PlayStation3
-
magyar ember 2 #798 "De: SZVSZ a PC-n dolgozni kell (én is azt teszem) és a konzolon játszani."
Jo, majd ha sikerul atirnod a NWNt konzolra, akkor talan elgondolkodok rajta, amig viszont nincs normalis jatek konzolra, addig megis mire lenne az jo? Akinek eleg az usd-vagd meg az x+1. autos jatek, annak lehet hogy jo a konzol is, de minosegi jatekhoz PC kell.
"A konzolok ma már olyan szinten vannak hogy simán lehet velük bármit!!! játszani."
Az NWN-re, vagy a Haegemoniara gondoltal?
"Akkor meg minek vegyek a PC-be állandóan alkatrészt, geforce850000MXhuszonhatmilliós videókártyát,csak hogy elinduljon egy gamma"
Akkor vegyel konzolt es dupla aru jatekokat, azon mingya "sporolsz". Esetleg probalj meg rajta neten jaccani.
"Egy ilyen csúcs vidikártya árából röhögve vehetsz egy konzolt! :)"
1 konzolos jatek arabol meg vehetsz 9999999999 CD-t, amire felirod az osszes jatekot. Persze lehet jonni azzal hogy elvileg lehet konzolra is warezt szerezni, de fenyevekkel ritkabb es nehezebb, 1 mezei konzolos kenytelen boltba menni. Mellesleg nemcsak a jatekot, de a hardvert is lehet lopni, akkor meg semmivel se dragabb a PC. :)
"PC-ztem hajdanán még a 386sx 486dx-es korban, de rájöttem hogy hülyeség játszani rajta."
Es meg is alltal azon a szinten, azt hiszed ma is a 386 a csucskategoria.