PlayStation3
-
""ebben hol a 'teny'?! hol a bizonyitas?!"
Ahol nalad. Ja, hogy olyanod nem volt? Akkor meg milyen alapon is problemazol?"
tessek, itt a bizonyitasa annak, hogy 'gerinctelen' vagy... :D (meg amelett sem allsz ki, amit te mondasz:)
ME2 bort iszik, es vizet predikal... :DDDDD
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
EN:
azt nevezed "anyazasnak" '(fingilingi)'?! mikor nem is hozzad szolt?! es te "olyan" valaszt irtal ra?!
erre csak annyit mondok, hogy en evek ota ismerem, es tudom hogy milyen ember... de beloled csak azt latom, ami itt "kijon"...
ME2:
En is csak azt latom belole. Es amugy sem mentseg a primitivsegre hogy ismered. Vagy nalatok igen? Az ismeros anyazhat, az nem szamit annak, a masike meg igen? Ezt hogy gondolod?
ME2
a primitiveket nyugodtan keresd csak a sajat (konzolos) oldaladon, mert ott vannak.
EN
sztem mindenki csak a maga hozzaszolasaert felelos, es nem vetitem ki egy PCs "anyazasat" az osszes PCsre
ME2
Az anyazogep haverjaid megteszik.
EN:
ha nem tudod felmerni, hogy mi a kulonbseg egy "fingilingi" jelzo, es az allatalad szeretettel hasznalt "budos cigany, kuss, f@sz, stb" jelzok kozott, avagy nalad ezek egy kategoriaba tartoznak, a te dologod...
de sztem van nemi arnyalat kozottuk...
ME2:
Micsoda? Az hogy a haverod mondta, nem en? Ez nulla, nem indok. Tenyeket mondjal, ne elfogult erzelmeket!
majd masnap ME2 haverja a PCs jat. leal. topicban (Miarakez, kinek ezt a hozzaszolasat ki is toroltek)
le"kocsog"oz valakit (es a kotekedest is o kezdi), erre ME2, mikor valaki letirpakozza a gyereket
ME2:
Nem tirpak, nem primko, en ismerem szemelyesen, mellesleg semmi olyat nem irt amit torolni kene. Ennel mi 1000szer durvabban nyomjuk a PS3 topicban.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
szanalmas vagy... :D