akkor sem mennék abba az országba. Amúgy ti a Bloodrayne filmről beszéltek ?(amiben Kristanna Loken van) Ha jól tudom Uwe Boll kezében van a dolog.Szegény Uwe ezeket a játékból-filmet projecteket el szokta baszni :) -
reanimator #3873 Hú ez a Románia milyen felkapott lett.A Hellraiser 7 is ott játszódott.Biztos van ott valami.....biztos..... -
kosztümös horror pffffff
(mencségemre legyen írva nem bírom a kosztümös filmeket max. a veszternig vagyok hajlandó visszamenni az időben
)ja és ráadásul romániábsn jáccódik 
-
nyugi ott van roger corman is:) o aztan igazi fosgyaros volt valaha... -
raadasul Romero is ott van, szal lesz aki gondoskodni fog a zombikrol is :) -
-
Ez egy kihányt fos. Sztárparádéval. -
Ejj, úgy látom, sztori teljesen átírva, Kristanna Loken meg kövér ehhez a szerephez. :C
Szár. :/ -
Na, már csak ez hiányzott. Barker és Miike együtt... nem is akarom elképzelni, milyen perverzitásokat nem láttunk még tőlük, amiket most biztosan elő fognak húzni a kalapból. :)
-
a Master of Horror nevezetu sorozatrol hallott mar vki? elegge igeretesnek igerkezik
imdb -
Szerintem ez nagyon ide fog illeni... (Bloodrayne trailer)
-
Ramza #3863 A második éved sajnos sehol a világon nem jelent még meg, de ha minden igaz, év végén-jövő év elején jön!