89387
PlayStation3
  • Cvd
    Ja most már 8 meg 16X textúrázásról beszélünk.:) Való igaz, ennyit jelenleg nem használnak, sőt talán nem is fognak. De ha mégis, egy DX9-es kártya egy menetben képes kezelni, szemben a mai konzolokkal, meg mondjuk az összen nem DX9-es kártyával.:)
  • MP_
    Helyesbítenék. Aki XBox-ot vesz, az sem hibáztatható, mert valószínűleg átverte a boltos, vagy a reklámkampány.
    BTW én nem vagyok nagy Tekkenes, de akitől és amiket hallok róla, az elég jó. Bár inkább a stratégiai és a taktikai játékokat kedvelem, eltöltenék vele egy kis időt, az tuti.
  • MP_
    Persze akinek XBox-ja van, az élete legnagyobb baklövését követte el.. :) Mert az egy (ma már elég gyengus) PC-t vásárolt, amire a játékoknak még a kódján se kell nagyon változtani, hogy kiadják PC-re is. Más kérdés, hogy egy kis trükközéssel fel lehet rá nyomni Linux-ot, amivel "kicsit" kibővíti a lehetőségeit. Bár szerintem aki XBox-ot vesz, az úgy sem meri leszedni a szellőzőrácsot sem, mert lehet hogy elromlik a gép...
  • MP_
    Minek ölitek egymást, mint két idióta? Teljesen nyilvánvaló, hogy a PC-t alapvetően másra, és másoknak találták ki, mint a konzolokat. Persze miután kiderült, hogy a PC-n játszani is lehet, elkezdték hozzá gyártani tonnaszámra az ehhez való hardvert, de ha megnézitek, akkor a fejlesztésnek nem ez a fő iránya még most sem (pl. 64-bites procik stb.). A konzol azoknak készül, akik nem akarnak vesződni a harverrel meg a szoftverrel, csak leülni, és játszani. A PC ennél sokkal rugalmasabb felhasználást tesz lehetővé, amit a nagyobb igényű felhasználók ki is használnak. Felesleges hasonlítgatni, mert PC-t kb. 1 millió variációban össze lehet rakni (hardvert, és szoftvert) míg a konzolon mindkettő adott. A konzol elé csak behuppansz és már tolod is a Tekken 4-et (ami nincs PC-re, és nem is lesz...), persze nem várható el ezek után, hogy érts is hozzá (de ne is próbálj úgy tenni, mert úgy látom erre elég sokan allergiások).
  • magyar ember 2
    Kezdj el sporolni, konzolt nem fogadok el alberleti dijkent.
  • CSOCSO
    már várom!:)
  • magyar ember 2
    Majd jutanyos aron kiadom neked alberletbe a csovemet, te "szakember".
  • CSOCSO
    látod??megint mondok egy igazságot te meg erre rámfordítod..te tényleg egy nagyon buta ember vagy..nem fasz nem gyerek..egyszerűen buta!!!te sem fogod megélni a 30évet mert csöves leszel az agyatlanságod miatt..de mondjál bármit..mindenki látni fogja mekkora lámer vagy:)írj még sok okosságot:)))))))))
  • CSOCSO
    mittom én má:)félrehallottam...dé vagy té?? haveromnak ez a szakmája....mielött leugatnád te is nézzél már tükörbe...ez nem neked szolt Dynamic
  • magyar ember 2
    Biztos a "szakerto" haverja is ennyire ert hozza, azert basztak tonkre a vinyot. :)
  • Dynamic
    "meg udp-n vagy hol kössük össze..mittom mit magyarázott már nem emléxem...tul ideg voltam"

UTP-n
  • magyar ember 2
    Hat ebbol a mondatbol csak az irasjel ertelmes.
  • magyar ember 2
    "veled az a baj hogy érveid azok nincsenek.."
    Megint tukorbe neztel?

"nah fogadjunk verzio jobban tudja hogyan működik, mint te!"
    Te se vegyel mar lottot. Version kb annyit ert a hardverhez mint te.
  • magyar ember 2
    Vegyel kalapacsot, azt nem tudod elbaszni. Az a neked valo, nem a technika.
  • magyar ember 2
    Na, a te haverod is annyira "hozzaerto" mint te vagy.
  • magyar ember 2
    Mert te annyira lamer vagy, hogy a tapkabelt is kepes vagy forditva bekotni.
  • magyar ember 2
    "egyebkent pedig F12002 van konzolon is, s ha jol tudom a GP4 is kijon..."
    Mint a Baldurs Gate?
  • magyar ember 2
    Igy van, de mint irtam mi nem is hasonlitjuk egy Deep Bluehoz a PCnket, igy nektek se kene egy PChez hasonlitgatni a konzolotokat.
  • magyar ember 2
    1. Mivel nektek konzolon ilyesmirol fogalmatok se lehet, hiszen nincs ra olyan, akkor milyen alpaon alltok le velunk vitatkozni?

2. Attol hogy nem erdekel az autos game, meg a hardvert, a teljesitmenyt ismerhetjuk mi is, a kepek is magukert beszelnek, tehat van osszehasonlitasi alap.
  • magyar ember 2
    Passz, en se nagyon autokazom, igy ebben a stilusban fogalmam sincs mi a valasztek. De RPGt, strategiat tudok mondani. :)
  • magyar ember 2
    Konzolon meg a jatekarak rendezik at a penzugyeidet, de legalabb nem is kapsz jobb minoseget vagy 5 evig.
  • CSOCSO
    pedig néha tényleg az:))))mivel szállodában dolgozom mesélte a szakács hogy amióta volt egy vega előadáson ( mi miből h ogyan készűl)tudom ez full nem tartozik a pckhez de akkor is a tudatlanság áldásos!!!:)
  • magyar ember 2
    Te mar csak tudod.
  • CSOCSO
    veled az a baj hogy érveid azok nincsenek.. ha aszondom a zől az milyen szép sárga akkor te beszolsz hogy a zőld az olyan ronda sárga hogyha látnám leszopnám magamat..
    én megmutattam milyen szép a zőld sárgának de te csak magyarázni tudsz...

""ha sejtenétek egy intel,amd hogy müködik belül röhögögörcsöt kapnátok"
    Ha ertened is a mukodeset, le is szopnad a tervezoiket">

nah fogadjunk verzio jobban tudja hogyan működik, mint te!
  • magyar ember 2
    "az igazság az hogy ha a pc tökéletes lenne akkor is szidnám , utálnám, gyülölném"
    Naja, kulonben nem kapnal penzt a sonytol a lamer reklamokert.

"gondolom ti olyan 1x évesen nem is láttatok más számitogépet, a computert a pc jelenti számotokra"
    Ne vegyel lottot!

"meg hardver szinten nem is értetek hozzá"
    Magadbol indulsz ki?

"ha sejtenétek egy intel,amd hogy müködik belül röhögögörcsöt kapnátok"
    Ha ertened is a mukodeset, le is szopnad a tervezoiket.

"ha tudnátok hogy a win ,linux micsoda eröforráspazarloan tehetségtelenül van programozva"
    Ird be 1 linuxos forumba is, hadd rohogjenek ok is korbe!

"és az a legnagyobb baj hogy tehetetlen vagyok szinte ez ellen a diktatura ellen amit a microsoft diktál, mert nem sok megfizethetö más alternativa van

talán a sony..."
    Az legalabb nem letezik, igy problema sincs vele. A PS2det meg a hajadra kenheted, de meg arra is alkalmatlan.
  • CSOCSO
    nah ennyi mára..
  • CSOCSO
    Különben is legjobb kimenni a gyepre go kartozni!!:))))) huuuuh emléxem mikor elvertük haverommal kanárin a két kis helyi emberkét:)))))nagyon zoral gépek voltak azok..nem olyanok mint amik itthon vannak...gyönröű érzés volt... konzol és pc autozás??HOVA?:)))) a hüvelykujjaim töve görcsbeálltak ugy kapaszkodtam a kormányba:))))
  • CSOCSO
    f1 2002 meg is van iso ban.. kb 20 percet nyomtam vele...engem nem köt le..annál inkább egy realisztikus rally vagy túraautó!!!!
  • CSOCSO
    de miért jöttök gt3 ellen gp4 el??én pl utálom az f1 es gamezokat..szvsz tök nulla játék feeling....közel sem akkora mint egy viper racing vagy toca 2...hogy a régi nagyneveket említsem...gp4?... lehet hoyg reális..bár ha reális lenne elindulni nemtudnál kormány és pedűlok nélkűl..de közel sem az a kettő..pl tök szar hogy gp4 el 20 al veszed a kanyarokat stb...nem csuzsik az auto stb..én utálom az f1 es gamezokat...
  • CSOCSO
    mondtam már ezzel a nettel is az lesz a baj hogy pc sedik és elbaszodó képesebb lesz
    két út van az update és egyéább extrákkal:
    1)konzolokra ugy csinálják meg a letölthető autokat,pályákat fegvyer és stb-ket hogy csak telepíteni kelljen ne kelljen a gamezba nyulni gamez...
    2..és a szarabbik hogy bele kell nyulni...
    ( pl gta3..ott bele kell nyulni minden szar uj dologét...és igencsak vannak dolgok amik nem tetszenek az gta3nak és simán lefagy beszarik)
  • CSOCSO
    nekem p3 am van és gef 2-m.. megy minden mégha csak 800*600 ban is...de a legtöbb gamez mediumban elmegy...majd nemsokára lesz update 2.4 és gef 4...és én kurva jol elvagyok mind a két géppel..szeretem mind kettőt...konzolon kurva jo gamezok vannak amik offlinekban soxor jobbak mint a pc-sek..legyem Moha, Wolf, NOLF2 stb.. rohadtul nem tetszettek annyira mint mgs1, perfect dark, conker etc etc etc... millio gamez van..és a moha, wolf stb inkább neten a király...de ott nagyon cool..mondjuk mohát és wolfot is azhem csak net demoval nyomtam..infezem agyba főbe..az a sportom..csak a realitás:)))
  • CSOCSO
    nem jol vetted ki... néha néha kurva nagy faszságokat csoinál..betesz vinyo megöli másikat de csak mikor kivettem:))))err emondja hozzáért hogy legközelebb ne kössük rá mert ezek a vinyok nem szeretik stb meg udp-n vagy hol kössük össze..mittom mit magyarázott már nem emléxem...tul ideg voltam
  • CSOCSO
    ehh már annyira szeretem a pc-t hogy el nem tudjátok képzelni..szvsz egy kibaszott kényes szarzsák..ma betettük haverom vinyoját hogy átmásoljak valamit..simán ment másoltunk stb--majd mikor kikapcsoltuk hogy kivegyük a vinyot még mindíg semmi baj..majd ujraindít haverom elmegy..erre anyám egész vinsije elszált..semmi nincs rajta!!sőőőőt a haveromé is elszált.. kéész bazzeg a multkor is winxp betöltésnél csak ugymegakadt a win..szééép nem lehetett vele semmit cisnálni..két ember ügyködött vele akik ezzel foglalkoznak semmit nem tudtak csinálni vele..akkor ugrott 40 gigám... állandoan van valami ezzel ez nem jo neki az nem jo neki.. imádom király amikor megy..de állandoan van valami faszsága...
  • CSOCSO
    köszönöm!!!!
    én csak nevetek majd ha olvassák a forumot mindenki azon fog röhögni hogy magát égeti a hülyeségével hogy az rs1 szebb mint az rs2:)))) és ezen felűl még ő mondja nekem hogy én égetem magam:))LOOOOOL!!!!
  • CSOCSO
    a z rs2 ben van 4 szeres textura! ezt mondtam...amugy a dx9 es okosságra nem emléxem...és azonkívűl hogy tudná..nem jelenti azt hogy ki is használják...nemtok olyan gamezt ami 8 vagy akár 16 os texturáázással nyomulna...
  • magyar ember 2
    "Azé,szép,hogy itt mindent leírtál,de ez megint csak azt támasztja alá,hogy bizony rá kell kattanni erre a geci gépre,ahhoz,hogy az ember le tudjon reagálni bármilyen problémát..."
    Autoszereleshez is kell tudas, de azert az autovezetes megy enelkul is. Itt is igy van. Ha nem ertesz a szereleshez, segitseget kersz 1 hozzaertotol, aztan hszanalni mar tudod 1edul is.

"És hiába van összeszerelve jó alkatrészekből,ahhoz,hogy az ember okosan installálgasson,ahhoz is kell szakértelem...."
    Ha nem vagy benne biztos mit csinal a szoftver, akkor csak azt installald, ami eredeti (vagy fullos masolat), rippelt warezt, shareware szarokat ne! Konzolon is ezt teszed (igaz ott nincs is mas).

"Xp van fenn,mi lehet az oka???"
    Az XP eddig a legstabilabb MS oprencer, ennek onmagaban nemhogy bajt, de inkabb kevesebb kifagyast kell okoznia. Viszont megfelelo, hozza irt drivereket kell hszanalni. Nekem eddig XPn meg 1 kekhalalom se volt, pedig Win9x-en barmikor tudtam csinalni 1et (Unixon is ment 10 perc alatt a double panic :)). Persze biztos eloidezheto, de ahhoz kulon muveszet kell, mert nekem meg nem sikerult. Ha ki is akadt 1 jatek, az max az oprencerig lepett vissza, semmi tobb. Radeonom meg nem volt (meg mindig a 2 eve vett GF2 van), igy konkret megoldast nemtok ra mondani (innen meg amugy is olyan lenne mint telefonon keresztul operalni), de mivel markas cuccokrol van szo, sztem 80% hogy vagy rossz drivert probaltatok hozza, vagy a vindoz volt szetinstallalva mindenfelevel, amitol behulyult.

A baratnod gepben minden korrekt? Nincs alaplapi integralt hangkartya, vagy vmi hasonlo aktivalva? Csatlakozasok mind korrekt? (1ik haveromnal csinaltunk olyat hogy a videokartyara barkacsolt ventillator vezetekeit lazan bedugtuk a prociventi melle, ami 1 szerelesnel kimozdult felig, ezzel allando resetjelet adva az alaplapnak, ami addig nem bootolt, amig vissza nem toltuk. Ez persze nem fordult volna elo ha nem ganyolunk, ez nem a cucc hibaja.)

"Egyik az Abitra fúj,a másik az Asusra,az egyik AMD párti a másik Intel...És még sorolhatnám...Kiigazodni még én sem tudok,nemhogy az aki most veszi és esetleg most tanulgatja..."
    Az ilyeneknek kell egybeszerelt gepet venni, amit 1szer osszeraktak ugy hogy mukodjon, aztan nem piszkalni. Aki ert hozza, csak az piszkaljon bele.
  • Laza
    minel realisztikusabb?!

az a baj, hogy meg egy ilyen szintu autos jatekot sem tudsz felmutatni... mert ha azt mondanad, hogy ugyanezeknek az autoknak a fizikahja egy PCs gameban sokkal realisztikusabb, meg elfogadhato lenne.. :D
  • Laza
    "Minden konzolos, csak a gt3-mal tud előjönni. Lehet, hogy jól néz ki az a játék, de játékélményben egy arcade szar.
    Mondjuk itt van pc-n. Az f1-2002, vagy a gp4. Van az is olyan szép, ha nem szebb, és sokkal realisztikusabb is."

ahhhaa... akkor valoszinuleg te jatszottal mar a GT3mmal?! nem ugy fest...

arcade szar?! alltalaban ezt az irigyek, v. azok mondjak, akik meg nem is jatszottak vele...
    nem azt mondom hogy 100%-ig realisztikus, de ha mutatsz jobb jatekot, amiben pl egy Cobra, esetleg egy S2000 jobb vezetesi fizikaval van megaldva, varom a cimet, hogy minnel elobb beszrezzem.. :)

egyebkent pedig F12002 van konzolon is, s ha jol tudom a GP4 is kijon...

kulonben is, mi koze egy 'normalis' autos jateknak az F1-hez?! semmi...
    nem hasonlitanam a GT3 170 eredeti autojat az F1 jatekokban megtalalhato 'kocsikhoz'.. :)
  • Csacsi
    Játszottál már te ezzel a két játékkal egyáltalán?
  • Adi
    Ez a te vélemyényed?! Ha na ne mond nekem a f12002 vagy gp4 jobb mint a gt3. Realisztikusabb ha-ha!!