Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    No mivel kurv* beteg vagyok nagyon ráérek mindenféle idiótaságot megnéznem amire eddig időm nem jutott...

Redneck zombies>no comment

Dead and breakfast> Állítólag az amcsik a Shaun-ra válaszoltak ezzel a filmmel, felesleges tagadni egy súlycsoportú lett... Kurva jó film, annyit röhögtem rajta hogy hihetetlen. Egy lightos-véres vígjátéknak gondoltam az elején, de erre az utolsó 20percben rácáfolnak de nagyon! Ja és játszik benne a Kill Bill-ből Bill aki ugye a fenomenális Kung-fu című sorozat sztárja is a David...mittoménki...Caradein/?/

Necronomicon>Szeretem Lovecraftot. Ez a film is tetszett. A kis történetek mind megállták a helyüket/nekem főleg a lefagyasztott tudós tetszett/ visszaadták azt a hangulatot amit elvártam... De hogy Lovecraft a könyvet olvassa a könyvtárban és ezek a nagyon jól összehozott kis történetek összepasszolnának...nos ezek egyvelege kicsit zagyva, de ettől függetlenül tetszett!

Mindhunters>haverom szerint elejétől, szerintem kb a 3/4-étől kiszámítható film. Aki szereti a kicsit agyalós/nyomozós filmeket ami nem Columbo annak tetszeni fog...

The Omen1>nem kommentálnám, méltán lett kultfilm. még így lassan 30év múltán is odab*sz az a jelenet pl amikor az anyja sírját kinyitják és ott a sakál...nekem ez örök 10/10

Violent shit2>örülök hogy ezt is láttam, némi fejlődés az 1-hez képest. Az ilyen filmeket nem tiltják be???

na ennyi, de hangsúlyoznám hogy 7főig vagyok táppénzen így még fogok írni mert van még megnézni való cucc... :)