Hangszórók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haverom vett mostanaban egy lg dvd playert ( info ) aminek a hangszoroi igen kicsik (akkora a szobaja mint az enyem de negyednel tovabb meg sose tekerte ki mert rohadt nagyot szol) viszont szerintem nagyon jol szolnak.. kb ilyesmi cucc kene nekem is csak ugye a dvd player nelkul 😊
lg x620nak meg utanna nezek..
vagy
Hangfal Genius SW-5.1 32.292 Ft 40.365 Ft
Nekem a Jazz van nekem bejön eröteljesen és tisztán szól😊
Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont
80 rugo viszont nekem nagyon sok ,sot meg az az 55 netto is sajnos.bar tudom hogy olcsobban csak "gagyit kapok" de jo lenne ha kb brutto 50 alatt lenne az egesz.de lehet, hogy nagyon el vagyok tevedve es eselyem nincs ilyen aron, viszonylag jo minosegu cuccot vasarolnom ,de tobb penzem sajnos nincs erre..
mellelsleg foleg filmekhez kene (Dvd - divx) es zene .. a jatekok nem erdekelnek..
leirhatnam azt is ami fontos lenne de ilyen aron nem hiszem hogy kapnek az igenyeimnek megfelellot 😊
Lehet hogy drágább viszont az árért általában minõséget kapsz!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Hajrá Dózsa György!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
LYONESS - Your Cashback Company
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Végül a Logitech mellett döntöttem...
Késõbb leírom észrevételeimet! De nagyjából beigazolódnak az itt leírt dolgok...
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=169&p=7
Pá!
KovTi
Na háj!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
...igazság szerint én is még csak az általad említett cuccot hallgattam, de kíváncsi vagyok a Logitech Z-340-ra (ezt venném, ha ma már senki se szólna hozzá az általam felvetett kérdésre), na meg persze a többiek véleményére.
Nem szeretnék "nagyon bevásárolni" vele.
Üdv KovTi!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
2.1-es hangrendszerek felõl érdeklõdöm.
Mi a véleményetek, melyik hangrendszert érdemesebb venni?
Logitech Z-340;
Creative P380;
Philips a310;
Elöre is köszi a hozászólásokat!
Tedd a földre, a mélyhangoknak mindegy, hogy holvan a forrás mert máshogy terjed mint a magas hangok, vagy mi.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
köszke..
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
én totál meg vagyok vele elégedve,jól néz ki(bár ez majdnem lényegtelen) és zenéket hallgatok,filmeket nézek,meg jáccok..a mélynyomó faszán szól,nem zörög vagy ilyesmi,hangerõvel no problem,még sok is. de sztem (bár még nem hallottam) a jazz lehet jobb.
ez csak egy "átlag" felhasnyáló véleménye volt..köszi
filmeknél meg pink floydnál a legtutibb😊)
Hangszóró vásárlása elõtt állok. Adott egy Philips Seismic Edge (PSC705), ehhez kötnék egy 2.1-es cuccot. A lakás lakótelepi egyszobás albérlet (kb. 30-35 m2), így bömbölés és nagyobb cucc kizárt. 😊 Pénzem sincs sok e célra, kb. 10k HUF környékén gondolkozom. Az elsõdleges cél zenehallgatás CD-rõl, mp3-ból, de persze játék is.
Amiket néztem egy helyi árlistában (Debrecen, Multimedia Tower) és megfelelnek a kritériumoknak:
-Genius SW-M2.1, SW-H062, SW-K106
-Creative Inspire 2400
-Jazz 6936
-Altec ASV300
Ezek közül mindegyik bizonyosan jobb a mostani A4 ASW-10-esemnél 😊, de egyiket sem hallottam még élesben, review-kat sem nagyon találtam. Melyiket válasszam? Holnap délután mennék vásárolni, addig várom a szavazatokat. 😊
Elõre is kösz minden segítséget, javaslatot!
A Creatiive linkje itt van! Szerintem a Logitech cucca gengébb ennél.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Én most két rendszer között filozok....
Logitech Z-640 (5.1) vagy Creative Inspire 6700 (6.1) Teljesítményük egyébként elég hasonló...Tapasztalat?
Azona HT-5100-ról hallottatok valamit?
LYONESS - Your Cashback Company

Inkább megveszem a Logitech Z-640-t
Én a különbséget abban hallom,hogy az altec-em nem torzít nagyobb hangerõnél sem, de persze mint mindennek, ennek is megvannak a határai.
Samsung hangfalaim voltak ez elõtt, 5W-osak. Az altec atp3-asom két 6W-os hangfalból és egy 18W-os mélynyomóból áll, de iszonyat nagy a különbség, és nem csak a mély hangoknál.
Szal egy igényes cég sztem nem dobálózik több ezres pmpo teljesítménnyekkel, hanem csak nyújtja a (PC-n) tökéletes hangzást.
Hé emberek megtaláltam a nekemvalót:
-Logitech Z-640
-SB. Augigy Player
NA Ez a menõ!!!