PlayStation3
-
magyar ember 2 #4920 "Hmm... Ha én most ide leírom, hogy minden kutyatulajdonos seggfej, akkor a kutyatulajdonosok joggal kezdhetnének rám fújni. Pedig én arra gondoltam, hogy az olyan kutyatulajdonosok akik seggfejek."
Elemezzunk mondatot? El tudod donteni mi a kulonbseg a "minden qtyatulaj segfej" es a "minden qtyatulaj seggfejet lenezek" mondatok kozt? Alany, allitmany, ilyesmi megy?
"Az a baj, hogy szóban lehet, hogy kijött volna a mondandód lényege, (hiszen akkor egyből meg tudod magyararázni, hogy hogyan is értetted) de így leírva (mondatelemzés ide vagy oda) más a helyzet."
Nem! Ahogy en irtam, annak 1 ertelme volt, amit nem is lehetett felreerteni, csak aki direkt azt akarta. Te azt akartad. A felremagyarazasodnak persze total semmi koze ahhoz amit en leirtam.
"Szerintem kevesen vannak olyanok, akik a hozzászólásokat mondattanilag kezdik el nagy hirtelen elemezni."
Mar ne is haragudj, de nem kell 3 diploma 1 egyszeru mondta ertelmezesehez. Nem volt rajta mit elemezgetni, 1szeruen fel kell fogni. Erre meg egy 3 eves kisgyerek is kepes. Aki nem, az forduljon orvoshoz, gyoccereszhez!
"Ezt légyszíves fejtsd már ki bővebben. Hol magyaráztam én a bizonyítványomat?"
Ez volt az idezet:
""nem próbálom addig magyarázni a dolgokat, amíg az jön ki belőle, hogy tulajdonképpen én tévedtem."
A fentiek tukreben ez nem tul hiheto."
Ezen mit kell magyarazni? Megprobaltal egy total mas ertelmu szokapcsolatot a szamba adni, olyat amit en nem mondtam, es meg mindig nem erted miert nem hiszem hogy nem probalod felremagyarazni a dolgot?
"Próbáltál már a konzol-tulajokra olyan szemmel tekinteni, hogy tulajdonképpen ők is emberek?"
Ja. Mindaddig ezt is feltetelezem roluk, amig be nem bizonyitjak az ellenkezojet. Itt a forumon eleg sokan "bizonyitottak".
"Asszem te írtad régebben, hogy 'amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten', nosza! Mi lenne, ha Te kezdenéd el a normális hangnemre váltást? Szerintem biztosan nem anyázna senki emiatt"
Alapbol igy alltam a dolgokhoz, amig el nem kezdtek a "vitapartnerek" anyazni. Utana meg mar ne csodalkozzanak ha ugyanolyan valaszt kapnak.
"Szerintem azzal lepnéd meg legjobban a 'primitív konzolosokat', ha egy esetleges neked címzett hozzászólást nem rögtön leugatnál/káromkodnál"
Amelyik hozzaszolasban nincs anyazas, arra en se ugy valaszolok. Ez mar feltunhetett volna.
"és nem fújna rád senki."
Na ez speciel nemigazan izgat engem, nem vagyok az a "lelkemreveszemadologkat" fajta. Aki tolem anayzast kapott, azt megerdemelten kapta, inkabb gondolkodjon el azon hogy miert is! (Nem nehez, a sajat anyazasara valaszul.)
"Rendben, néhány konzolos lehúzta az NWN-t. Olyanok is, akik kipróbálták, játszottak vele."
1. Nem nehany, hanem szinte az osszes.
2. Olyan nem igazan volt kozte aki latta is eloben, vagy kepen addig amig be nem raktam rola screenshotot.