Hangszórók vagyis milyet érdemes venni???
  • schatis
    haliday.
    Teszteltem tegnap egy Ozaki B5 HM050 5.1 es hangrendszert:
    http://www.ozaki.com.tw/global/modules/showroom/item.php?pID=1
    ami tényleg fantasztikusan jól szól, és az ára se túl vészes 30e ft környékén megvásárolható.
    Nem csak a mélynyomója, hanem az összes hangszórója fából van. A mélynomó kúpos talpakon áll, a többi hangszoró alatt pedig gumi talpak vannak, ami nagyon jól tapad, a center igy akár döntve is felrakható a tévé tetejére. Nem kell félni hogy elcsuszik.
    Kábelekkel is fullosan fel van szerelve a rendszer. Kb 6-7e Ft értékü kábelt adnak hozzá, épp ezért furcsáltam, hogy viszont a távirányítóhoz nem jár elem (mini ceruza). No mind1.
    Gyönyörűen szól az egész cucc, erőteljes dörmögő basszussal, kellemes magassal. Nagyon frankón, elhelyezi a térben a hangokat. Élmény így mozizni.
    Kár hogy becsúszott 1-2 bosszantó "apróság":
    - belerecsegnek a lakás elektromos anomáliái pl a neon felkapcsolása, ezt egy 200ft-os zavarszúrővel ki lehet-(ett volna gyárilag) küszöbölni.
    - elég rendes alapzaja (sustorgása) van bekapcsolva a cuccnak (55db) a gyári adatok szerint. Ami nem hallható ha számítógéphez használja az ember, akkor ugyis elnyomja a gép zaja, de asztali dvd-hez kötve egy hangyányit zavaró.
    De film közben amikor megszólal a cucc, fel sem tűnik. Akkor a hangzás mindent feledtet. Nekem nagyon bejött a cucc.
    Kellemes design, jó hangzás, olcsó ár.
    Én csak ajánlani tudom.