PlayStation3
-
magyar ember 2 #890 "ezt hívják teljesen elhárító válasznak, mi van, derogál leégni?!!"
Mar leegtel. Az ertelmetlen kerdesedre egy hasonlo szintu valaszt kaptal, gondoltam azt meg csak kepes vagy felfogni. Tevedtem.
Veled ellentetben en mar lattam konzolos es PCs jatekot is, sot, konzolos jatekot monitoron nezve, igy azt hiszem tobb osszehasonlitasi alapom van, mint neked, aki csak a levegoben vagdalkozik. El vagy szallva a konzolodtol, azt hiszed mindenre az a csodagyogyszer, csak azert mert a gyenge tv fokuszrendszer jotekony homalyba burkolja a pixelhegyeket, megmentve teged a dobbenettol milyen gyenge parasztvakitast is kaptal a penzedert. Ettol meg lehet jokat jaccani azon is, sot, en mobilon is jol elvagyok 1 tetrissel, vagy falbontoval, de ahogy en se kepzelem a telefonomat Cray II-nek, ugy te se tedd azt a konzoloddal! Termeszetes hogy a konzol gyengebb mint a PC, hiszen nem is az a celja hogy egy PC teljesitmenyet nyujtsa, hanem hogy konnyen emesztheto jatekokat tv minosegben meghajtson. Erre jo, nem tobbre. Nekem van par konzolos ismerosom, erdekes mod egyik se olyan elvakult mint te es az itt 2segbeesetten vagdalkozo konzolos hozzaszolok tobbsege, tudjak mit tud a gepuk, annak tudataban vettek, nem pedig vilagmegvaltasra.
"anyuci nem tanította meg, hogy kérdésre nem felelünk kérdéssel??"
Anyuci nem tanitotta meg hogy hulyesegeket nem kerdezunk?