PlayStation3
-
Gábor #2489 Sztem inkább ne akarj belemenni abba,hogy melyik vállalatóriásnak milyen tartalékai vannak! Az nem érv,hogy a redmondi kollégáknak van a legnagyobb tőkéje, mert amiről beszélsz az szerintem (nem láttam a listát) a likviditásra utal,ami nem egyenlő a tartalékokkal és megmozdítható tőkével. A sony a szórakoztató ipar több ágában is vezető pozícióban van,így erőforrás átcsoportosítással szükség esetén erősítheti a konzol részleget. A MSnak nincsenek alternatív piacokon erős pozíciói,így onnan nem vonhat el tőkét. Itt jön be a kérdés,hogy az effektíve rendelkezésre álló bevethető tartalék a két cégnél mennyi. Ezt viszont nem tudhatja a saját könyvelőiken kívül sok ember. A lényeg amit mondanék,az az,hogy a múltbeli úthenger-módszer nem biztos,hogy bejön egy olyan dörzsölt rókával szemben,mint a sony. A verseny amúgy a konzol tulajoknak kedvez,hiszen jobb minőséget kell produkáljanak a versenyző felek,hogy kegyeinket elnyerjék.
Remélem világos volt a fogalmazás,kissé fáradt vagyok két vizsgadolgozat után :)