89387
PlayStation3
  • Sir Quno Jedi
    Szemétből csak szemetet lehet építeni, avagy olcsó húsnak híg a leve.
  • D0C
    Ne legyél ennyire rosszhiszemű! Krinyo csakis a legjobb elsőosztályú cuccokat hozza nekem, már meg is beszéltük.
  • Gábor
    Én inkább a helyedben kihagynám a dolgot, a kínai piacon vett dolgokkal szemben fenntartásaim vannak! Neked nincsenek?
  • D0C
    98 ezerért nekem is kellenek azok a "legjobb cuccok"! gf4, p4+alaplap, hangkártya, stb. rendel!
  • Gábor
    JAvítok a fogalmazásomon, mielőtt belekötnél: a gépre létező legjobb minőségű játékok fussanak
  • Sir Quno Jedi
    Nekünk meg Wartburg touristunk VAN ! AZ százszor jobb sportkocsi és nem egy ilyen fos TRABI, ááááááááááá !
  • Gábor
    1ébként pont az a fix hw lényege,hogy se félévente, sem évente,de még csak nem is kétévente kell pénzt áldozzak ahhoz,hogy a gépemen a létező legjobb minőségű játékok fussanak!
  • Gábor
    4év után fejlesztetted a gépedet 98e-ért a legjobbal? Magad sem gondolhatod legjobbnak,ha egyszer idézőjelbe teszed...
    Levegőbe beszélek? Lehet, attól függ mihez képest,mert hogy 5 év alatt több ment el a gépre,mint 200 ruppó az biztos...persze kinek mit jelent a nagyobb összeg,ha a gépéről van szó...
    A tökéletes futáshoz tényleg nem kell a legújabb, de mint tudjuk mindig erősebb konfigra jönnek a legújabb játékok...
    Nyaljam ki az ovis seggedet, buzi nem vagyok, de pedofil sem,szóval kérd meg inkább az óvónénit!
    [csak azt nem értem miért kell sértegetni a harmadik szóváltásunk alkalmából...]
  • mohus
    nekünk is trabink volt...ha ez megnyugtat..bár látom inkább seduxen kéne neked
  • Krinyo
    na itt látszik hogy csak a levegőbe beszélsz.Sztem én jobban tudom mennyit költök bele mint te!!!
    .Akkor kéne félévente fejleszteni ha a LEGÚJABB dolgokat akarnám.
    Mivel a pc gyorsabban fejlődik mint a kis dobozod.
    A játékok tökéletes futásához nem kell a leg-leg újabb cucc.
    1ébként én 4év után fejlesztettem 98ezerért a "legjobb" cuccokkal..
  • Sir Quno Jedi
    Végre egy kis akcijóó !!!!

Hááát akkor: Trabant SUXXX ! Fight !
  • D0C
    Ez nem így van! A konzolokat mindig mélyen ár alatt árusítják, hogy aztán a játékokon behozzák a veszteséget. Később persze a sok eladott gép után a gyártási költség is leesik és már a gépen is keresnek. Mint most a Sony.
  • Gábor
    Pct,hogy lépést tudj tartani a korral félévente kell fejleszteni. Mennyit költesz egy bővítéskor? Adogasd össze, szvsz több,mint 5 évente 200e!
  • Gábor
    Két probléma vetődik fel:
    1. a konzolt nem gyerekeknek tervezték,hanem egy olyan célközönségnek,aki játszani szeret előkészület, boot, stb nélkül!
    2. a konzolt nem lehet fejleszteni,és ez a legnagyobb előnyök egyike szvsz. Nem kell rá plussz pénzt költeni,hogy elinduljon rajta a DMC2, mondjuk. Ezen kívül a hw programozása idővel kiismerhető,így lerövidül a minőségi játékok előállításának ideje,hisz már tudják,hogy hogyan hozhatják ki a maxot a gépből. (tudom,hogy nagyon sok cég gyengébb technikát használ,de hál'Istennek vannak akik veszik a fáradtságot)
  • Krinyo
    szal megveszed majd a ps3at ugy kb 200 ezerért.
    Ahogy itt leirták ennyi lesz a minimum ár..
  • D0C
    Nem is akarom.
  • Krinyo
    konzolt nemigen lehet fejleszteni...
  • D0C
    Na látod, így vagyunk mi is.
  • Krinyo
    Hát pedig így van..unokatestvérem 6 éves és ps2ese van.
    Az összes konzolt alsóbb korosztálynak szánták..az egy dolog hogy eltolódott a "korhatár"
    Egy gép amivel csak játszani lehet..
  • Gábor
    Szvsz óvódásnak nem vesz az ember 50e-ért vmi kis, idézlek, figyelj: kvarcjátékot! Ha nálatok ez így van,akkor örülök,hogy neked ilyen háttered van! Komolyan nem sajnálom tőled óvódástól az 50 ruppós kvarcjátékot!
  • [Walaki]D`Lair
    ennyi baromság után csodálod? :DD
  • Krinyo
    tévedsz én nem kérek minden 4 évben 160 ezret.
    Én már régóta csak saját zsebből fejlesztem..
  • D0C
    Nem vagy egy kicsit agresszív?
  • Krinyo
    A lényeg nem a néven volt,csak a konzolos érzést akartam érzékeltetni..de legalább ennyi élvezet legyen neked a kis kvarc mellett..
  • Gábor
    Szvsz ezt civilizátlabban, caps lock és vastagított betűk nélkül is el lehetett volna mondani...mondom, szvsz....
  • D0C
    Látom te meg pc-re húztad le az ősödet..
  • Gábor
    LOL ember! Mario a Nintendo front embere, nem a Sonyé! ROFLMAO
  • [Walaki]D`Lair
    A TRABIT A KOMCSIK ERŐLTETTÉK RÁD????? EZT TUDTÁK MEGFIZETNI AZ EMBEREK!!! MEG CSAK EZT LEHETETT KAPNI!!! ÉS AKI MÉG 1X SZIDJA A TRABANTOT SAJÁT KEZŰLEG TÉPEM SZÉT
  • Krinyo
    Figy a legót is sokan veszik...
    ps2-t minden kis gyökér ovodásnak megveszik,csak hogy nyomkodhassanak valamit.
    Még jó hogy több játékot adtak el.
    Sok 6 éves meglátja a máriot és rögtön lehúzzák az ősöket..így megy ez
  • D0C
    Ráadásul ez a trabant-ferrari hasonlat azért vérzik ezer sebből, mert amig a két autó között ezerszeres az árkülönbség, addig a Ps2-xbox között elhanyagolható. Innetől kezdve a vásárló szabadon dönthet és nem az ár lesz a döntésének alapja.
  • mohus
    "miért most melyik konzol a legnépszerűbb szerinted?" - mohus

"A nepszeru es a jo nem ugyanaz!!" - magyarember

de ebben az esetben szerencsére ez igaz:)

"Ezt keveritek ti konzolosok allandoan. A trabant is nepszerubb (volt) a ferrarinal, hiszen tobben vettek, de attol meg nem lesz jobb nala."

a trabit a komcsik erőltették rád...és még örültél is neki ,hogy vártál rá 10 évet. Én nem hasonlítanám a számítógépes piacot az autóshoz.
    ja és nem vagyok konzolos...én felhasználó vagyok...mindegy milyen és min létezik a gamma...csak megfeleljen nekem

"Mellesleg te az uj PC eladasokat veted ossze az uj konzol eladasokkal, ami "enyhen" torzit."-me

jelenleg ez van...függetlenül attól, hogy mit szeretnél...

"Amig a konzolt kidobod a kukaba, es veszel 1 ujat, addig a PCt nem dobod ki, csak veszl bele 1-2 ujdonsagot neha, tehat annak is korszeru gepe lesz, aki nem 1 teljesen ujat vesz, csak a regit fejleszti. Ezt is beleszamolva, a PS akarhany sehol sincs."

ja te megtartod az összes PC-s alkatrészt amit eddig vettél...van edo, sd, ddr ramod a gépben...és a p4 alaplapot a régi 486-osod tápjával hajtod meg...

ez a pc-s buherálgatás is beletorkollik 2 évente egy alaplap egy táp stb cserébe...régen még a billentyűzetbemenet sem ps2 bemenet volt..úgyhogy azt is lecserélte már mindenki
  • Gábor
    Nagyon egyszerű: a sony japán cég! Viszont a kormányzat saját határain belüli megrendelései munkahelyeket teremtenek, fejlesztőleg hatnak, és ami nagyon fontos: a pénz bent marad, és nem megy el külföldre!
    Nézd meg a nagy gazdasági világválságban mit tett az ami kormány!
  • Csacsi
    De miért pont az M$-t kérte fel a kormány, hogy fejlesszen nekik, ha csak ilyen szar PC-kre tudnak? Miért nem a sony-t? Ha őket kérték volna, akkor már a kormány is ps3-at használna? :))

• Gábor
    "az MS a vilag 2. legnagyobb cege az alig vasarlo PCs warezpaiacaval. Ugy laccik az MS megiscsak jobban ert a penzkereseshez mint a sony."
    Fején találtad a szöget, a ms nem a szimpla warezolgató useren szedi meg magát,hanem KORMÁNYZATI megrendeléseken, szűkítve a kört: az Államok kormánya ÖSZTÖNÖZTE hatalmas vásárlásokkal a céget,hogy felnőhessen ideáig.
    Nem rajtad és nem is rajtam lett gazdag billi bácsi!
  • Laalee
    polforum nem az en asztalom :D
  • Gábor
    Sztem inkább ne akarj belemenni abba,hogy melyik vállalatóriásnak milyen tartalékai vannak! Az nem érv,hogy a redmondi kollégáknak van a legnagyobb tőkéje, mert amiről beszélsz az szerintem (nem láttam a listát) a likviditásra utal,ami nem egyenlő a tartalékokkal és megmozdítható tőkével. A sony a szórakoztató ipar több ágában is vezető pozícióban van,így erőforrás átcsoportosítással szükség esetén erősítheti a konzol részleget. A MSnak nincsenek alternatív piacokon erős pozíciói,így onnan nem vonhat el tőkét. Itt jön be a kérdés,hogy az effektíve rendelkezésre álló bevethető tartalék a két cégnél mennyi. Ezt viszont nem tudhatja a saját könyvelőiken kívül sok ember. A lényeg amit mondanék,az az,hogy a múltbeli úthenger-módszer nem biztos,hogy bejön egy olyan dörzsölt rókával szemben,mint a sony. A verseny amúgy a konzol tulajoknak kedvez,hiszen jobb minőséget kell produkáljanak a versenyző felek,hogy kegyeinket elnyerjék.
    Remélem világos volt a fogalmazás,kissé fáradt vagyok két vizsgadolgozat után :)
  • UNREG
    viccelsz helyesen :))
  • UNREG
    ugye viccelc? :)) magyarember egymagában többet káromkodott mint az egész fórum összesen.
  • cue
    Vissza kellene lapozni - nekem sincs hozzá kedvem. :)

De biztos tudot Te is, hogy miről van szó:
    regisztrálatlan mond valami ökörséget, regisztrált vissza anyáz - semmi szükség nincs egyikre sem.
  • Laalee
    mert nem egy szemely... valaki viccesnek talalja hogy azon a neven irogat, azok azert voltak torolve