Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ramza #1839 Na, egy gyors helyzetjelentés, mert rég nem írtam ide :)
Az az igazság, hogy leálltam a letöltésekkel, mert több mint 100 filmes lemaradást szedtem össze, és semmi értelmét nem látom, hogy megnézzek napi egy filmet, miközben leszedek másik hármat.
Így most többnyire normális filmeket nézek :)
Azért egy-két horror is akadt mostanában:
Basket case 3 - szörnyen gyenge volt, de mégis érdemes megnézni, mert ezzel lesz kerek a sorozat. A főszereplő csávó továbbra is imádnivaló, a "szörnyek" zsibbasztóak.
Sztori kb. nulla, de megvan benne a minden részben megszokott undorító jelenet, ez esetben - SPOILER!!! - 12 darab kis szörnyszülött születése. Már az egy is sok volt :)
Na mindegy, az első két rész "rajongóinak" kötelező, de amúgy felejthető.
Cabin fever - másodszor néztem meg, elsőre jobban tetszett. Örömteli, hogy a "fiatalok az erdőben" témát újra tudták értelmezni, a slusszpoén pedig bejövős, ennyi.
Return of the living dead 3 - ezt is láttam már korábban, ez is jobban tetszett elsőre, bár ez még most is élmény volt :) Azért az első résznek a nyomába sem érhet.
Ichi the killer - ez ugyan nem horror, szintén másodszorra néztem, mindent még most sem értettem, de nagyon ottvan a film, továbbra is kedvenc.
Néhány jelenetnél visítva röhögtem :)
Kukorica gyermekei 4 - Naomi Watts miatt kap egy jópontot, így sem lesz azonban gyenge közepesnél jobb. Azt hiszem megy fel a polcra a következő harminc évben.