Billentyűzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon gagyi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az ember mindjárt nem nyúl félre éjjel egy fps-ben
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egy ideje olyan billentyûrõl álmodozom, ami kicsi, slim, igazából olyan mint ez itt:
azzal a különbséggel, hogy a betük világítanak
tehát nem az egész gomb, hanem csak maguk a betük, teljsen midegy milyen szinnel
ilyesmi:
ötletek elõre is köszönom

Ma kaptam 1 Logitech Corldless Desktop EX 110-es bill+egér cuccost.
A kérdésem lenne:hogyan tudnám beálitani a gombokat...??nem müxik tõbbek közt:f5,f6,f1....
Elõre is köszi..
ha vezsek eg G11 et ahoz adnak matricát a magyaar gombok miatt?
vagy ogy tom peprogramozni?
Gépem ati X1900 4200
(sajátgép) - vezérlõpult - területi és nyelvi beállítások - nyelv fül - részletek gomb - és itt tudsz magyar billentyûzetet hozzáadni
egy kerdesem lenne
ha egy olyan lecsupaszitott windows-t telepitettem, amelyben nincsen magyar billentyuzet tamogatas, de a billentyuzetem magyar, hogy tudnam eyt a funkcionalitast hoyyadni ay XPhez?
Ilyenem van, és tulajdonképpen meg lennék vele elégedve, ha nem az egész billentyûzetet világítaná meg, csak a gombokon lévõ jeleket. Sajnos ennek a billentyûzetnek van egy tipikus hibája, és ez a fénykapcsolója. Nekem 2x kellett visszaadnom, mire megdobtak egy jól mûködõvel, de azóta más panaszom tényleg nincs rá, habár megvan közel 1 éve.
Tudna valaki ajánlani egy billentyûzetet, ami magyar kiosztású, világítós, megbízható és a gombok feliratai világítanak ??
Olyasmire gondoltam mint a logitech g15, csak sehol nem látok magyar billentyûzetkiosztásút.
Elõreis köszi !
Segitség kéne, ketten szeretnénk játszani (pl.:fifázni) kettõ billentyûzettel, az egyik ps2-es a másik usb-s billentyûzet. A számitógép felismeri mind a két billentyûzetet, de a játékban csak egy van, nem birom hogy az egyik csapat az egyik billentyûzeten a másik pedig a másikon. Tud valaki segiteni hogy birjunk ketten játszani? Nincs vmi olyan progi ami az egyik billentyûzetet úgy kezeli mint egy joystick? Vagy vmi másik megoldást ha tud vki, fontos lenne.
Elõre is kösz a segitséget.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gépem ati X1900 4200
Jah zsinóros, meg USb kábelen alapból van egy PS2-es átalakito ami levehetö de Én nem vettem le. meg emini cd amin win 95/98 driver van ennyi de joooo!!
Gépem ati X1900 4200
6 multimeia gomb
1 világitás ki/be kapcs gomb
magyar QWERTZ
szép kéken világit
minden kb 8 ezerért én 7800ft-ért vettem
pozitiv a véleményem nekem
10/9,5
Gépem ati X1900 4200
Kompakt megoldás - 3 az 1-ben
Egér, billentyûzet, távirányítás egyben
Ultra-lapos kialakítás
10 méteres infravörös vezetéknélküli tartomány
Billentyûzár
Televízió távirányítás
Háttér megvilágított média gombok
Zöld színû start gomb
Cseppálló kialakítás
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
nekem csak egy olyan billentyûzet kellene, ami magyar, és igényes kivitelezésû. nem kell hogy csillogjon villogjon, szopjonnyaljongombotvarrjon, csak egyszerûen a design legyen IGÉNYES. tudtok ilyet? mert én már úgy érzem, hogy megnéztem a fellelhetõ összes billentyûzetet és nem találtam...ja egér nélkül ha lehet. valami ötlet?
köszi
de akkor sem értem hogy egyébként meg miért nem csinálja...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
szerinetetk az miért van hogy ha játszok akkor néha "bekad" a billentyûzet és finoman szólva kicsit késõn reagál...
mielõtt lámáztok: nem szaggat az fps (sima CS és giga ram meg 2*2,6Ghz)
és mennék, fordulnék koma meg csak megy tovább... nba 2007 nyomom neki azt kicsit nem akar fordulni... valami XP gond lehet vagy az alaplap, vagy csak a bill lehet sz*r?
ha valaki toda ötletet adni értékelném...
Valakinek hasonó problémája volt-e? Vagy tud-e megoldást? Esteleg új driver? Mert a cég honlapján a beépített Windowsos driverekre hivatkozik és azt is használ, de azok már 2001-es kiadásúak...
Köszi!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
zboard