PlayStation3
  • mohus
    Alex...
    "Koszi a szep hosszu valaszt! De...

- Az hogy most fix felbontas vagy nem, es hogy mekkora, az nem derult ki."

én sem tudom...K.András szerint 800*600 alá TV...szerintem kevesebb, de a szemed csak akkor lát valaminek "szép"-nek, ha tudod a felbontását a látott képnek? [Remélem a nőktől senki sem ezt kérdezi meg az utcán először....-Mondd csak mekkora a felbontásod?]
    a PS2 meg egy 3 éves koros doboz...kb 300Mhz procival és kb 32MB rammal...ennél több technikai dologról nincs tudomásom...ja de lehet modemet/hálozati csatolót csatlakoztani hozzá (USA,JAP már műkszik a net egy ideje), van egy wincsinek hely két USB bemenet..

"- A tukrozodes, a kamerafokusz, az intro masodlagos egy auto szimulatornal."

én azt kérdeztem , hogy a tetves megjelenítődön ezt a belinkelt kép szerinted "szép" vagy nem...az ,hogy ez most éppen egy autós játék képe az tök mindegy

"Ami fontos, az belsonezet, sofor es auto fizka, tores, teljes konfigolhatosag."

de ha már itt feszegeted, hogy mit kell tudnia egy autós játéknak ám legyen: ebben az esetben Granturismo3
    -belső nézet van (gondolom nem a madártávlatból lehet a reális vezetési élményt megkapni)
    -sofőr...csak a visszajátszásnál kívülről átlátsz az üvegen és látod a sofőr alakját....most arra gondolsz, hogy lássad a kezét? (WRC, WRC2, ColinM-3-ban van, sőt a mitfahrert is ahogy tartja az itinert)
    -autó fizika van és jó ha mész vezetsz(kormánnyal természetesen és segédletek nélkül) stb...de ha ütközöl egy másik autóval akkor lepattansz
    -törés nincs (CM3-ban van és szerintem a legélethűbb törési modell, ha erre vágysz azt javaslom)
    -konfigurálás a teljes tuningolás lehetősége a jármű magassagától a kerekek dőlésszögéig, de ez kívülről látszik is (pl egy RS6-os AUDI "megültetése" igen látványosan néz ki)

Én még egyet azért hozzáírnék...valódi autók másait szeretem, egy valamire való autósjátékban
    erre jó példa a GT3 a WRC de a Colin3 is

"- Kormany es FFB nelkul problemas normalis autos jatekot vezetni. Orulok, hogy felfedezted az elonyeit."

ezért vettem...

"- Kezifek mindenben van."

persze még egy Zsukban is...javaslom azért, hogy egy ilyen többmillás játéktermi cuccot nézz meg...az ülés mellett ott figyel fémből és megfelelő húzóerővel ellátott kézifék kar...nem ócska műanyag, ami egyes otthoni termékekhez adnak

"- Az altalad emlitett ket jatek, az uj NFS es a Rallisport, eppen hogy arkad jatekok, konzol mintara. Grafikai es hangulat elmenyt nyujtanak "autos temaban". Pl. NFS: nincs fizka, nincs tores, nincs belso nezet, a menet-tulajdonsagok nevetsegesek."

Ok...lehet, hogy rosszkor voltam rossz helyen, mivel nem a saját PC-men láttam őket, de mivel a bátyusom szereti az autós gammákat...

Mit javasolsz az idei PC-s termésből(2002): ami legalább olyan "szép" mint a belinkelt gamma, töréses, sofőrös, fizikás, tuningolható pl kerékdőlésszögig az intro nem fontos...és a kamerafókuszról is lemondok...de az autók valós tükröződéséről nem.(Ja P4 1.6ghz év eleji szerzeménye van GEF2MX400-ezen kéne értelmesen futnia)
    csak a címe kéne és egy belinkelt kép...köszi

"Bar a szep hosszu hozzaszolasodbol itelve, vagy tulsagosan fiatal vagy a "bevalott" korodhoz kepest, vagy veszesen sok idot toltottel az "arkad jatektermekben", vagy egyszeruen orvosi felugyelet alatt allsz."

Személyeskedni nem szokás, gondolom ezért te az a fajta vagy aki megkérdezi "És mondd mennyi a fizetésed?"

Én szeretek kikapcsolódni a meló után: és van sorrend is...a feleség és gyerek után a zene az olvasás az a heti 2-3 óra PS2 és 4-5 óra internet, ami megfelelő valahol erre a hétközpokon...

Az a vészesen sok olyan heti egy alkalom volt az "árkád játékteremben"...gimi meg egyetem alatt, de az mán rég vót:)

és mégcsak véletlenül sem vagyok Version...szerencsére, bár ez a Fórum is olyan mint a TV, aki ezt beveszi az megérdemli:)))))úgyhogy ez a topic is csak azért indult el, hogy hámozzuk a lufit:HAJRÁÁÁ