Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Böjtös
    Jó nagy itt a csend...

Akkó' most hangoskodom picit...:)
    Tegnap zombis estet tartottam. Kiszemelt példányaim: Shaun/House of the dead (végre eljutottam eddig, hogy végignézzem).

A Shaun nagyon aranyos. Kifejezetten tetszett. A Queen dal alatt előadott mutatványokon hatalmasakat nevettem. De a "Fulci étterme" is megmosolyogtatott.:)

House? Szomorú, hogy ennyire el lett cseszve. Az elején még reménykedtem. Szép képek, jó vágások. Azután egyre jobban elegem lett belőle. A végét már inkább tekertem (valahonnan onnantól, mikor megindulnak a ház felé és a kábé egy perces utat öt perc -vagy több- lövöldözéssel teszik meg, miközben a zombik ott szaladgálnak közöttük -persze nem bántják őket... neeeem-). Nagyon szánalmas. Ezek a játékból (értelmetlenül) bevágott jelenetek, meg a sok marhaság. Ááááá... kár miatta. Ilyen külsővel, zombikkal sokkal jobbat is lehetett volna csinálni. Viszont tetszett a főszereplő Alicia.:)

No mindegy. A Shaun legalább nem lett csalódás. Majd meglátjuk, milyen extrákkal jön ki, talán még meg is veszem.

Az éjszakát folytattam egy Frankenstein játékaival (May). Jópofa, aranyos, elvont és nem is annyira horror, mint inkább dráma. De nagyon tetszett.

Reggel meg ráadásként Dellamorte Dellamore következett. Anno is tetszett, de most annál is jobban. Ez is elvont egy "kissé", ám pont az a jó benne, hogy nem a szokásos módon közelíti meg a zombis dolgokat. Soavi tud valamit...