PlayStation3
  • Gábor
    Tudsz mondatot értelmezni?"-én
    Te nem?-sméagol/me2

Említettem már,hogy "imádom", ha visszakérdeznek?

"Konzolt a dobozból kivéve,hálózatba dugva, tevével összekábelezve, játékkal betöltve működni láttál?"-én
    HAte te ugyanezt PC-vel? -me2/néhány unreg/sméagol

Ez nem érv volt, csak egy flémet elkerülendő írtam,mert írhattam volna azt is mondjuk,hogy: Szerinted mi a faszról írok itt most neked,vazze? Ne legyél már ekkora tirpák,hogy csak visszakérdezni tudsz!
    Ebből flém lett volna,helyette leírtam egy bújtatott kérdést,aminek válasza a hitelességedet alátámaszthatta volna,azonban a mai napig nem tudjuk,hogy mikor születtél a kíbórdal a kezedben,így még az is lehetséges,hogy csak egy éve van géped oszt arra vered a melled és osztod az észt anélkül,hogy vki megkért volna rá...
    Egyébként a láttál-e már működő konzolt című kérdés rád hatványozottan áll! Jakuzának legalább volt, így az ő vélemény elfogadható,habár a stílust ott is megkérdőjeleztem, tudni illik személyeskedéssel indított,de ezt neki is leírtam már.

"Az 1ik nem tudja kezelni a PCt, a masiknak ugyan van valahol a sarokban, de evek ota be se kapcsolta... Olyan hulyesegeket irtok, hogy abbol kivilaglik hogy fingotok sincs arrol hol tart manapsag a PC, milyen jatekok vannak ra, azok hogy neznek ki, hogy futnak a mai gepeken."-me2

Megint hülyeségeket írsz! Már többször leírták ide állandó vitapartnereid közül,hogy ők bizony a számítógéppel keresik a kenyerüket, sőt még néhányuk már be is írta ide a konfigot,hogy álljál már le a 486osozással! Még hogy nem tudjuk hogy néz ki egy mai pcs játék...a látatlanba vagdalkozást is "imádom"...