Fallout Tactics
  • Kotomicuki
    Hhmm, egész jól bírja az a kép, pedig már nem mai "gyerek"! :)

STR 5: a 12. szinten egy 'Gain STR' ezt "orvosolja" és egyből mehet hozzá a 'Weapon Handling', ha az M2 a cél... (A sorozatlövő sörétesek a 'Kamikaze' és az 1 EN miatt "használhatatlanok" ezen karakter számára, azokat inkább Brian kezelje helyette...)

PER 10: Nekem lőtávolság kell (a Kamikaze és 1 EN miatt is), amit a PE értéke határoz meg. Itt nem PE-pontonként kapott fegyverhasználati %-okon van a hangsúly, annál sokkal többről van szó: Brian-t(5-6 PE) és Rage-t(8-9 PE) egymás mellé állítod, amikor már mindnek van 130-160%-a és meglátod, hogy miért...

END 1: valahol áldozatot kell hozni. Ez a karakter nem közelharcra való, abban a Kamikaze is gátolja szegényt...

CHA 1: kitárgyaltuk

INT 10: Amit nem tudnak a csapattagok, azt ezen egyén fogja tudni és nem biztos, hogy a könyveket megvárni van idő azon képességek használatához a játékban... (ahogy a fegyvereknél is ez van: mire elérhetőek lennének, addigra már rég fölöslegesek és használhatatlanok)

AGI 8: Emitten vagyon leírva ennek miértje - addig én is a 9 AGI-t preferáltam!

LCK 5: Szintén zenész: a 12. szinten egy 'Gain Luck' ezt is megoldja, a többi pedig már a szintlépések dolga.

Mivel Brian kimaxolásához is a 12. szint elérése után van lehetőség, így, nekem legalább is nem sürgős, így a vezérnél is hasonló úton járok be: a 12. szinten 4 perk kerül kiosztásra, addig egy sem, ezen karaktereknél - igaz, hogy kissé macerás és idegesítő a dolog addig, de szerintem megéri kivárni!