Billentyűzetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ilyem sz@rt láttam a tescooba

nagyon gagyi

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Mike at home
azzal együtt nekem inkább kéne egy #439-es

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ChaosTeam
Nekem lassan 4 hónapja van Revoltec Lightboard XL2-es billem és semmi bajom nincs vele, minden rendesen mûködik és a világításnak köszönhetõen este nem folyik ki a szemem, ha keresek 1-1 betût, mert esetleg félregépelek vagy játék közben kellene valami gomb. Szerintem vagy nem nyomod rendesen a gombokat, csak épp érintõleg vagy lehet épp egy hibásat fogtál ki. Az enyém minden esetre tökéletesen mûködik és teljesen meg vagyok vele elégedve.
desigo
ez nagyon zsír!
Mike at home
végeredményben az is elég ha csak az világít ami kell
az ember mindjárt nem nyúl félre éjjel egy fps-ben

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha jól látom ez nem az orosz megoldás

fullkorrekt, de biztosan iszonyat drága lehet/lesz

Mike at home
most látom, hogy van iylen topik is

egy ideje olyan billentyûrõl álmodozom, ami kicsi, slim, igazából olyan mint ez itt:

azzal a különbséggel, hogy a betük világítanak
tehát nem az egész gomb, hanem csak maguk a betük, teljsen midegy milyen szinnel

ilyesmi:

ötletek elõre is köszönom

Lazarus
1 hónapja használok Revoltec LightBoard XL háttérvilágításos csodabillentyûzetet és nemigen javaslom senkinek se... lehet hogycsak nincs még eléggé megkoptatva, de sûrûn kihagyja a lenyomott gombokat ezáltal teljesen ételmetlen mondatokat eredményzve.
sumi
köszi...

Pheel
Van rajta egy FLock gomb. Na azt próbáld bekapcsolni és menni fog.
sumi
Üdv...

Ma kaptam 1 Logitech Corldless Desktop EX 110-es bill+egér cuccost.
A kérdésem lenne:hogyan tudnám beálitani a gombokat...??nem müxik tõbbek közt:f5,f6,f1....

Elõre is köszi..

szijasztok! ma vettem klavit plussz egeret 1ben ade-ad2 advent és az a bajom hogy ha 3gombot nyomok vagy 2öt a 3.at nemveszi be. mondták van valami driver ami mindhez jó de nemtudták megmondani a nevét. valaki tud segíteni?
burki6
Hi! Van itt vki aki tud vmit a Microsoft Reclusa bill.-rõl, pl hogy hol lehet ilyet kis hazánkban kapni, és van-e magyar kiosztású belõle?

spidey91
Csá all
ha vezsek eg G11 et ahoz adnak matricát a magyaar gombok miatt?
vagy ogy tom peprogramozni?

Gépem ati X1900 4200

Tulajdonképpen az eszközkezelõböl is meg lehet oldani, de elvileg nem lehet annyira csupasz a windowsod hogy ne legyen benne magyar billentyûzet, azaz az 1. megoldás....
Esetleg : letöltesz a netrõl egy billentyûzet illesztõprogramot, majd : vezérlõpult - Billentyûzetek - Hardver fül - tulajdonságok gomb - illesztõprogram fül - frissítés gomb - és kiválasztod a helyet ahová a progit raktad.
Csá !
(sajátgép) - vezérlõpult - területi és nyelvi beállítások - nyelv fül - részletek gomb - és itt tudsz magyar billentyûzetet hozzáadni
Sziasztok,

egy kerdesem lenne

ha egy olyan lecsupaszitott windows-t telepitettem, amelyben nincsen magyar billentyuzet tamogatas, de a billentyuzetem magyar, hogy tudnam eyt a funkcionalitast hoyyadni ay XPhez?
Szia !
Ilyenem van, és tulajdonképpen meg lennék vele elégedve, ha nem az egész billentyûzetet világítaná meg, csak a gombokon lévõ jeleket. Sajnos ennek a billentyûzetnek van egy tipikus hibája, és ez a fénykapcsolója. Nekem 2x kellett visszaadnom, mire megdobtak egy jól mûködõvel, de azóta más panaszom tényleg nincs rá, habár megvan közel 1 éve.
Szia, esetleg #416, #417?
Szevasztok !
Tudna valaki ajánlani egy billentyûzetet, ami magyar kiosztású, világítós, megbízható és a gombok feliratai világítanak ??
Olyasmire gondoltam mint a logitech g15, csak sehol nem látok magyar billentyûzetkiosztásút.

Elõreis köszi !
Hello!
Segitség kéne, ketten szeretnénk játszani (pl.:fifázni) kettõ billentyûzettel, az egyik ps2-es a másik usb-s billentyûzet. A számitógép felismeri mind a két billentyûzetet, de a játékban csak egy van, nem birom hogy az egyik csapat az egyik billentyûzeten a másik pedig a másikon. Tud valaki segiteni hogy birjunk ketten játszani? Nincs vmi olyan progi ami az egyik billentyûzetet úgy kezeli mint egy joystick? Vagy vmi másik megoldást ha tud vki, fontos lenne.
Elõre is kösz a segitséget.
nagyon bevállhatott... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

desigo
mondjuk ez komolyan néz ki

desigo
Nem a LOGITECH a jó bill...
desigo
Hát ezt nem használtad túl sokáig
a pozitív véleményed átcsapott?
spidey91
A Zboard az jo bill???

Gépem ati X1900 4200

spidey91
Akinek kell 1 napos orig 10 percet használt revoltec Lightboard XL2-es black 6500(max 6000ft) rt az privizzen!

Gépem ati X1900 4200

spidey91

Jah zsinóros, meg USb kábelen alapból van egy PS2-es átalakito ami levehetö de Én nem vettem le. meg emini cd amin win 95/98 driver van ennyi de joooo!!

Gépem ati X1900 4200

desigo
zsinóros?
egy nappali képet is rakhatnál róla...
spidey91
Hát ez a kövit duja:

6 multimeia gomb
1 világitás ki/be kapcs gomb
magyar QWERTZ

szép kéken világit

minden kb 8 ezerért én 7800ft-ért vettem

pozitiv a véleményem nekem

10/9,5

Gépem ati X1900 4200

spidey91
Én ma Vettem egy ilyet:

Gépem ati X1900 4200

ChaosTeam
Van valakinek Revoltec LightBoard XL 2 -es billje ? Ha igen, akkor mondja már el róla a véleményét... mi a jó benne, mi a rossz, megéri-e ilyet venni ?
desigo
Nah ezt betesztelném,hogy milyen...

Kompakt megoldás - 3 az 1-ben
Egér, billentyûzet, távirányítás egyben
Ultra-lapos kialakítás
10 méteres infravörös vezetéknélküli tartomány
Billentyûzár
Televízió távirányítás
Háttér megvilágított média gombok
Zöld színû start gomb
Cseppálló kialakítás
mgenya911
tényleg mûködik örök hálám!

mgenya911
nem mondod! nekem is fenn van az ablakforgató!! háh ezt nem is gondoltam volna hogy az okozza 😄😄 köszi az ötletet ! <#worship>

lang14
nekem volt egy kis program xp-n amivel úgy lehetett ablakot forgatni mint a Vista aerojával... aztán letöröltem és most jó a cucc semmiben nem akad a billentyûzet... pedig eleinte semmi nem volt... letöröltem aztán jó.... de nagyon megnyugodtam

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

mgenya911
nekem is ez van mióta ujra raktam a gépet! de minden játéknál kb 5mp el késöbb reagál a lenyomott gombra , de közbe a játék fut stabil 60 fps el (pl flatout) nemcsak néha de mindig késik csak van hogy kevesebbet, nem tudom mi lehet !! help plz<#buck>

fluga
sziasztok
nekem csak egy olyan billentyûzet kellene, ami magyar, és igényes kivitelezésû. nem kell hogy csillogjon villogjon, szopjonnyaljongombotvarrjon, csak egyszerûen a design legyen IGÉNYES. tudtok ilyet? mert én már úgy érzem, hogy megnéztem a fellelhetõ összes billentyûzetet és nem találtam...ja egér nélkül ha lehet. valami ötlet?
köszi

lang14
ezzel csak aza gond, hogy eddig nem volt ilyen problémám.. és sok gombot mi a sok? átlagban egy ember 2-3-at nyom le kb nem? az nem sok...

de akkor sem értem hogy egyébként meg miért nem csinálja...

sb1
Mostanában szeretnék billengyûzetet vásárolni, és egy LOGITECH Media Keyboard Elite-et néztem ki magamnak. Vélemény róla? Esetleg jobb ebben az árkategóriában. Csak billenytyûzet kell, mert az egérrel meg vagyok elégedve (logitech G5).

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Pheel
Gondolom egyszerre több gombot nyomsz, azt pedig a gagyi cuccok nem igazán tudják kezelni.
lang14
hali,
szerinetetk az miért van hogy ha játszok akkor néha "bekad" a billentyûzet és finoman szólva kicsit késõn reagál...

mielõtt lámáztok: nem szaggat az fps (sima CS és giga ram meg 2*2,6Ghz)
és mennék, fordulnék koma meg csak megy tovább... nba 2007 nyomom neki azt kicsit nem akar fordulni... valami XP gond lehet vagy az alaplap, vagy csak a bill lehet sz*r?

ha valaki toda ötletet adni értékelném...

SgtChris
Hali Mindenki! Vettem egy Creative Desktop Wireless 7000 billentyûzetet, illetve egeret, tetszik, meg minden, de azt nem értem, hogy ha FPS játékok alatt, az irányító billentyûket (WASD) folyamatosan nyomom, pl. elõre, akkor mindig megáll, ha közben oldalirányban is "lépek". Ez fennáll az eddig kipróbált összes játékkal. Gondolom valami energiatakarékossági oka lehet, hogy megszakítja a jelátvitelt, de ez így nagyon nem okés.
Valakinek hasonó problémája volt-e? Vagy tud-e megoldást? Esteleg új driver? Mert a cég honlapján a beépített Windowsos driverekre hivatkozik és azt is használ, de azok már 2001-es kiadásúak...
Köszi!

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Pheaper
ték

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
Razer Tarantula ilyet mennyiért lehet venni ? 34 680 Ft láttam ennél kevesebbért tudtok ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

viso 007
Ma szereztem be egy ilyet!
zboard

Van nekünk itt egy Genius billentyûzet ami olyan szinten szar hogy ennél szarabb biztos nincs. Billeg, de ez még a kis gond. Hogy lehet annyira fasz a Genius hogy a Power gombot az enter mellé teszi??A Sleepet meg a felfelenyíl fölé??? A Ctrl és a jobbnyíl között nincs hely. (?????) A gombok annyira szarok hogy ütni kell õket, néha kimaradnak betûk, a Space ismeretlen okból beszart. Van itt egy genius egér is, golyós, a görgõje kedve szerini mûködik vagy nem, néha a bal gomb dupláz, néha nem. Nekem volt egy Genius optikai egerem, szintén beszart a görgõje, ki is dobtam, ne is lássam. Ezek után soha többet Geniust!!
Nyomj egy alt+shift billentyükombinációt. Vagy matricázd át a klaviatúrát

SHARKOON LUMINOUS MEDIABOARD-Ot vettem :-)