89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #835 Eleg ha benezel a masik konzolos provokator topicba, szinte minden konzolos jatek be volt mar linkelve.
Mellesleg ha mar a vitanal tartunk, nezd meg milyen valotlansagokat irkalsz, aztan meg csodalkozol ha kijavitanak. -
magyar ember 2 #834 Nalatod, 1 PC lazan leemulalja a konzolt. :) -
#833 soha senki nem mondta, hogy mindenre jó a konzol!! ezerszer leírtuk, hogy az fps és rpg pc-re való. -
#832 "a grafoika nem minden"
Ezt pont 1 konzolos mondja? LOL. Mi mas van ezen kivul konzolon?"
ezért nem érdemes veled vitázni! mit láttál az életedben konzolon, hogy ennyire ismered azt a több ezer játékot, ami megjelent? -
magyar ember 2 #831 Ilyesmire eleg a konzol, mi is ezt mondjuk, de ekkor szokta benyogni 1 konzolos hogy mindenfele jatekra legjobb a konzol, marpedig strategiara, RPG-re total alkalmatlan (azon kivul hogy nem is igazan letezik ra), igy csak annyi igaz, hogy autos es verekedos jatekra elmegy - viszont ezt nem vitatja senki. -
magyar ember 2 #830 "miért nincs PC-n stabil képfrissítés?"
1. Mert tud az 60 fpsnel tobbet is, minek lekorlatozni, 2. sokkal komolyabb szamitast igenyelnek a PCs jatekok (nemcsak az autokra futja poligon meg textura, hanem a hatterre, kornyezetre is).
"miért látom folyton, hogy félbevágott képkockák peregnek le?"
Mert interlace modot hasznalsz.
"miért nem jönnek DVD-n a gammák?"
Hogy le lehessen masolni. :) A DVD lemez nem epp olcso.
"miért "szebb"(a szemem látja így) és folyékonyabb egy Xboxon a Rallisport, mint egy jóval erősebb P4-esen...?"
Mert a tvnek sokkal gyengebb a fokuszrendszere, egybemossa az egymas mellett levo pixeleket, es ez folyamatosabbnak laccik - de csak messzirol, es szinatmeneteknel! Ezert nem igazan latsz konzolon olyat hogy olvashato felirat lenne a texurakon, hiszen azt is osszemossa a tv. Pl. egy strategianal, ahol van 1000 egyseg a kepernyon, ezt tvn nem igazan tudnad megkulonboztetni, egybemosodna minden, jatszhatatlan lenne a jatek. Erre kell az 1600*1200 felbontas korrekt keppont fokuszalassal. -
magyar ember 2 #829 "nemtom még mindíg miért nehéz elhinni hogy a ps3 jobb lesz mint az akkori pc-k..."
Talan azert mert mindig ezt szajkozzatok, es mindig az ellenkezoje igaz.
"akkor pc-n a kvék volt a király..nekünk meg jött a turok... hát 3 szor szebb volt a turok....."
... a pasziansznal.
"576 oldalán így is jelent meg főcímlapon a turok: hát hol van ehhez a quake???"
... jo messze magasan felette.
"GC-t ps2-t és X et is most kezdik utolérni a pc-k az ut2003, doom3 al..2-3 év után.. ugyan ez lesz a ps3 nál is..."
HAHAHA. Ezt miert nem a Ludas Matyiba irod, az a vicclap? Szanalmas probalkozas egy elmaradott konzoljat kapalozva vedeni probalo konzolostol... -
magyar ember 2 #828 Nyilvan azert nyitotta ezt a provokativ topicot, mert azt elvezi. -
magyar ember 2 #827 "a grafoika nem minden"
Ezt pont 1 konzolos mondja? LOL. Mi mas van ezen kivul konzolon? -
magyar ember 2 #826 Es szamitogep? TV az van szinte mindenkinek, de milyen? Legtobbet a Junoszty kenterbe veri. Ha meg version kedvencet, a sony vegat veszed, abbol 3 csucskategorias, mindent tudo PC is kijon. -
#825 a grafoika nem minden.. én mai napig egyik legjobb gameznak tartom az mgs1 et pedig nem nagyon csípem a sony péesíx et -
#824 csak az a baj hogy az mgs2 2 szor jobb mint a spcell... mondjuk z spcell is király.. de az mgs nél nincs jobb.. -
#823 Nálunk 6 tv van, de nincs konzol (hála az égnek)! -
#822 ja a másik meg a kedves ps tulajok mi rákrol irnak ebbe meg a hasonlo forumokba? tán nem egy pc röl? akkor számoljunk csak ps2 + pc=xezer -
#821 de kinál nincs otthon tv bazzz??? nálunk csak 4 van?? kell egy? igaz csak kettő 72 es a az egyik 32 es a negyedik meg 5* -
magyar ember 2 #820 Miert ne? En 2 eve vettem a GF2-met, 1 gigas P3-amat, megsincs semmi bajom az NWN-el (egyedul a shiny watert nem tudja). -
#819 ekkora egy gyökér topicot!! pffff idioták ps3 mi:)))johogy nem xbox 4 a pc gyilkos forumot nyittok...
meg amugy is minek állandoan szembeállitani ezt a két különbözö dolgot?
mindennel ez van windows vs linux winamp vs mittoménmianeve, pc vs xbox xbox vs ps2 mire jo ez? -
magyar ember 2 #818 Meg egy olyan konzolos jatekot is, amiben olyan texturak vannak mint egy atlag PC-s jatekban... -
magyar ember 2 #817 Eroltetni azt lehet. :) Eredmeny? -
magyar ember 2 #816 "Hol volt '72-ben otthoni PC???"
Hol volt 72ben PS2? Akkoriban a szamitogepet se PCnek hivtak, de mar akkor is tobbet tudott mint 1 akkori konzol. -
#815 Azért olyan lazán nem jön kia mit leírtál. Mert egy jó (nem profi de azért fasza) házimozi cucc (csak erősítő és hangfalak) kb 350.000. Már ha tényleg élvezni akarod a Dolby-t stb. (de nyugodtan vehetsz valami noname szart 130.000-ért ami kb egy toi-toi budiban produkál térhangzást, de nem egy normális szobában! -
#814 Nem tudom hol nezted az arakat, de ez egy kicsit huzos.
Mas reszt folosleges hasonlitgatni az arakat. Meg ha 2x annyiba is kerul a PC, sokkalta tobb lehetoseg van benne.
Szamomra luxus lenne kiadni majd 100E HUF-t egy JATEKGEPRE, amire raadasul nincs is normalis jatek, ami nekem tetszik.
Szerintem akinek van Konzola, annak van PC-je is (foleg hogy forumozgat), es valoszinu hogy azt is fejlesztgeti valamilyen szinten. Igy dupla kiadas. Vagyis van penze, sporolasrol beszelni hulyeseg. -
magyar ember 2 #813 :) -
magyar ember 2 #812 Es ez meg igy is alkalmi ar ahhoz kepest ha te eyg 100Hz-es Sony Vega tvt veszel 1 milkaert a konzolodhoz, amivel meg mindig messze vagy egy Pcs jatek kepminosegetol. -
magyar ember 2 #811 "én ugyan azokkal a játékokkal nyomom mint ti...legyen az ut, nolf2, stb stb stb..mégis soxor a konzolokra sokkal érdekesebb játékok vannak..."
Nem igazan ugyanazokkal, es megcsak nem is ugyanugy. Konzolon nincs 1600*1200, nincs netes jatek, nincs strategia, RPG (jo, xboxon van Morrowind). Akkor megis mi az ugyanaz benne? Ettol fuggetlenul meg lehet jaccani jot konzolon is, csak nem kell elszallni tole. En birom a tetrist a mobilomon is, megse kepzelem azt hogy lenyomja a Cray II-t is. Sot, 1 PC-st se lattam meg itt aki egy paksi eromuvet igenylo szuperszamitogepnek kepzelte volna a PC-jet, viszont sok konzolos PC veronek fantazialja a konzoljat. Azert ne keverjuk mar a szezont a fazonnal! -
#810 Alaplap 20000
Proci 20000
Vid 30000
Monitor 50000 uj 19coll
Memoria 20000
es uygan azt tudja:D -
#809 MGS2 nyihahaha aztan a sonys haveromnak megmutattam a Splinter Cell demot es kuvikkolt a szeme:)
Freak ugy ertettem hogy a Stalkerbol vannak sokkal durvabb kepek. -
#808 "21"-os monitor (nem sík, alapmodell)140000.-"
szólj, ha kell, 60 ezer forintért tudok
és a többi is elég drága -
#806 a képek lehet hogy jobbak, de a grafikán van a hangsúly, az meg elég szépen lejön ebből a shotból -
#805 Es ennel sokkal jobb kepek vannak csak Freak lama:DDDD -
#804 az enyem ma is ugyan olyan lassu:DD -
magyar ember 2 #803 Ha nem is PC-n, de szamitogepen (lasd Commodore), 79ben mar volt Ultima 1. -
#802 de lehet
-
#801 vagy nem lehet? :DDD -
#800 "PC-ztem hajdanán még a 386sx 486dx-es korban, de rájöttem hogy hülyeség játszani rajta."
hát igen, azóta alig fejlődött valamit, meg lehet nézni
-
magyar ember 2 #799 Jo, akkor az kihuzva a listabol. :)
Egy PS2-bol is lehetett volna tobbet kihozni, ha nem sporoljak ki belole a memoriat. Igy meg a nagy teljesitmenyu proci is felesleges bele, ha ugyis csak uresjaratban m1. Hiaba tud x ezer poligont kirajzolni, ha a texturara mar nem futja (sot a hatterbe poligonra se, mert mind elmegy az eloterben lathato autokra). -
magyar ember 2 #798 "De: SZVSZ a PC-n dolgozni kell (én is azt teszem) és a konzolon játszani."
Jo, majd ha sikerul atirnod a NWNt konzolra, akkor talan elgondolkodok rajta, amig viszont nincs normalis jatek konzolra, addig megis mire lenne az jo? Akinek eleg az usd-vagd meg az x+1. autos jatek, annak lehet hogy jo a konzol is, de minosegi jatekhoz PC kell.
"A konzolok ma már olyan szinten vannak hogy simán lehet velük bármit!!! játszani."
Az NWN-re, vagy a Haegemoniara gondoltal?
"Akkor meg minek vegyek a PC-be állandóan alkatrészt, geforce850000MXhuszonhatmilliós videókártyát,csak hogy elinduljon egy gamma"
Akkor vegyel konzolt es dupla aru jatekokat, azon mingya "sporolsz". Esetleg probalj meg rajta neten jaccani.
"Egy ilyen csúcs vidikártya árából röhögve vehetsz egy konzolt! :)"
1 konzolos jatek arabol meg vehetsz 9999999999 CD-t, amire felirod az osszes jatekot. Persze lehet jonni azzal hogy elvileg lehet konzolra is warezt szerezni, de fenyevekkel ritkabb es nehezebb, 1 mezei konzolos kenytelen boltba menni. Mellesleg nemcsak a jatekot, de a hardvert is lehet lopni, akkor meg semmivel se dragabb a PC. :)
"PC-ztem hajdanán még a 386sx 486dx-es korban, de rájöttem hogy hülyeség játszani rajta."
Es meg is alltal azon a szinten, azt hiszed ma is a 386 a csucskategoria. -
#797 egy az egyben ugyanaz, nehezen lehetne megkülönböztetni.........
ezért felsőbbrendű az xbox, mert ezt nem lehetett volna másra megcsinálni -
magyar ember 2 #796 Es van is vmi koze az eredetihez, vagy csak olyan Baldurs Gate szeru nevrokon? -
#795 Szaradna le a keze azrt kesett annyit:D