Billentyűzetek pro és kontra
  • Borg
    Vettem egy ilyet:

3500ft.
    Szép lapos, halk finom gombjai vannak, és egész ügyes elrendezése. Stílusában meg megy a fehér kávás monitoromhoz.

Volt Revoltec Lightboard XL2. Ezt néztem ki magamnak neten elsőre. De aztán megláttam élőben a boltban. Gyerekek ekkora fost a világ nem hordott még a hátán. A 15 évvel ezelőtti matsushita AT billentyűzet különb minőségű. Mert ok hogy világít, de azon kívül mind optikailag, mind minőségérzetre kalap szart nem ér. (ez fekete keretes volt, fehéret nem lehet kapni) Szóval azt javaslom látatlanba netről ne rendeljetek revoltecet, csak max miután megnéztétek élőben... Nekem iszonyat csalódás volt.

Btw, megnéztem az AIR TOUCH silicon bill-t is. Hát viccnek jó :D De mindennapos használatra nem. Furcsa a gombok nyomása, mintha zselében turkálnál. Nincs fix nyomáspont, lafognak ideoda az ujjad alatt. Max olyan helyre jó, ahol tényleg kell a víz meg dzsuvaállóság, de sokat nem gépelnek rajta.

Egyébként ezt a fenti billentyűzetet több márkanév alatt is árulják, minimális különbségekkel a kivitelben. Pl speed link silent keystroke néven is, drágábban: http://www.c-sale.hu/images/webshop_termek/6633.jpg