89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #4500 "Miért öszintén te mit vársz akkor ha te is így álsz a dolgokhoz?"
Hogyan is? Az a problemad, hogy ugyanazt kerem szamon a konzolos jatekokon, amit ti a PC-seken?
"Ha te sem jönnél a konzol fikázó megjegyzéseiddel akkor talán másként történnének a dolgok."
Sajat magatok szolgaltattok alapot ra. Kezdodik ott hogy PC vero konzolrol beszeltek, ami mar onmagaban provokacio, ezutan mar az az alap hogy objektiven felhivjuk a figyelmet az allitas 100% valotlansagtartalmara. -
magyar ember 2 #4499 "szerencsére nem így van...azért mert megjelent az Xbox, nem jelent semmit."
Sztem nem az x86 architekturara gondolt, hanem hogy 1re tobb PCs alkatresz kerul bele: dvd, vinyo, usb port, stb.
"A FIFA 2003 is miért lett ilyen jó? Mert konzolon megszorongatták a FIFA tökét: a Pro Evo Soccer és a This is Football sokkal népszerűbb volt. Egy csomó irányítási és egyéb dolgot onnan vettek át a 2003-as verzióban."
Az hogy ki mit honnan vett at, inkabb ne feszegessuk, amig a konzolos jatekok nagy reszet PCrol loptak (pl. a Resident Evil az Alone in the Dark klonja, es hasonlok). -
fucko #4498 "figy ez tényleg a mi enginünk, csak a pc-s verzio"
Akkor mar ertem mer ilyen gagyi:))
-
Jinchuu #4497 Miért öszintén te mit vársz akkor ha te is így álsz a dolgokhoz? Ha te sem jönnél a konzol fikázó megjegyzéseiddel akkor talán másként történnének a dolgok. -
magyar ember 2 #4496 Olyan PCs jatekot meg nem lattam amit ne fokaztak volna le a konzolosok. Vagy a poligonszamba kotnek bele, vagy na semmibe se tudnak, akkor "humilyengepkellehhez", "10fpstprodukalcsakhasrautesalapjan". A doom3nal ez utobbi volt. -
magyar ember 2 #4495 "figy ez tényleg a mi enginünk, csak a pc-s verzio"
Latom a PS2 "teljesitmenyehez" igazitottaok. :)
"a pályát nem kell nézni az csak oda van hányva:)"
Melyik PS2 jateknal nem? -
Jinchuu #4494 Mégis mit várnak az emberek egy alfa-tól? Azt sem igazán értem hogy hogyan is kerülhetett ki, mert az is biztos hogy nem a véletlen műve.
De a grafikára egy rossz szót sem mondtunk és ez a lényeg, az alfaval az játszon aki fel van készülve az alacsony fps-re. -
magyar ember 2 #4493 "Ki fikázta a doom3? A képekre egy rossz szót sem mondott szerintem senki."
Igen? Akkor ki is emlegette az fps-t vele kapcsolatban? Egy alfa verzio alapjan... -
Jinchuu #4491 Ezt a véleményt én is osztom és már többször is felhoztam , de valamiért nem tudják megállni hogy me2-höz ne szoljanak, de azért idővel majdcsak helyreáll a rend. :) -
#4490 Azt gondolom, most, ebben a pillanatban hagyjuk abba me2-re a reagálást, írjon bármekkora hülyeséget, különben megint kezdődik az egész előröl, az meg senkinek sem hiányzik.
Inkább menjünk át a leáldozott topikba, beszéljünk másról. -
#4489 Megint passzolsz. Senki nem fikázta a D3-at. -
Jinchuu #4488 Ki fikázta a doom3? A képekre egy rossz szót sem mondott szerintem senki.
Az hogy valaki ellopta az alpha verziót és mindenkinek problámja volt vele az természetes, nem kell kipróbálni mivel a végleges változat sokkal jobb lesz mint ez. Aki azt fikázza az hülye. -
Jinchuu #4487 A pc-s gamekat te csináltad? Nem hinném, majd ha leraksz valamit az asztalra maximum akkor van jogod így kritizálni más munkáját, de addig inkább kussolj, mert csak ahhoz van jogod!!
De látom megint csak visszakérdezni tudtál, tehát ezzel is bizonyítod hogy igazam van. -
magyar ember 2 #4486 A Doom3-at volt eszetek fikazni alfa verzio alapjan, ezt meg ne bantsuk? -
#4485 Főleg, hogy még csak félkész játékból van a kép... -
magyar ember 2 #4484 Minek irjak, nezd meg barmelyik PCs gamet!
Ennyi volt a hozzaszolasod a PS2-es hulladekrol? Latom nem tudtal felhozni semmit a vedelmere, ami a kepeket elnezve ertheto is, ezen nincs mit. -
magyar ember 2 #4483 "de hát a PC olyan erős, hogy ezeket is simán meg kéne szüntetni..ugye me2?:)"
Ja, csak a PS2 nem tudja. -
Jinchuu #4482 Igen, akkor légyszi irjál már egy ilyen grafius motort és ha majd ennél jobbat csinálsz akkor szólj hozzá a témához értelmesen, de addig jobb ha hallgatsz. -
magyar ember 2 #4481 Az ilyen kepekkel csak magadat egeted. -
magyar ember 2 #4480 Az a te szokasod.
A bizonyitek ott van mindenhol. -
#4479 Csak nem egy Ps2-es irányító?
Egy pc-s játékban? -
#4478 ja igen:)
a bal alsó sarokban mi fityeg?szted ez kilóméter óra?:) -
#4477 "Amugy azt az allitasomat meg mindig is fenttartom, hogy a konzolok kezdenek egyre-jobban PCsedni, es ez nem a veletlen muve lehet." - Jakuza
szerencsére nem így van...azért mert megjelent az Xbox, nem jelent semmit. Nem lettek az eladási listák elején FPS és RTS klónok, mert a konzol nem ezt a játékszegmenst hivatott lefedni.
Tudom van Halo, Turok és társai. De a pl. 45 milliós PS2 közönség nem az FPS-re mozdult rá.
A FIFA 2003 is miért lett ilyen jó? Mert konzolon megszorongatták a FIFA tökét: a Pro Evo Soccer és a This is Football sokkal népszerűbb volt. Egy csomó irányítási és egyéb dolgot onnan vettek át a 2003-as verzióban.
"Foleg akkor ha kiindulunk abbol , hogy mennyi PC es mennyi konzol felhasznalo van a vilagon."
mennyi?
mennyi ember játszik PC-n és mennyi nem...?
mert ugye eladási adatokból nem szabad kiindulni szerinted ugye?
-
Cvd #4475 Mercedes-Benz World Racing, CMR3, hozy többet ne is említsek. Mindkettőben bő másfélszer annyi polyból áll egy autó. Igaz az első annyem még nem jelent meg, a CMR3 se minden platformra, de a ti játékotok sincs még kész, úgyhogy bátorkodtam megemlíteni őket.:) Ráadásul mindkettőben mérföldekkel élethűbbek az autók, nem csillognak mint a friss t*kony, és a szélvédőkön bekukkantva nem látni a a kerekeket belülről.:)) Ez utóbbit ne vedd komolyan, normális egy félkész motortól, csak nem bírtam kihagyni.:))) -
#4473 igen van benne valami
különben is sokkal "értelmesebb" a Kessenek egyszerűbb formája a Dynasty Warriors sorozat, ami nem stratégia, hanem egy izzig vérig ketten megyek csihipuhi móka...fegyverek, varázslatok effektek stb...egyértelmű ,hogy konzolra való
stratégiázni PC-n kell...SZVSZ -
#4472 Mikorra lesz kész a játék? -
#4471 figy ez tényleg a mi enginünk, csak a pc-s verzio
de elárulom hogy több millio állitási lehetöség van ,most tul van nyomva a reflection
de ennél jobb kocsi játékban nincs
8000 poly cubemap-al
a gt3 elbujhat mellette
a pályát nem kell nézni az csak oda van hányva:)
-
fucko #4470 Te meg kiteszed ezt a tenyleg hanyas kepet mint pc-s jatekot ez tipikus suttyosag.Ennyibol en meg kitehetnek egy pikáchus faszsagot oszt röhögjenek hogy egy ilyen szar meg ps2n fut. -
#4469 nemscsoda pc-n fut :DDD -
fucko #4468 Csak kivancsisagbol:Tenyleg van itt vki aki jobbnak tartja csakis grafikai szinten! a kessent mint a mtw-t? -
#4467 Nekem szemely szerint a jatek texturai nem jonnek be a harcmezo olyan, mintha egy nagy billiard asztalon folyna az utkozet.
Egy nagy zold massza az egesz es azon hadakoznak az egysegek. Amik szvsz nem is annyira kidolgozottak, amit az ember egy konzoltol elvarna. -
Gábor #4466 Elbeszélünk egymás mellett! Dehogy akarom én azt,hogy magázzál:)))) Ne bomolj! Személyeskedésnek/sértegetőnek a fekete-fehér tvs megnyilvánulásodat tartottam! Ha egy smileyt mellé teszel,rögtön csak piszkálódásnak veszem,és ugyanígy humorosan válaszolok! Sok vita alakult már ki it smiley hiánya vagy észre nem vétele miatt!
Nem kérdőjeleztem meg a pcsedő tendenciát,ebből nincs köztünk nézeteltérés!
Akkor hol is tarottunk? Ja igen! Miért ronda a kessen, nekem személy szerint tetszik, még úgy is,hogy megvan mindettő TW játék. -
Gábor #4465 Már megbocsáss, de SZVSZ egy igazi kocsi felülete nem ÍGY tükröződik... -
#4464 Ebbe mi a szemelyeskedes ?
"Miert ? Nem ocsmany a Kessen ?
Vagy te fekete-feher 20cm-es TVn lattad 5 meterrol ?"
Ugy gondolod , hogy a te helyet ont vagy magat kellett volna irnom ?
Jol mutatna egy forumon , ha ilyen mondatokat irnek: " Fekete-feher TVn latta on a jatekot ? "
Amugy ha bant , ahogy leirtam , kijelentem szamodra, hogy nem szemelyeskedesbol irtam, hatha ettol jobb kedved lesz.
Amugy azt az allitasomat meg mindig is fenttartom, hogy a konzolok kezdenek egyre-jobban PCsedni, es ez nem a veletlen muve lehet.
Foleg akkor ha kiindulunk abbol , hogy mennyi PC es mennyi konzol felhasznalo van a vilagon.
-
Gábor #4462 Tudsz mondatot értelmezni?"-én
Te nem?-sméagol/me2
Említettem már,hogy "imádom", ha visszakérdeznek?
"Konzolt a dobozból kivéve,hálózatba dugva, tevével összekábelezve, játékkal betöltve működni láttál?"-én
HAte te ugyanezt PC-vel? -me2/néhány unreg/sméagol
Ez nem érv volt, csak egy flémet elkerülendő írtam,mert írhattam volna azt is mondjuk,hogy: Szerinted mi a faszról írok itt most neked,vazze? Ne legyél már ekkora tirpák,hogy csak visszakérdezni tudsz!
Ebből flém lett volna,helyette leírtam egy bújtatott kérdést,aminek válasza a hitelességedet alátámaszthatta volna,azonban a mai napig nem tudjuk,hogy mikor születtél a kíbórdal a kezedben,így még az is lehetséges,hogy csak egy éve van géped oszt arra vered a melled és osztod az észt anélkül,hogy vki megkért volna rá...
Egyébként a láttál-e már működő konzolt című kérdés rád hatványozottan áll! Jakuzának legalább volt, így az ő vélemény elfogadható,habár a stílust ott is megkérdőjeleztem, tudni illik személyeskedéssel indított,de ezt neki is leírtam már.
"Az 1ik nem tudja kezelni a PCt, a masiknak ugyan van valahol a sarokban, de evek ota be se kapcsolta... Olyan hulyesegeket irtok, hogy abbol kivilaglik hogy fingotok sincs arrol hol tart manapsag a PC, milyen jatekok vannak ra, azok hogy neznek ki, hogy futnak a mai gepeken."-me2
Megint hülyeségeket írsz! Már többször leírták ide állandó vitapartnereid közül,hogy ők bizony a számítógéppel keresik a kenyerüket, sőt még néhányuk már be is írta ide a konfigot,hogy álljál már le a 486osozással! Még hogy nem tudjuk hogy néz ki egy mai pcs játék...a látatlanba vagdalkozást is "imádom"... -
#4461 ebből 1 is sok:)
ez olyan mint egy kisuvickolt lakkcipő..de nem élethű járgány -
#4460 wow
ki ez?
Robin Hood?:) -
#4459 ez továbbra is dögös...mint a 4457-ben is írtam...ott a dög mögött felkiáltójel van
engem nem zavar a lapfa...és a sarokban a "kipixelesedett" faág sem
de hát a PC olyan erős, hogy ezeket is simán meg kéne szüntetni..ugye me2?:)
-
#4458 jaj nascar....
ezt szerintem egy autós gamma "részeként" kéne betenni, nem egy egész programként -
#4457 ez dög?
mi a neve?