PlayStation3
  • magyar ember 2
    "Én elhiszem, hogy erős a mai PC (matekból is simán kijön) csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet demostrálni pl egy autósjátékkal."
    En szivesebben demonstraltatnam egy jo kis kozepkori strategiaval, de sajna azt a stilust is hanyagoljak ma a PCken. Viszont lehet bemutatozni mondjuk NWN-el, Haegemoniaval, stb. LEhet hogy nem olyan lekerekitettek a dolgok, viszont jut poligon, textura a hatterre, kornyeztre is, ami egy ilyen jatekban alapkovetelmeny. NWNhez pl most toltottem le egy Ultima Online modult (van Wizardry, Eye of the Beholder is, lehet nosztalgiazni :)), abban csak a custom texturak, modellek, miegymas 100 mega (ez mind olyan fanok altal keszitett cucc, ami az alapjatekban nem szerepel), ezzel egy PS2 mit kezdene (3 meg nincs, annak majd egy NWN3al es a 9999999 megas texturaival kell versenyeznie :))?

"már megint egy 3 éves hardware-rel szemben védéd a PC-t"
    Egy mai PChez hasonlitok egy mai konzolt, mivel ma van. Melyik iranyba kene csalni?

"Már megint a PS2-höz hasonlítod…bocsánat,hogy Yamauchi vette a fáradtságot és 60 frame/sec-re állította be…nem akad, nincs képösszetörés…és mivel a PC szerintem jóval erősebb ugyanezt kéne elérni csak magasabb felbontással."
    Magasabb felbontast tvn nem tudsz produkalni. Ha meg monitoron varod el az tv homalyt potlo anti-aliasingot, akkor az meg szamitasi teljesitmenyt foglal le, nem is keveset, igy a PCnek nemcsak a jateko kene futtatnia, hanem a "tv homalyositast" is elvegezni. Nezdd meg a PS2 kepet monitoron, ledobbensz a csalodastol! Nem a PS2 produkal neked szep latvanyt, hanem a tv homaly fedi el a lebukastol.

"Csak az a baj ,hogy a 3 hónapos konfigon már butítani kell…."
    Mert a jovore is terveznek. Vedd ugy hogy a kozepszint az alap, a maximalis beallitasok meg az extra. Igy nem csak ma jarsz jol, hanem holnap is, amikor jobb cuccod lesz, 1 a're'rt 2 jatekot kapsz (PS2re ugye kulon kene megvenni).

"Látom a PS2-től nem szakadsz el egy percre sem…nem veszel egyet?"
    Nem. De ha mar ahhoz hasonlitgatunk, miert kene elszakadni tole?

"640*480-as a kép…ezt tudja a TV is…így ahogy látod a monitorodon"
    Itt igen, de tvn mar nem lesz akkora elvezet. 1 autos jateknal meg elmegy a hatalmas elmosodott pixelhuegyek kupaca, de ha vmi feliratot kene kibogaraszni rajta, vagy barmilyen mas okbol kis reszleteket megfigyelni (mondjuk 1 reszletes textura), na az mar nem fog menni.

"Te mit használsz? Amikor tv tuner nyomja a zenét, írsz ide és letöltesz?"
    En vindozt hasznalok, de nem vedem. Jatek kivetelevel a tobbit akar Linuxon is megtehetnem.

"Kár ,hogy a csudri által megpengetett „WINFOS a nagy erőforrászabáló” témára nem reagáltál, érdekelt volna a véleményed, hogy egy Windows mennyire szól bele a játékok minőségébe és erőforrásigényébe"
    Az elmult napok "lenyegretoro" hozzaszolasai kozt mar nem emlexem mire valaszoltam, mire nem. Sztem is eroforraszabalo a win, lehetne joval korrektebb is (meg igy multitaskingosan is), de csak ez van. Ha mennenek Linuxon a jatekok, lehet hogy azzal nyomnam.

"De szerencsére konzoloknál sokkal több az igényesebb fejlesztő, aki legyártja az egyedi gammákat nagyon jó minőségben. Egy konzoltulaj pedig „kivárja” és megveszi és ezt tudják a fejlesztők is."
    Ahogy no a konkurrencia, 1re kevesbe fog varni a "turelmes" vasarlo.Latja hogy a masik konzolon mar van ez-az, az oven nincs, aztan ha van felesleges penze, gyorsan valt a masikra. Regen volt 1-2 konzol, az is inkabb kulonbozo celkozonseget celzott meg, igy varakozason kivul mast nem is tudtal tenni (azaz de: vettel 1 PCt). A kenyelmes idoknek vege, errol majd a mikroszoft gondoskodni fog. Hiaba nincs meg a csucson, a Netscape is 1eduralkodo volt az IE elott, aztan most hol van...

"Így van..nevezd bárminek..jótékony homálynak, amit az RGB kábelem ugyan eltüntet vagy programozási trükknek, de itt van létezik és nagyon igazinak hat. Ezt várom PC-n minimum….és azt a plusszt ,amivel többet tud a PC a konzolnál…"
    En meg nem. Magam ala is szarnek ha tvn kellene nekem 200 egyseget iranyitani a kepernyon, a sarkany meg egybemosodna a varazsloval.