PlayStation3
  • magyar ember 2
    "minden konzolos"
    konzolos = alany

"minden konzolos fasz"
    konzolos = jelzo
    fasz = alany

Magyar ragozas, altalanos iskola 2. osztaly.

"nem próbálom addig magyarázni a dolgokat, amíg az jön ki belőle, hogy tulajdonképpen én tévedtem."
    A fentiek tukreben ez nem tul hiheto.

"Csak azt tudom elismételni, hogy: Volt néhány erős megnyilvánulás konzolos és pc-s részről is, csak az a gond hogy a te stílusod már pc-s körökben is elég negatív visszhangokat kelt."
    Nektek is volt jo sok allitasotok, ami meg konzolos korokben is megcafolsra kerult. Akkor meg milyen erkolcsi alapon mutogattok a masikra? Ugyanazt csinaljatok.

"Ez a baj, hogy nem csak szerintem."
    Az a baj, hogy de.

"Nem kellene alacsonyodnod sehova"
    De. A primitiv agyuak nem kepesek megerteni a kulturalt beszedet, az o agyukig csak ez jut el.

"a te válaszaid nagy része nem más mint fikázás és káromkodás."
    A ti allitasaitok szinte masbol se allnak. Akkor meg mi a problema?

"Olyan dolgokhoz írsz lealacsonyító, sértő hozzászólást, amit a nagy többség tisztel/szeret."
    Ez ratok is igaz. Megint csak: erkolcsi alap a maskra mutogatashoz otthon maradt?

"Elfogult vagy. Nagyon elfogult vagy. (Tudom, most erre azt mondod, hogy a konzolosok is azok"
    Ha meg te is tudod ezt magatokrol, akkor meg mirol is beszelsz?

"de ha észrevetted az ide író konzolosok nagy része PC-vel is rendelkezik és nem aláz le olyan játékokat mint pl. a Starcraft, vagy Age Of Mithology, vagy ilyesmi."
    Dehogynem. Lasd: NWN.

"Te meg helyből fikázod a Pride-ot"
    Van is miert. Amilyen kifogasokat ti alaptalanul belemagyaraztok egy jo PCs jatekba, azokat jogosan megtalalharjatok ebben, de itt mar nem akardzik nektek eszrevenni. Ezert hivom fel ra a figyelmeteket. Amig ilyen poligon es texturahianyos szarokat istenitetek, addig semmi alapotok nincs egy minde szempontbol sokkal jobb (PCs) jatekot fikazni.

"Senki nem mondta, hogy vegyél konzolt, játssz konzolos játékokkal."
    Viszont azt a hulyeseget allandoan hajtogatjatok, hogy jatekra konzol valo, PC meg csak munkara, holott a jatekstilusok fele elo se fordul konzolon.

"De ha nem akarsz/tudsz érdemben hozzászólni a fikázáson kívül, akkor inkább nem kellene... Sok flame-től megkímélnéd a fórumot."
    A fentiek alapjan ezt mar megint magatoknak, konzolosoknak mondod.

"A saját gondolataimról hadd döntsem már én el, hogy helyesnek ítélem -e, vagy sem."
    Amig az en gondolataimat probalod felremagyarazni, addig em dontom el hogy ez helyes-e vagy sem.