Fallout Tactics
  • Kotomicuki
    Quincy-ben - itt be kell dobni a karaktereket a tűzvonalba, hogy a civilek helyett őket lőjék - , meg ált. a revolverekkel elég közel kell menni, mert TÉNYLEG közelre jók -> onnan már csak pár mozgáspont és tiszta a terep: mehet a sorozat/sörétes/fejlövés. Részemről az AK volt itt a rövidtávú favorit: ha kell egyest lő - még távol(abb)ról... - , ha kell ötöst - már közelről...
    A kisebb kézifegyverek csak a speckó lőszereik erejéig vannak nálam használatban, azok meg hamar elfogynak. :)

No, igen, Osceolla...
    Vajh, miért is van már a kezdetnél a ládákban annyi akna és miért is van annyi őrjárat??? ;] (Talán az egyetlen, "erre" tervezett pálya?!)
    A (lő)pozíciókat még nézem, mert a "rád céloztam, de mindenki mást eltaláltam"-effekt miatt még nem az igazi a helycsinálás a meginduláshoz, de utána már sima ügy, ha van mozgástere a csapatnak - fedezék sok van a fedezetnek így nem aggódok a lövészeim miatt, ha lesz végre helyük a ki- és szétbontakozáshoz. :)
    Az M2-t könnyű megszeretni, de hajlamos voltam túlzásba esni a használatával és a lőszert sem gyűjtöttem oly agresszíven, mint azt igényelné, így inkább lemondtam róla és ehhez tartom most is magam.

A rakétavetőben pedig az a szép, hogy a mezei HE is tarol, még a robotok között is: bele a tömegbe, a találatok harmada-negyede meg kritikus, jammyyyy.
    (A Fallout 1-2-ben legalább kiírta a reakciót a karakternél, itt már ezt sem teszi meg és nincs ezt növelő perk sem - CTB-hez ez fölösleges, ezt elismerem, de ezzel agyonütötték a körökre osztott részt.)

A Thug Gayh-oz most nincs szabadidőm - pályaismeret, "kötelező" újrajátszások - meg lelki erőm, de eddigre itt x1,33-1,5 szinttel "magasabbak" lennének az egyedek, az meg már 2 perk-et is jelenthet, a hozzá járó 90-120 pöttyel egyetemben, nem is beszélve a +HP-ról. Biztos érdekes lenne...
    (Anno egy hétvégén megvolt az első 3 pálya ezen nehezítéssel, a 3. volt egy egész délutános műsorszám - a délelőtt a próbákkal ment el, de legalább - akkor - tudtam, hogy mi merre van azon a pályán.)

A JA(2 + 1.13 mod) kihagyása főben járó bűn - mondom ezt úgy, hogy a ToEE meg nálam maradt ki! :))