89387
PlayStation3
-
fucko #2047 Megvan a 3.:kibaszott szerencses vagok te meg egy bazi nagy Pechvogel az egesz pereputtyoddal 1utt :DD -
fucko #2046 Szakertore meg abszolut nincs szukseg,max. a config osszeallitasanal tanacsot kerni. -
fucko #2045 Hat nemtom vagy envagyok nagyon fasza gyerek es kenem vagom a temat es nem is tudok rola mekkora pc szakerto vagyok vagy veled es a pc vasarlos ismerettsegi köröddel van vmi problema a szamitogepekkel kapcsolatban.Most hogy igy elgondolom az elso lehetoseg biztos nem igaz mert alapszintu pc-s vagyok,de egy biztos:nalam szinte soha nincs problema,es ha van is az mindig megoldodik valahogyan.Lehet hogy van egy 3. lehetoseg is?:D -
#2044 Azé,szép,hogy itt mindent leírtál,de ez megint csak azt támasztja alá,hogy bizony rá kell kattanni erre a geci gépre,ahhoz,hogy az ember le tudjon reagálni bármilyen problémát...És hiába van összeszerelve jó alkatrészekből,ahhoz,hogy az ember okosan installálgasson,ahhoz is kell szakértelem....Haveromnak Abit alaplapja van,vett egy ATI Radeon 9000pro-t,be is raktuk ahogy kellett,legújabb driver,meg miegymás,aztán minden játék fagy....Xp van fenn,mi lehet az oka??? Egyeztetés szakember haverokkal,mindegyik a végén lehetőségként megemlíti,hogy "hát lehet hogy a kártya meg a lap nem fér össze"....Namost azé ez má télleg sakk-matt...Kártya visszavisz,kicserél ti4200-ra és minden (csodák-csodájára) megy faszán.....
Hááát akkor ez mi??????????
Mondok jobbat...Csajomék 1 hete vettek egy gépet(MSI alaplap Athlon Xp 1700+,GF2)egyenlőre semmi más nem megy rajta csak egy-két passziánsz szerű gamma...Tegnap má jött a kérdés,hogy miért nem indul a win98SE???? 10 indításból 3X nem bootol be az a g*ci....okát nem tudni...megfejthetetlen...
Az,hogy az ember szakértőkkel egyeztessen,az meg a másik okosság.....Egyik az Abitra fúj,a másik az Asusra,az egyik AMD párti a másik Intel...És még sorolhatnám...Kiigazodni még én sem tudok,nemhogy az aki most veszi és esetleg most tanulgatja...
-
fucko #2043 Jó érv ;D -
#2042 pfff.... -
magyar ember 2 #2041 :) -
magyar ember 2 #2040 "Azt látom,hogy akik Pc-n játszanak effektív egy csomó problémával találják szembe magukat."
Legalabbis azok akik mindenfele Tomato es hasonlo "minosegi" cuccokkal potoljak a minosegi hardvert, es/vagy szetinstallaljak mindenfele shareware progikkal a vindozt. Erdekes mod aki nem igy jar el, annak altalaban semmi baja a PCvel. Tudom, mert nem 1 nemigazan hozzaerto haveromnak en szoktam helyrehozni az elszallt vindozat, es mindig olyan okai vannak, hogy driver installalas kozben resetelte a gpet, es hasonlok. Ha az ember megfeleloen hasznalja a (nem hulladekbol osszetakolt) gepet, ritkab talalja szembe magat problemaval.
"Mondhatni az első pályája a játéknak az installálás...Bazz azon túljutsz,má fél siker..."
Mi olyan nagy sikerelmeny azon hogy nyomsz 1 entert a setup.exen? Manapsag mar a warez cuccnak is installja van, hat meg az eredetinek. Elozo munkahelyemen a titkarnonk (raadasul szoke :)) is ott quakezett velunk, ezt alulmulni azert nem 1 nagy dicsoseg.
"Nem beszélve,a hardver piac helyzetéről....Egyre több szemetet gyártanak..."
Errol beszeltem, ezert nem kell mindenfele vietnami meg kinai hamisitvanyt venni, a korrekt markak (ASUS, Abit, MSI, Intel/AMD, stb) sem olyan sokkal dragabbak, par ezrest meger a minoseg.
"Az első IBM 3 hétig tartott,a második 6 hónapig,a harmadik Maxtor 1,5 hónap alatt lett badsectoros,"
Ehhez kepest en nem kimelem a gepemet, repult mar ki a proci is menet kozben, es meg sosem lett belole semmi problemam. Talan azert mert minosegi cuccokbol raktam ossze? Persze volt nekem is szeriahibas Quantum 850esem, 2 hetente elszallt a particio, de ilyesmi azert nem gyakori (mas hasonlo esetet nem is tudok felmutatni). Arrol nem beszelve, hogy ugye emlexel meg amikor az 1. szerias PS2eseket hivtak vissza szeriahiba miatt, tehat konzolnal is elofordulhat.
"Dehát vettem olyan memóriát is a gépembe(ez sem noname volt),amit a drága ASUS lap nem látott...."
Lehet hogy a memoriad 5V-s volt, mig az alaplap csak a 3.3V-ost tamogatta. Volt ilyen szivas a vudu kartyakkal is az ujabb alaplapoknal (ott az AGP slot volt hasonloan mokas), ezert nem art megkerdezni az eladot (persze egy Mistralban vagy Readyben ezt hiaba teszi az ember) hogy mukodni fog-e a cucc az o gepeben. Esetleg erdemes olvasgatni a forumokat, es olyan cuccot venni amit tobben ajanlgatnak. Aki nem ert a hardverhez, az ne probaljon a szomszed asztalos tanacsara vasarolni, kerdezzen meg 1 hozzaertot, vagy vegyen egeszben gepet!
"És pedig nem noname vinyóról van szó(az ember joggal várhatna el minőséget az IBM-től"
Ez igaz, de ugy tudom a Fehervaron gyartott IBM vinyok (nalunk ertheto okokbol szinte csak ilyet kapni) kezi osszeszerelesuek, es hat sajnos olyan minoseguek, amilyenek.
1szoval, aki nem ert hozza, az ne kiserletezzen, inkabb egy hozzaertovel (ez lehet akar 1 korrekt, nem atbaszos elado is) vasaroljon, esetleg szereltesse ossze az alkatreszeket! Ilyen gepen meg nem fog talalkozni az altalad emlegetett hibakkal, hacsak nem sajat maga idezi elo. -
fucko #2039 Magyar ember 2 beszelt!
; )
Es a szambol vette ki a szot a 2. bekezdessel. -
magyar ember 2 #2038 1etertunk. -
magyar ember 2 #2037 Me'r lenne? Regen, meg a commodore korszakban volt 1, azota se, es nem is hianyzik. Nemcsak azert mert gyengebb hardver mint egy szamitogep, mert attol meg lehet jokat jaccani rajta, akarcsak mobiltelefonon, hanem mert nincs ra olyan jatek ami nekem kell: strategia, RPG (valamint valodi - nem arcade - szimulator se, de az nem izgat). Innentol kezdve szamomra szintet total hasznalhatatlan 1 konzol.
A vita nem is ezen megy, hogy egyes konzolosok ugy el vannak szalva a ketyerejuktol, azt hiszik az az istencsaszar, mindent alazo csodamasina. Ilyen nyilvanvalo kamukat azert nem kene beirni, meg a vegen egy hasonloan tudatlan tarsuk el is hiszi ezeket. Mi PCsek inkabb 1fajta felvilagosito munkat vegzunk, de a 'csakazertse' tipusu konzolosok ugyse fogjak bevallani hogy nincs igazuk. -
magyar ember 2 #2036 :) -
fucko #2035 Esetleg szamodra,de azt szerintem mindenki leszarja rajtad kivul. -
#2034 Read my lips: PC is OVER ! -
#2033 Jól beszélsz!! Bár én nekkem a gép hardwerével nincs gond, már legalábbis úgy értem, hogy nem kellet semmit se vissza vinnem!! Mondjuk nem is sokszor updedeltem!! Nekem a sok geci fagyásal van tele a faszom!! Gondol egyet és befagy ettől voltam kész. Most is kész vagyok!! -
#2032 eygébként félreértelmezel valamit...itt nem a Pc-s játékok minőségével van próbléma...Én pl kényelem szempontjából közelítem a dolgokat...belefáradtam már az állandó fagyásokba,meg azok megoldásának böngészésébe....Azt látom,hogy akik Pc-n játszanak effektív egy csomó problémával találják szembe magukat...Mondhatni az első pályája a játéknak az installálás...Bazz azon túljutsz,má fél siker...És ehhez is érteni kell hozzá,mert egy átlag user,főleg aki hazavitt a kölyöknek jáccani egy gépet,az biztos nem fogja tudni megoldani...Tudom,többnyire ilyenekkel vagyok körülvéve....
Nem beszélve,a hardver piac helyzetéről....Egyre több szemetet gyártanak...3 vinyót "ettem" meg 1 év alatt...Az első IBM 3 hétig tartott,a második 6 hónapig,a harmadik Maxtor 1,5 hónap alatt lett badsectoros,mire azt is visszavittem az üzletbe,és megkérdeztem,hogy ugyanmá gyerekek mi a f*sz van itt???? Mire elkezdtünk diskurálni az eladósráccal,hogy igazából az IBM vinyók 80%(!!!!!)-át visszavitték nekik,és hogy bizony-bizony rohan a technika,nincs idő kellő tesztelésre,és egyre több a genny-hardver....És pedig nem noname vinyóról van szó(az ember joggal várhatna el minőséget az IBM-től)...Emlitett valami alaplapot,aminél ötből 3 el sem indul,nem tudják,hogy miért,és mivel hosszú a gari intézés,így csak áll benne a léjük,úhgyhogy inkább abbahagyták a forgalmazását...Dehát vettem olyan memóriát is a gépembe(ez sem noname volt),amit a drága ASUS lap nem látott....Úgyhogy újra vissza,ráfizet,és máris nem volt olyan "okosba"....De ha itt tartok,valszeg az Ati Radeonomat(AIW) sem tudtam volna Xp alá feltenni,ha nincs netem....
Szóval ezé jáccok konzolon..... -
Zozo76 #2031 Hidjetek el hogy NEM UTALOM a konzolokat, szerintem is jok amire kitalaltak oket. De azert leszarozni a PC-t amikor (persze jatektol fugg) az esetek legalabb 95%-ban NAGYOBB FELBONTASBAN, NAGYOBB TEXTURAMERETTEL loki ugyanazt a jatekot amit a konzol jo esetben is 640x480-ban alacsony felbontasu texturakkal, el kene gondolkodni egy elvakult konzolosnak hogy mi a helyzet. Amugy melyikotok ir ide a forumba PS2/XBOX/GameCube-rol?
Vagy ehez azert megiscsak szamitogepet hasznaltok?
Persze lehet vitatkozni, de a csunya/tragar szoveget ne itt nyomassatok. Arra ott a gumiszoba akit erdekel majd oda megy, en biztos nem. -
Zozo76 #2030 Cvd: lehet hogy nem ertel volna vele semmit de azert megiscsak jol nez ki... :) -
Zozo76 #2029 MagyarEmber2 most mar vegkep nem ertelek! Nincs is konzolod? -
#2028 bazze,te aztán birod cérnával.... -
magyar ember 2 #2027 Eget a tudatlansag. Hat, az neha fajni szokott. -
#2025 lehet igazad van, már az SGI se a régi
a 386-os idökben(talán 10 éve) volt olyan gépük ami 4000 mips-es volt asszem reality enginer2-nek hivták(meg mosogépnek) , mikor láttam padlot fogtam ,az akkori amiga 500-am 1-2 mipséhez képest maga volt a csoda
-
magyar ember 2 #2024 Ez igy van. -
magyar ember 2 #2023 Raadasul meg konzolos sem vagyok. -
Cvd #2022 Nem érsz semmit az SGI munkaállomásokkal. Én dolgoztam velük egy ideig, grafikus (azon belül is 3D) munkára jók egyedül, bár sokkal olcsóbban kijön egy PC profi videokártyával. Normál használatra viszont semmifajta előnnyel nem rendelkezik egy PC-hez képest. Otthon maximum netezésre tudod használni, semmi másra, viszont kiadtál érte több millió forintot. Egy ideig úgy volt, hogy veszek egyet, mert a hálózatot szétárulták (rájöttek hogy teljesen felesleges), és 60ezer-ért kaptam volna egy Indy2-est, csak nem ért volna semmit. -
magyar ember 2 #2021 Az #1995 es #1996-ot NEM EN IRTAM!! Mint latod, nincs is ott a reg. jel a nevem elott. Az a buziszaju faszopo Gunman szorakozik mar megint azzal hogy a nevemben irogat, biztos nem tudja elviselni hogy halmozottan hatranyos helyzetu ciganygyerek. En csak valaszban anyazok le vkit, inditaskent sosem, de meg akkor is a sajat REGISZTRALT! nevemben.
Tehat ha meg1szer egy unreg magyar ember 2-t latsz itt, nyugodtan szolitsd a sajat cigany neven (Gunman)! -
magyar ember 2 #2020 "ami intel az jo nem lehet"
Persze a sonybol meg a qtyaszar is isetncsaszar, mi? -
Cvd #2019 Nincs itt semmi félreértés, legalábbis a részemről. Tisztában vagyok vele, hogy PC oldalról a Star Wars: Rouge Squadron, GC-s oldalról meg a Star Wars: Rouge Squadron 2: Rouge Leader-ről van szó. Én a PC-s R. Squadronra írtam, hogy nem használta ki az akkori PC-ket se. A Rouge Leadert nem szidtam, sőt fájt is érte a szívem, de csak azért nem veszek GC-t, az ugribugri játékok meg nem érdekelnek.:)
"rs2 texturázás nagyon szaar..hát ennél nincsen szebb űrhajós texturázás.." - konzolos szinten nincs gond a textúrázásával, viszont közel se ez a legszebb, PC-s űrszimulátorokban sokkal szebbeket is használnak, pl. itt a magyar Haegemonia.
""Sebaj, multkor jöttél a 4X multitextúrázással, de másodjára sikerült felfogni hogy hülyeséget beszélsz, remélem most is így lesz.:))"
ezt kifejtenéd bővebben??" - Elkezdted azzal, hogy hűdejó, GC-n négyszeres textúrázás van. Erre szóltam, hogy ez PC-n nem újdonság. Erre mégegyszer megjegyezted, mire felhoztam példának a DX9-et. Már nem rémlik? Egyébként rosszul is tudod, a GC nem 4 hanem 8 textúrát képes kezelni egy menetben (vagy ennek arányában effektelni), legalábbis mindenhol ezt olvasom.
-
magyar ember 2 #2018 Na jo, a nagygepek mar nyilvan 1 mas kategoria mint a PC. Viszont mi nem is kepzeljuk a gepunket Cray II-nek, itt csak a konzolosok szokasa egy aslobb kategorias valamit (konzol) egy nagyobb fole kepzelni. -
magyar ember 2 #2017 A penzkidobastol fel, mint minden ertelmes ember. Konzol = penzkidobas. -
magyar ember 2 #2016 "szal eddig a Gc-s gamezről veszekedtünk hogy magyar ember szerinte annak olyan szar a texturázása hogy az pc-s rs1 sokkal szebb nála..nah ezért ment az anyázás.."
1.Ha mar belinkelted 1mas melle a 2 jatek kepeit, meg is nezhetted volna azokat, nem koppantal volna ekkorat. 2. A te ertelmi szintedet jelzi ha ervek helyett csak anyazni tudsz, mellesleg en is jol elkuldelek az anyadba. Ha ezt igenyled... -
magyar ember 2 #2015 :)) -
magyar ember 2 #2014 "remélem az 1 részől beszélsz mert ha amásodikrol akkor te is kapsz anyázást..."
Masra te nem is vagy kepes.
"tök jo mindenki csak magyaréázni tud..tegyetek már be egy egy kurva képet amin ilyen textura van!!!!!"
Te mar raktal be, az is minket igazol. Megszoptad.
"emberek az E3 on nem hitték el hogy ez a játék azt hitték hogy a filmet látják!!"
Konzolos szemnek hihetetlen vol hogy akar egy 5 evvel ezelotti PCs grafika megjelenitesere is kepes lehet egy mai konzol.
"azt sajnálom hogy nem ugatta le egyik pc-s társuk!!"
Talan mert nem olyan elvakult faszok mint te.
"addig az ilyen nwn nem teljesen ilyen... bár nagyon zoralul néz ki az is..de mikor fog az is kijönni??? 1 év mulva???"
Fel eve kinn van. Erted? Fel eve azzal jaccok. -
magyar ember 2 #2013 :) -
magyar ember 2 #2012 Hat errol van szo. De erre ugyse fognak valaszolni, mert ide semmi ellenervet nem tudnak felmutatni amivel gizdazhatnanak. -
magyar ember 2 #2011 Nalatok a putriban ez mindennapos dolog, nem? Ahogy az is hogy apadat es a 23 szinesboru tesodat is mindig leszopod. Igy telik a Gunman ciganyfamilia minden napja. -
magyar ember 2 #2010 Hat meg te, buzi Gunman anyabaszo olahcigany kiskocsog! -
#2009 a fene se gondolta, hogy ezt is megeljuk.. :DDDD -
#2008 20.-an, de lehet hogy elobb vagy utobb kijon... :DDDDDDDD -
#2007 Nem tudjátok a midnight club 2 mikor jön ps2?! Azzon kivül, hogy januárba adják ki!! Szóval napra pontossan!!