PlayStation3
  • magyar ember 2
    "Azé,szép,hogy itt mindent leírtál,de ez megint csak azt támasztja alá,hogy bizony rá kell kattanni erre a geci gépre,ahhoz,hogy az ember le tudjon reagálni bármilyen problémát..."
    Autoszereleshez is kell tudas, de azert az autovezetes megy enelkul is. Itt is igy van. Ha nem ertesz a szereleshez, segitseget kersz 1 hozzaertotol, aztan hszanalni mar tudod 1edul is.

"És hiába van összeszerelve jó alkatrészekből,ahhoz,hogy az ember okosan installálgasson,ahhoz is kell szakértelem...."
    Ha nem vagy benne biztos mit csinal a szoftver, akkor csak azt installald, ami eredeti (vagy fullos masolat), rippelt warezt, shareware szarokat ne! Konzolon is ezt teszed (igaz ott nincs is mas).

"Xp van fenn,mi lehet az oka???"
    Az XP eddig a legstabilabb MS oprencer, ennek onmagaban nemhogy bajt, de inkabb kevesebb kifagyast kell okoznia. Viszont megfelelo, hozza irt drivereket kell hszanalni. Nekem eddig XPn meg 1 kekhalalom se volt, pedig Win9x-en barmikor tudtam csinalni 1et (Unixon is ment 10 perc alatt a double panic :)). Persze biztos eloidezheto, de ahhoz kulon muveszet kell, mert nekem meg nem sikerult. Ha ki is akadt 1 jatek, az max az oprencerig lepett vissza, semmi tobb. Radeonom meg nem volt (meg mindig a 2 eve vett GF2 van), igy konkret megoldast nemtok ra mondani (innen meg amugy is olyan lenne mint telefonon keresztul operalni), de mivel markas cuccokrol van szo, sztem 80% hogy vagy rossz drivert probaltatok hozza, vagy a vindoz volt szetinstallalva mindenfelevel, amitol behulyult.

A baratnod gepben minden korrekt? Nincs alaplapi integralt hangkartya, vagy vmi hasonlo aktivalva? Csatlakozasok mind korrekt? (1ik haveromnal csinaltunk olyat hogy a videokartyara barkacsolt ventillator vezetekeit lazan bedugtuk a prociventi melle, ami 1 szerelesnel kimozdult felig, ezzel allando resetjelet adva az alaplapnak, ami addig nem bootolt, amig vissza nem toltuk. Ez persze nem fordult volna elo ha nem ganyolunk, ez nem a cucc hibaja.)

"Egyik az Abitra fúj,a másik az Asusra,az egyik AMD párti a másik Intel...És még sorolhatnám...Kiigazodni még én sem tudok,nemhogy az aki most veszi és esetleg most tanulgatja..."
    Az ilyeneknek kell egybeszerelt gepet venni, amit 1szer osszeraktak ugy hogy mukodjon, aztan nem piszkalni. Aki ert hozza, csak az piszkaljon bele.