PlayStation3
-
cybert #4808 na szóval, előre leszögezem, hogy kurvára nem értek az egészhez, szval ha hülyeségeket beszélek nem anyázni!:)
szval én komolyan nem értem mi értelme van ennek az egész vitának. Tény, hogy a konzolokra több játék jön ki 1 hónapban mint Pc-re 1évben. De be kell látni, hogy azért valószínű, hogy ezek közül nem mindegyik felejthetetlen alkotás. Bár rég játszottam konzolon, de szerintem a konzoloknak és a PCnek is megvan a saját előnye..Vannak tipikus konzol kategóriákés vannak tipikus pc-sek. Mert ügye a stratégiai játékok PC-n az igaziak be kell vallani, meg ügye a SIMS.:) Igen, ahogy észrevehettétek PC párti vagyok, de attól még nem állok negatívan a konzolokhoz sem. Valami azért bosszant, konzolokhoz legfőképpen a PS2höz már szinte mindent lehet kapni...van net, egér(?), billentyűzet stb...ezek nálam a lassan a PC fogalmát jelentik. Tény, hogy nem rózsás a PC helyzete játékok szempontjából de amíg jön ki olyasvalami ami leköt addig nincs itt gond. Ja és a másik jó dolog az emulálás. Az nem jelent semmit, hogy elindították PCSX2-n a Mortal-t, futnia is kell, mert valjuk be akárhogy is nézem csak egy loading képet látok.:) Nem, nem emulálták a psx-et a magam korában, pontosabban 1-2éve jöttek ki olyan emuk amik használhatók kb 90%-os biztonsággal, de még normális DC emu sincsen, esetleg az Icarus de az még nem jelent meg...Köszönöm a figyelmet!:) písz