PlayStation3
-
magyar ember 2 #4863 "minden konzolos"
konzolos = alany
"minden konzolos fasz"
konzolos = jelzo
fasz = alany
Magyar ragozas, altalanos iskola 2. osztaly.
"nem próbálom addig magyarázni a dolgokat, amíg az jön ki belőle, hogy tulajdonképpen én tévedtem."
A fentiek tukreben ez nem tul hiheto.
"Csak azt tudom elismételni, hogy: Volt néhány erős megnyilvánulás konzolos és pc-s részről is, csak az a gond hogy a te stílusod már pc-s körökben is elég negatív visszhangokat kelt."
Nektek is volt jo sok allitasotok, ami meg konzolos korokben is megcafolsra kerult. Akkor meg milyen erkolcsi alapon mutogattok a masikra? Ugyanazt csinaljatok.
"Ez a baj, hogy nem csak szerintem."
Az a baj, hogy de.
"Nem kellene alacsonyodnod sehova"
De. A primitiv agyuak nem kepesek megerteni a kulturalt beszedet, az o agyukig csak ez jut el.
"a te válaszaid nagy része nem más mint fikázás és káromkodás."
A ti allitasaitok szinte masbol se allnak. Akkor meg mi a problema?
"Olyan dolgokhoz írsz lealacsonyító, sértő hozzászólást, amit a nagy többség tisztel/szeret."
Ez ratok is igaz. Megint csak: erkolcsi alap a maskra mutogatashoz otthon maradt?
"Elfogult vagy. Nagyon elfogult vagy. (Tudom, most erre azt mondod, hogy a konzolosok is azok"
Ha meg te is tudod ezt magatokrol, akkor meg mirol is beszelsz?
"de ha észrevetted az ide író konzolosok nagy része PC-vel is rendelkezik és nem aláz le olyan játékokat mint pl. a Starcraft, vagy Age Of Mithology, vagy ilyesmi."
Dehogynem. Lasd: NWN.
"Te meg helyből fikázod a Pride-ot"
Van is miert. Amilyen kifogasokat ti alaptalanul belemagyaraztok egy jo PCs jatekba, azokat jogosan megtalalharjatok ebben, de itt mar nem akardzik nektek eszrevenni. Ezert hivom fel ra a figyelmeteket. Amig ilyen poligon es texturahianyos szarokat istenitetek, addig semmi alapotok nincs egy minde szempontbol sokkal jobb (PCs) jatekot fikazni.
"Senki nem mondta, hogy vegyél konzolt, játssz konzolos játékokkal."
Viszont azt a hulyeseget allandoan hajtogatjatok, hogy jatekra konzol valo, PC meg csak munkara, holott a jatekstilusok fele elo se fordul konzolon.
"De ha nem akarsz/tudsz érdemben hozzászólni a fikázáson kívül, akkor inkább nem kellene... Sok flame-től megkímélnéd a fórumot."
A fentiek alapjan ezt mar megint magatoknak, konzolosoknak mondod.
"A saját gondolataimról hadd döntsem már én el, hogy helyesnek ítélem -e, vagy sem."
Amig az en gondolataimat probalod felremagyarazni, addig em dontom el hogy ez helyes-e vagy sem.