Fallout Tactics
  • Kotomicuki
    A tudatmódosítók (after burner, Psycho) működnek, így már sokkal nyugodtabban lehetett a belső tornyokra összpontosítani: a 2. "kapu" utáni tornyot kilőttem és a többi sem bújt elő egy oda-vissza kapcsolás után, miközben vörös fényben úszott az a helyiség.

Quincy eléggé kemény volt, mert nem csupán haladni kellett, hanem "időre" odaérni a kellő helyekre, ami már egy-egy apróbb hiba miatt is lehetetlenné vált (érdemes minél jobban lopakodni tudni, hogy akkor támadhassunk, amikor nekünk jó), így a megmentések közül a ghoul és a szalon nem sikerült - Gorgi-t leterítette a nagy halálkarom, mire beértem volna hozzá, míg az egyik lotyót felhentelték, mire kilőttem volna az őt bántalmazókat.
    95%-os traps -szel már gond nélkül fel lehet szedni a generátorok elől a robbanó szerkezeteket.
    Ettől függetlenül már a 10. szintet tapossa a banda eleje (lassan közeledik a bűvös 12., amikor végre Brian megkaphatja a maga 4 Gain-ját (PE, INT, LUCK - csupán ezek hiányoznak a jobb perk-ekhez - és egy AGI ráadásul, hogy a védelme és a körönkénti mozgása/majd támadása is jobb legyen (5 egyes lövés/kör a 15. szinten felveendő BRoF után)) és elkezdhetem emberré faragni) és egy újabb "mellékfoglalkozást" kellett elkezdenem tanítani a fő karakternek, mert még nincs erre való szakember, ill. az még uú alkalmatlan erre -> a szerelés, mert kezdték már leamortizálni a járgányt a felderítő küldetések alatt. 65%-kal csak harmadjára sikerült javítania és mivel nem lett teljesen ép a masina, ezért kapott is XP-t érte - ha teljesen ép lesz, akkor nem kap érte XP-t a szerelő -> hihetetlen "logika", vagy bug...
    Sz'al, a 10-es INT ki van használva rendesen és kell is, ha nem szeretném 1-1, alig-alig kihasznált tudásért a jobb karaktereimet kihajítani a csapatból (pl. használható szerelő majd akad, csak még nem most, akit a szerelés idejére felvéve, majd a munkát elvégezve, visszaadva kihasználhatnék)!