PlayStation3
-
magyarember2...
"miért nincs PC-n stabil képfrissítés?"
1. Mert tud az 60 fpsnel tobbet is, minek lekorlatozni, 2. sokkal komolyabb szamitast igenyelnek a PCs jatekok (nemcsak az autokra futja poligon meg textura, hanem a hatterre, kornyezetre is).
-talán azért kéne lekorlátozni, hogy a szemem jól érezze magát...mert így csak idegesítő ha akár 50%-ban is megváltozhat a frame rate.
-Sokkal komolyabbat?...mint amit egy mostani PC elbír?akkor mi a töknek írják meg?vagy írják meg úgy, hogy ne legyen ez gond...
szóval a Rallisport esetén Xboxon stabilan "folyik" 700Mhz...ugyanakkor egy P4 1.6Ghz már erősen szaggat...matekból nem megy...
vagy direkt nem akarták ,hogy jó legyen és Billy bácsi azt mondhatja.."á ne PC-n játszatok itt az Xbox.."
"miért látom folyton, hogy félbevágott képkockák peregnek le?"
Mert interlace modot hasznalsz.
-tehát minden második sort rakja ki egy képkocka alatt...én asszem nem erre gondoltam, de ha most nagy baromságot írnék még magyarázatot kérek...
én arra gondoltam, hogy a kép felső harmada már átváltott a következő képkockára a másik 2 harmada meg még a régit mutatja...lsd tipikus példa FPS+eknél forduláskor
lehet ,hogy ebben inkább K.Andrásnak van igaza és akkor új cumó kell a gépbe....?
"miért nem jönnek DVD-n a gammák?"
Hogy le lehessen masolni. :) A DVD lemez nem epp olcso.
-a PS2 DVD-s gammák egyenesen a netről jönnek...és egy 900HUF+áfás lemezre rávarázsolod a 4.7GB-ot ami durván 6cd lemez...egalité..egy CD lemez ára ÁFÁStúl így...187.5 HUF...ö...passz
"miért "szebb"(a szemem látja így) és folyékonyabb egy Xboxon a Rallisport, mint egy jóval erősebb P4-esen...?"
Mert a tvnek sokkal gyengebb a fokuszrendszere, egybemossa az egymas mellett levo pixeleket, es ez folyamatosabbnak laccik - de csak messzirol, es szinatmeneteknel! Ezert nem igazan latsz konzolon olyat hogy olvashato felirat lenne a texurakon, hiszen azt is osszemossa a tv. Pl. egy strategianal, ahol van 1000 egyseg a kepernyon, ezt tvn nem igazan tudnad megkulonboztetni, egybemosodna minden, jatszhatatlan lenne a jatek. Erre kell az 1600*1200 felbontas korrekt keppont fokuszalassal."
aham...tehát akkor az olyan gammák ahol rengeteg poligonnak..stbstb-nek kell velem "szemben" a képernyőn lefutnia és azt akarom ,hogy a szemem a "szépet" lássa...azaz becsapom...TV-n érdemes játszani...legalább 2m távolságból
és ezek szerint ha a PC képét kivezetem a TV-re megszűnik a szaggatás...és "folyékony" lesz...
köszke