Fallout Tactics
-
Kotomicuki #109 Kansas City első része - a mutánsok ostroma - visszaverve 2 saw és 5 sniper + 1 CAW által: nagyon nem hiányoztak - utólag már, save-load-al, hiszen bőven van rá manna :) - a (profi) nehéz-gépkezelők a képből; a Ghoul-k sem szórtak meg hátulról, igaz, délen csak egy maradt életben a kapuőrségből és csak 1 FN-FAL-t tudtam a hulláikról (a nyugati oldalon) elemelni (ideális közép-rövid könnyű fegyver (35-s táv, 24-36-s sebzés), a már használhatatlan AK-k váltására (5 STR - bár, innentől lesz már Jackhammer is, ami közelre még jobb, szintén 5 STR követelménnyel - pl. Farsight-nak, lopakodás után, közelről és hátulról...)). Miközben csak Stitch és Farsight kapott, a fejlett bőrpáncél +20 AC-jának köszönhetően (az itt már beszerezhető fém II.-s és enviromental-ok a nyomába sem érnek - nem csökkenteni kell a halálos "adagot", hanem elkerülni, szvsz), 1-1 sorozat-töredéket(~-20 HP), a mellettük álló, ezektől atomjaikra hulló Ghoul-k miatt -> Jó jaz a "zácé" azé' mégiscsak vmire...
Mindig elfelejtem, hogy a Small Guns-t ne vigyem 120% fölé Brian-l/Jax-l/stb., mert "fölösleges", inkább a Big, vagy Energy kapja a pontokat.
A gyógyítás metódusa, ha nincs ellenvetésed, az XP-szerzés miatt:
- mindig First Aid (a Bandaged állapot eléréséig, ez ~3-4 alkalmat jelent, függ a gyógyítás mértékétől és annak gyakoriságától); tolvaj a bázison beszerzi a "hozzávalókat"
- a sérült ÉS Bandaged egyén Doctor skill és -felszerelés általi "javítása" -> Bandaged állapot "eltüntetése"; innentől újra az első pont szerint; ill. egyéb, a First Aid által nem kezelhető sérüléseknél (pl. törés, vakulás)
- csak és kizárólag végszükség esetén alkalmazhatóak a stim pack-ok, ha már nincs más mód a gyógyításra, harc közben
Ezek szerint az energiafegyverek tüzét csak a Dodge-l (+5 AC) lehet visszafogni. De, mintha nem minden robot lőne energiafegyverekkel, vagy csak én emlékszek rosszul - pl. a Behemoth: ,50"-st használ, így valamit csak ér az a Toughness, bár Dodge "mindenre" jó?! :)