PlayStation3
  • Alien!
    eygébként félreértelmezel valamit...itt nem a Pc-s játékok minőségével van próbléma...Én pl kényelem szempontjából közelítem a dolgokat...belefáradtam már az állandó fagyásokba,meg azok megoldásának böngészésébe....Azt látom,hogy akik Pc-n játszanak effektív egy csomó problémával találják szembe magukat...Mondhatni az első pályája a játéknak az installálás...Bazz azon túljutsz,má fél siker...És ehhez is érteni kell hozzá,mert egy átlag user,főleg aki hazavitt a kölyöknek jáccani egy gépet,az biztos nem fogja tudni megoldani...Tudom,többnyire ilyenekkel vagyok körülvéve....

Nem beszélve,a hardver piac helyzetéről....Egyre több szemetet gyártanak...3 vinyót "ettem" meg 1 év alatt...Az első IBM 3 hétig tartott,a második 6 hónapig,a harmadik Maxtor 1,5 hónap alatt lett badsectoros,mire azt is visszavittem az üzletbe,és megkérdeztem,hogy ugyanmá gyerekek mi a f*sz van itt???? Mire elkezdtünk diskurálni az eladósráccal,hogy igazából az IBM vinyók 80%(!!!!!)-át visszavitték nekik,és hogy bizony-bizony rohan a technika,nincs idő kellő tesztelésre,és egyre több a genny-hardver....És pedig nem noname vinyóról van szó(az ember joggal várhatna el minőséget az IBM-től)...Emlitett valami alaplapot,aminél ötből 3 el sem indul,nem tudják,hogy miért,és mivel hosszú a gari intézés,így csak áll benne a léjük,úhgyhogy inkább abbahagyták a forgalmazását...Dehát vettem olyan memóriát is a gépembe(ez sem noname volt),amit a drága ASUS lap nem látott....Úgyhogy újra vissza,ráfizet,és máris nem volt olyan "okosba"....De ha itt tartok,valszeg az Ati Radeonomat(AIW) sem tudtam volna Xp alá feltenni,ha nincs netem....

Szóval ezé jáccok konzolon.....