PlayStation3
  • cenobite
    Magyar ragozas, altalanos iskola 2. osztaly.

Hmm... Ha én most ide leírom, hogy minden kutyatulajdonos seggfej, akkor a kutyatulajdonosok joggal kezdhetnének rám fújni. Pedig én arra gondoltam, hogy az olyan kutyatulajdonosok akik seggfejek.Tehát azok a kutyatulajdonosok, akik pölö nem bánnak jól a kutyájukkal, verik őket, stb...

Az a baj, hogy szóban lehet, hogy kijött volna a mondandód lényege, (hiszen akkor egyből meg tudod magyararázni, hogy hogyan is értetted) de így leírva (mondatelemzés ide vagy oda) más a helyzet. Szerintem kevesen vannak olyanok, akik a hozzászólásokat mondattanilag kezdik el nagy hirtelen elemezni. (Másrészt nyelvtanból mindig 4-es 5-ös voltam. Másodikban is. :) )

A fentiek tukreben ez nem tul hiheto.

Ezt légyszíves fejtsd már ki bővebben. Hol magyaráztam én a bizonyítványomat?

Az a baj, hogy de.

Ezek szerint itt ezen a fórumon, csak nekem nem tetszik a stílusod, ahogy lereagálsz bizonyos dolgokat. Ó, hát ha így lenne, akkor ez a kis párbeszéd sem idult volna el kettőnk között.

De. A primitiv agyuak nem kepesek megerteni a kulturalt beszedet, az o agyukig csak ez jut el.

Próbáltál már a konzol-tulajokra olyan szemmel tekinteni, hogy tulajdonképpen ők is emberek? Tehát nem valami alacsonyabbrendű moszat-törzs. (Asszem te írtad régebben, hogy 'amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten', nosza! Mi lenne, ha Te kezdenéd el a normális hangnemre váltást? Szerintem biztosan nem anyázna senki emiatt ). Szerintem azzal lepnéd meg legjobban a 'primitív konzolosokat', ha egy esetleges neked címzett hozzászólást nem rögtön leugatnál/káromkodnál. És lehet, hogy nem haragudnának meg emiatt, és nem fújna rád senki. Nem a konzol vs. pc vita miatt mondom, mert az nem nagyon érdekel, mindenki azzal játszik amivel akar. Csak amiatt, hogy ha esetleg valaki benéz valamelyik konzol topikba, ne kelljen egy halom flame-el teli hozzászólást átugrania, ha esetleg valamit meg akar kérdezni, vagy info-t akar szerezni.

Ha meg te is tudod ezt magatokrol, akkor meg mirol is beszelsz?

No hogy is van az a mondatelemzés...? :) A mondat: Tudom, most erre azt mondod, hogy a konzolosok is azok.
    Tehát nem én mondom (E/1,) hanem te (E/2) mondod.

Dehogynem. Lasd: NWN

Rendben, néhány konzolos lehúzta az NWN-t. Olyanok is, akik kipróbálták, játszottak vele. De te minden konzol játékot zsigerből lefikázol, a tények minimális ismerete nélkül. (Néhány screenshot megtekintése után ugye te sem akarod azt mondani, hogy ismered a játékot?)

Amig az en gondolataimat probalod felremagyarazni, addig em dontom el hogy ez helyes-e vagy sem

Ha lehet, ne te dönts már el, hogy én mit gondolok... Senkinek a gondolotát nem próbálom meg félremagyarázni, csak reagálok a hozzászólásaidra.

A többi válasz nagy része a pc vs konzol-ról szól, amihez én nem kívánok hozzászólni. Nem azért mert nem tudok, hanem mert elég szélmalomharc ez így is.