1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
mnorbert0308 #654 Hello!
Lenne 2 kérdésem. 2éve vettem egy Sharkoon Luminous Mediaboard IV, remekül szuperál és még mindig szépen világit, de mostanában rájött az a hülyeség hogy ha bekapcsolom a ledeket, akkor magától megnyitja a "sajátgépet", a"számológépet", a"bs playert" meg minden egyébb más dolgot. MIt kell ilyenkor tenni? driver frissités? ha igen akkor honnan tudnám leszedni a drivert hozzá? -
Borg #653 Ez konkrétan perixx. periboard-303.
A speedlink ugyanezt adja csak drágábban. Meg a speedlinken van alubetét itt-ott, de az szvsz tök felesleges.
Magyar kiosztású. Angolt nem láttam belőle.
Ha DIREKT nagyon bénán és gyengén akarom a gombot nyomni, meg tud akadni. De ez nem jön elő, ha rendesen gépelsz, vagy játszol, vagy akármi. -
#652 Ez a Speed-Link silent keystroke, ilyet akarok! Magyar vagy angol? Ha esetleg angol, hol vetted?
A billentese milyen, ha nem talalod el teljesen egyenesen? Megszorul v. siman lemegy a gomb ugy is? -
#651 nekem a logitech ultra flat bevált
4k-t megért.Ha odaülök a cégnél egy géphez mindig csodálkozok,hogy hogyan tudnak napi sok órában használni egy hagyományos botrány vacak billentyűzetet... -
Borg #650 Naja. Néztem a Logitech WAVE-et. Na ez valóban über billentyűzet. Csak az ára is, 12k... namost szerintem egy billentyűzet azért nem az a kategória, amire 5k-nál többet érdemes adni. Még a 7-8 esetleg belefér, ha világít meg nyal is, de annál több...
Volt ilyen mezei billentyűzet logiból 2200ft-ért, az is elég finoman működött. Csak nekem nem jön be ez a hagyományos forma (magas billentyűk), egyenfeketében...
Ha már ilyesmi kell, akkor az MS comfort curve 2000 is teljesen jó volt. ca. 3 évig. Az 20 euro, még épp istenes ár. Legalább kialakítása is van, és lapos, finom gombjai vannak. Csakhát meghalt a fele... onscreen keyboarddal meg nem olyan fun írni.. -
#649 Pedig képen valóban egész tűrhetően néz ki...
be kell menni boltokba (Media,Saturn stb) élőben nyomkodni aztán megvenni a legolcsóbb helyen...
Egyébként meg Logitech rulez :) -
Borg #648 Vettem egy ilyet:
3500ft.
Szép lapos, halk finom gombjai vannak, és egész ügyes elrendezése. Stílusában meg megy a fehér kávás monitoromhoz.
Volt Revoltec Lightboard XL2. Ezt néztem ki magamnak neten elsőre. De aztán megláttam élőben a boltban. Gyerekek ekkora fost a világ nem hordott még a hátán. A 15 évvel ezelőtti matsushita AT billentyűzet különb minőségű. Mert ok hogy világít, de azon kívül mind optikailag, mind minőségérzetre kalap szart nem ér. (ez fekete keretes volt, fehéret nem lehet kapni) Szóval azt javaslom látatlanba netről ne rendeljetek revoltecet, csak max miután megnéztétek élőben... Nekem iszonyat csalódás volt.
Btw, megnéztem az AIR TOUCH silicon bill-t is. Hát viccnek jó :D De mindennapos használatra nem. Furcsa a gombok nyomása, mintha zselében turkálnál. Nincs fix nyomáspont, lafognak ideoda az ujjad alatt. Max olyan helyre jó, ahol tényleg kell a víz meg dzsuvaállóság, de sokat nem gépelnek rajta.
Egyébként ezt a fenti billentyűzetet több márkanév alatt is árulják, minimális különbségekkel a kivitelben. Pl speed link silent keystroke néven is, drágábban: http://www.c-sale.hu/images/webshop_termek/6633.jpg -
Direkt0x #647 hi
Ezt lehet kapni magyarba?
Van magyar kiosztásban?
X7-G800 3xFast Gaming Keyboard:
-
#646 Sziasztok! Tud esetleg valaki olyan boltot Bp.-en v. Szfehérváron, ahol lehet kapni angol kiosztású (mármint US) Speedlink Silent Keystroke billentyűzetet?
Továbbá ha ezt nem, akkor esetleg valami:
-angol,
-puha billentésű (olyan laptop-szerű),
-hagyományos/régi/klasszikus elrendezésű, azaz numpad+nyilak nincsenek összetolva, Ins/Del normál méretű, Enter nagy (kétsoros), multimédia ketyerék maximum a széleken, nem a normál gombok között (bár inkább sehol), nem ferdített,
-normális árkategóriájú
(ezt mind együtt :) )
billentyűzetet?
(igen, ilyen billentyűzetetet bizony vannak, kivéve, hogy mindenhol a magyar változatot árulják)
Elõre is köszi! -
#645 Logitech? -
Tes Parker #644 Hello Srácok! Tudja valaki,hogy mikor jelennek meg itthon a Roccat cuccok?(Billentyű,Egér,Egér pad) -
#643 Besz@rt a Logitech (EX110) es vezeték nélküli bill+egér kombóm... vmi újba (gémerbe! :P ) gondolkodnék... A Razorok tetszenek.. csak kicsit (NAON) húzósak... vmi olcsóbb de JÓ? :O -
Llew #642 A fordításhoz:
Razer Lycosa
Rendszerkövetelmények:
Windows® XP / x64 / látkép / Vista64
PC beépített USB kikötőkkel
CD-ROM-meghajtó (vezetőknek)
Legalább 35 MB merevlemez-tér (vezetőknek)
Ezek elég durvák. Kell hozzá egy jó ház látképpel, USB kikötő, meg ahogy nézem jogsi is.:D Szóval ez nem gyerekeknek van kitalálva.
A füleses leírásba sikerült becsempészni egy klasszikus fordítási példát is az "audiójátékosokkal" képében. De legalább "maceramentes"-en használható.:D -
#641 ez eléggé ott van... -
#640 igen jól néz ki, csak 20 :/ -
#639 vagy angolul nem tud, és vmi szótársite-tal fordította -
-
#637 Ehh, nem hinném hogy tud magyarul, max ollózgat ;) -
#636 brutáldrága 20-21k -
#635 és aki fordította, tud magyarul, mert cikket meg simán ír :) -
#634 na és mégegy
szegény Razer füles:
"Új fejhallgató a piacon neve Razer Piranha™
Főbb jellemzői:
* True-tól életig audió minőség felsőbbrendű tisztasággal és basszussal
* Állítható, zaj-szűrés-mikrofon tisztább-játék kommunikáció kényelmes, ergonómikus és állítható fülhallgató, ami alkalmas hosszadalmas használatra.
* Soros távirányító kényelmes kötettel és mikrofonnal, amik beállításokat némítanak el
* Egyetlen oldalú kábel maceramentes használatért
* Tartós befont rostkábelvédelem
* Internet telefonálás összeegyeztethető
* Összeegyeztethető legjelentősebb operációs rendszerekkel
* Használható CD-VAL, DVD-VEL és digitális audiójátékosokkal (3.5 mm minijack)
Részletes leírások
Fejhallgatók
Freq válasz: 18 - 22,000 Hz
Impedancia: 32 ohm
SPL (@ 1 kHz, 1 Vrms): 114 dB
Kábel: 3.0 méter
Mikrofon
Freq válasz: 80 - 15,000 Hz
Sensitivity (@ 1 kHz, 1V/Pa): -+38 dB
Impedancia: ~2 kOhms
Kisteherautó-minta: Uni-irány "
-
#633 hogyé' adják?? :) -
#632 überfasza -
#631 egyesek tudnak magyarra fordítani :DD
"Egy döbbenetes és egyben csodálatos új hardver a Razer Lycosa™
Főbb jellemzői:
* Keytop nem cédulai gumi véggel
* Ellenfény megvilágítás WASD csoporttal gyújt meg opciót
* Teljes-programozható kulcsok makroutasítás képességgel
* Játékvilág csoport kísértő-ellenes képességgel
* Karcsú keycap szerkezet Hyperesponse™ technológiával
* TouchPanel™ egyszerű hozzáférés-média-kulcsok
* Játékvilág mód opció a Windows aktivitás-megszüntetéséért kulcsfontosságú
* 10 testreszabható szoftverprofil
* 1000 Hz Ultrapolling™ / 1 ms válaszidő
* Fejhallgató-kint és mikrofon-kocsiemelőkben
* Levehető csukló pihenés
* Egy integrált USB kiterjesztéskikötő
* Hozzávetőleges méret:
469 mm (hossz) x 168 mm (szélesség) x 15 mm (magasság) - csuklópihenés nélkül
469 mm (hossz) x 221 mm (szélesség) x 15 mm (magasság) - csuklópihenéssel"
pcpult.hu -
#630 mióta keresek egy ilyen billentyűzetet -
#629 razer lycosa -
#628 pontosabban razer -
#627 van a razornak végre olyan, ami kékekn világít -
#626 jogos... hát kompromisszumot kell kötnöm, mert viszont az usb kéne nagyon:S és remélem csak ez a feketeség lesz az egyetlen negatívum -
shrike7973 #625 -
#624 -
#623 hát nemtom
fekete bill világítás nélkül sötétben nem látszik jól -
#622 Erről mi a véleményetek, most akarom lecserélni ezt a régi szart:S -
#621 Hát meglátszik rajta a por egy idő után
de ha hetente 1x letörlöm akkor szép nagyon
Szokatlan volt még az is eleinte,hogy a gombok ilyen közel vannak egymáshoz de pár hét és megszoktam.
Eleinte minden szót elütöttem :) -
#620 múlt héten láttam élőben, gyönyörű...
és olyan szépen össze lehetne tapizni a fényes felületet :S -
noca #619 csáo. Olyan problémám van a billentyűzetemmel hogy egyszerre ha lenyomom a (előre nyil+balra nyíl+ D-t) akkor nem reagálja le csak ugy hogy pl. balra nyíl+ D. Mi lehet a baj? Ha jobb nyíl +előre nyíl+ D-t nyomom akkor rendesen reagál rá a program! -
amee21 #618 revoltec lightboardxl 2
-
#617 logitech ultra flat -
#616 Merre, meg mi ennek a pontos neve? -
#615 gaenius meg ilyen fosokat az életbe nem vennék mikor ilyen olcsó a márkás és még vezeték néküli optikai egér is jár hozzá
hülye lennék szart venni